Mam pytanie,proszę o poważne odpowiedzi. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mam pytanie,proszę o poważne odpowiedzi.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 48 ]

1 Ostatnio edytowany przez ownedgame (2014-03-16 19:33:45)

Temat: Mam pytanie,proszę o poważne odpowiedzi.

Witam Serdecznie!

Mam pytanie do użytkowników netkobiety.pl:

Dnia  5 marca  potajemnie zalałem Moją partnerkę to znaczy spuściłem się do pochwy,ale tylko główka była w środku.Dziś jest 16 marzec a a 14 dostała Okres,czy jest możliwe żeby była w ciąży?,czy okres już z góry mówi że nie zaszła w ciąże ?.....z jej pochwy przed stosunkiem wypływała jakaś maź jak śluz z nosa,nie wiem do tej pory co on oznacza,a ktoś z was może wie?. Proszę mnie nie hejtować czy coś z tego powodu po prostu bardzo chce mieć dziecko.

Chciałbym jak mój znajomy który zlał się na pochwę dziewczynie i zaszła w ciąże,a ja próbuje dosłownie wszystkiego by tego nie zauważyła,maczałem palce w spermie i wkładałem jej do pochwy,spuszczałem się na nią itd a teraz postanowiłem zrobić większy krok i widzę że znów kicha sad...

Dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-03-16 19:30:14)

Odp: Mam pytanie,proszę o poważne odpowiedzi.

A moze by tak porozmawiac z partnerka o tym? Czy to tylko Ty "chcesz miec dziecko" i wbrew woli dziewczyny chcesz "wrobic ja w dziecko"? Tak jak kolega... ahhhh... zero odpowiedzialnosci i rozsadku.

P.s. Pracujesz? Masz mieszkanie? Stac Cie na utrzymanie 3 osobowej rodziny?

3

Za dużo bym musiał opisywać Mają historią z nią,a to są sprawy tylko nasze,prosiłem tylko o odpowiedzi a nie Hejty : (.I nie wbrew jej woli wcale chyba wiem na co się piszę,nie usunie ciązy,nie zerwie z tego powodu,spokojnie wiem co robię.

4

Margolinka napisał/a:

P.s. Pracujesz? Masz mieszkanie? Stac Cie na utrzymanie 3 osobowej rodziny?

Pracuje,mam samochód,mieszkanie,bym mógł utrzymać 4 osobową rodzinę,piszę,wiem na co się pisze.

5 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-03-16 19:34:29)

Dziecko, to musi byc wspolna decyzja. To nie kaprys.
To ze nie usunie, nie zerwie, nie oznacza ze juz teraz chce miec dziecko.

Nie badz egoista.
To zadne "hejty", a powazna odpowiedz.

Moge spytac ile macie lat?

6

po pierwsze nie wiem jak można zalać potajemie ,bo normalna kobieta to zauważy
po drugie ja na jej miejscu po takim czymś i po takich zamiarach jakie ty masz bym Cię chyba pognała

7

Ona tego akurat nie zauważyła,bo ją pieściłem i całowałem w tym czasie.To ty ale nie ona.Jak zajdzie w ciązy będę udawał zaskoczonego i przejętego i tyle.

8

Margolinka napisał/a:

Ja 24 ona 23.

9

ownedgame napisał/a:
Margolinka napisał/a:

Ja 24 ona 23.

Tak tez myślałam, że niewiele ponad 20 lat.
Powiem Ci tak... na miejscu Twojej dziewczyny, delikatnie mówiąc WŚCIEKŁA bym się, gdybym się o tym dowiedziała.
Nie planuj życia wam obojgu sam. Pogadaj o tym z dziewczyną. Nie wolno być w związku egoistą i myślec "bo ja chcę". Chcesz dziecko? Super, ale dziewczyna też musi tego chcieć.

10 Ostatnio edytowany przez ownedgame (2014-03-16 19:42:34)

No kurde mać,zamiast toczyć tą Konwersacje uzyskam odpowiedzi na Moje pytania?,co do okresu,ciąży i śluzu?..

