Błędne myślenie..? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Błędne myślenie..?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Błędne myślenie..?

Hej dziewczyny!
Mam pytanie. Nie jestem pewna czy dobrze kieruję je na właściwą grupę...
Otóż miesiąc temu podczas pierwszego dnia okresu mój partner skończył we mnie.( Ponoć podczas pierwszego dnia jeśli chłopak dojdzie w kobiecie nie powinno się nic stać).
Dzisiaj dostalam okres jak powinnam.
Miałam objawy takie jak zawsze (ból piersi tydzień przed miesiączką, wachania nastroju, tłustą cerę, wysyp trądziku na twarzy)
Jednak mój okres albo ja już po prostu schizuje nie jest taki jak powinien. Jest mniej obfity. Zdarzało mi się, że miałam mniejsze... Ale jednak wiadomo jak się wspolzyje z chłopakiem to dziewczyna zaczyna dopowiadać sobie objawy...ból podbrzusza jak zawsze był przy moim okresie. Im jestem starsza tym bardziej mnie boli. Ale niestety mama mnie trochę nastraszyla że nawet gdy kobieta jest w ciąży można mieć "uplawy " podobne do miesiączki. Mija mi pierwszy dzień okresu... Na dodatek podczas stosunku szybko "wysycham "... nie zauważyłam u siebie objawów ciąży, nudności czy osłabienia lub sennosci)... doradzcie mi albo powiedzcie że przesadzam bo cały wieczór chodzę jak zombie zero kontaktu ze mną bo myślę o tym... hmm z własnej głupoty...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Błędne myślenie..?

Przesadzasz

Boże.... Sex w czasie okresu? Coś ochydnego!!!!!
To się nazywa "brudny  sex" nigdy w życiu bym się na coś takiego nie odważyła.
Nie wiem jakie ty masz fetysze ale ciaza na każdym etapie jest możliwa.
Moja koleżanka miała dwukrotna owulację w jednym miesiącu w odstepstwie 3 tyg.
Weź używaj gumki jak tak bardzo chcesz zakrwawic swojego faceta.
Matko .....

4

Patrycja nie bronie zalozycielki tematu ale moze wspolzyla rano a okres dostala wieczorem lub noca;p

Ale wyobraznia podzialala co:p

5

Byłaś u lekarza?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Błędne myślenie..?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024