Dobrze nie martwcie się o nią,wiem co robię powtarzam!,ona też chce ale nie teraz,piszę wam że musiałbym wam rozpisać całą historię ale nie będę tego robił bo tylko proszę was o odpowiedzi.

11

W ciąży nigdy nie ma miesiączki, zdarzają się natomiast krwawienia.
Śluz jak z nosa - była podniecona, proste.

12 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2014-03-16 19:54:07)

Chce ale nie teraz, ale Ciebie to nie obchodzi, ze ona ma swoje plany. Chcesz juz teraz i nie ma dyskusji. Super, na prawde... Nie ma to jak szczerosc i wyrozumialosc w zwiazku.

Piszac na forum, musisz byc przygotowany na kazda odpowiedz. Nawet nie taka jakbys chcial.
Moim zdaniem wlasnie NIE WIESZ co robisz. Po prostu oszukujesz swoja dziewczyne. Nie liczysz sie z jej zdaniem. Jestes egoista.

13 Ostatnio edytowany przez ownedgame (2014-03-16 19:57:18)

k.a.p napisał/a:

Śluz jak z nosa - była podniecona, proste.

Trochę się ująłem,dzień przed stosunkiem powiedziała mi że jakaś maź dziwna wypływa z jej pochwy,nie było podniecenie bo akurat grała.

Czyli skoro dostała okres to nie zaszła w ciąże ? sad

Dobrze koleżanko,zrozumiałem Twoją opinie na ten Temat,nie jestem egoistą,wiele dziewczyn chciało by mnie za swojego chłopaka,wież mi,ale tak jestem uzależniony od Mojej że postanowiłem że będę z nią do końca życia,będziemy mieli dziecko i  co najważniejsze nie zdradzę jej,działam w dobrym kierunku spokojnie : ).

14 Ostatnio edytowany przez k.a.p (2014-03-16 19:57:10)

Mi jakoś się wierzyć nie chce że dziewczyna taka nieświadoma i tych zabiegów nie zauważa.

Jeśli jej okres wyglądał jak okres to szanse na ciążę są zerowe, ale Ty tego nie wiesz, my też.

Taki śluz może również świadczyć o dniach płodnych.

15

czyli nie obchodzi Cię co czuje i czego chce Twoja dziewczyna. Liczy się tylko, czy udało Ci się ja oszukać i "zalać skutecznie". Przecież koledze się udało, a Ty też tak chcesz. To najważniejsze.
Ok, więc powodzenia... i wyrazy współczucia dla dziewczyny.

16

No właśnie,skoro świadczy o dniach płodnych to czemu nie zaszła w ciąże? sad....Wez Margolinka się schowaj proszę Cie bardzo,Moją dziewczyną bardzo dobrze się opiekuje,jestem na jej zawołanie,gdy jest jej zle siedzę przy niej ile trzeba,jestem na prawdę złotym chłopakiem dla niej,zarabiam pieniądze,kupuje jej nie raz ciuchy jak chce..praktycznie nie okłamujemy się tym bardziej nie oszukujemy,a to że chce mieć z nią dziecko nie powinno Ciebie obchodzić,powinnaś mi doradzić a nie tutaj hejtować,chcesz porozmawiać?,dać ci Mój numer telefonu?,bo widzę że przez klawisze za mądra jesteś.

17

ownedgame napisał/a:

No właśnie,skoro świadczy o dniach płodnych to czemu nie zaszła w ciąże? sad....Wez Margolinka się schowaj proszę Cie bardzo,Moją dziewczyną bardzo dobrze się opiekuje,jestem na jej zawołanie,gdy jest jej zle siedzę przy niej ile trzeba,jestem na prawdę złotym chłopakiem dla niej,zarabiam pieniądze,kupuje jej nie raz ciuchy jak chce..praktycznie nie okłamujemy się tym bardziej nie oszukujemy,a to że chce mieć z nią dziecko nie powinno Ciebie obchodzić,powinnaś mi doradzić a nie tutaj hejtować,chcesz porozmawiać?,dać ci Mój numer telefonu?,bo widzę że przez klawisze za mądra jesteś.

kolego  chyba się zapędziłeś wink

nie oszukujemy się,nie okłamujemy... a zalanie potajemnie czym jest?

ja ci doradzam abyś jej nie wrabiał w ciążę której ona teraz nie chce!!!!

18

Posłuchaj, ja od ponad roku z mężem staram się o dziecko - śluz mam, normalnie współżyjemy, wszystko jest ok a dziecka nie ma. To nie jest takie proste jak może się wydawać.

A powiedz nie łatwiej by Wam było gdybyś szczerze z nią pogadał. Nie chcę Ci prawić morałów ale to bardzo nie fer z Twojej strony. A może się zdziwisz i okaże się że Ona też tego chce i razem się o bobasa postaracie.

19

I bądź tu szczery na forum,mogłem na pisać jak palant i skłamać że staram się z dziewczyną o ciąże i od razu były by odpowiedzi smile...Dobrze ale ona o tym nie wiem,powiem że nie wiem kiedy to się zdarzyło itd.Dobrze ale nie wiesz dlaczego nie chce akurat teraz smile a ja wiem,nie jestem takim downem żeby zalewać dziewczynę która ma szkołę czy coś co chce ukończyć,siedzi w domu i dorabia jako niańka.

20

to powiedz dlaczego chcesz akurat teraz? nie możesz poczekać aż ona też będzie chciała mieć dziecko? aż będzie gotowa zajść w ciążę? może ma problemy zdrowotne o których ci nie mówi,a są przeciwwskazaniem do zajścia w ciążę?
bo może chcesz ją na siłę zatrzymać przy sobie?

21

ownedgame napisał/a:

praktycznie nie okłamujemy się tym bardziej nie oszukujemy

Raczej teoretycznie, bo jak widać w praktyce jest inaczej.

Nie potrzebuje Twojego numeru telefonu. Jestem tutaj po to, aby siedzieć "za klawiaturą". Nie pracuję w call center.
A czy jestem mądra... nie mnie to oceniać. Ty możesz mieć na ten temat swoje zdanie. Takie Twoje prawo.
Jednak prawa nie masz decydować za kogoś o jego życiu. Twoja dziewczyna może mieć swoje plany, cele. Może chce mieć dziecko za 2-3 lata, jak zrobi co zamierzała. Pomyśl o tym, zamiast rzucać się tutaj jak obrażona nastolatka.

22

Dobra może inaczej,po co mam się kłócić może doradzicie...

Chce z nią mieć dziecko nie tylko że chce tego bardzo ale chce ją zatrzymać przy sobie na zawsze,myśle że jak będzie w ciązy będzie na prawdę poważnie myśleć o przyszłości naszej a jak na razie to ona myśli co będzie to będzie.Druga sprawa mam pójsc na odsiatke na rok a moja kuratorka powiedziała że jak Moja kobieta zajdzie w ciąże to sąd bedzie łagodniejszy dla mnie i dostanę branzoletkę.Dlatego ona nie chce mieć na razie dziecka ze mną bo boi się że będzie musiała sama wychowywać dziecko.

23

teraz udowodniłeś że dziecko ci potrzebne do tego aby sąd cię potraktował łagodnie
nie dziwię się zatem dziewczynie,człowiek weź dorośnij najpierw,a potem myśl o dzieciach

24

ownedgame napisał/a:

mam pójsc na odsiatke na rok a moja kuratorka powiedziała że jak Moja kobieta zajdzie w ciąże to sąd bedzie łagodniejszy dla mnie i dostanę branzoletkę.

Matko Jedyna, ja to naiwniak pierwszej wody jestem. Chciałam Ci pomóc a Ty egoista do kwadratu, samolubny samiec.

25 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-03-16 20:35:46)

ownedgame napisał/a:

Dobra może inaczej,po co mam się kłócić może doradzicie...

Chce z nią mieć dziecko nie tylko że chce tego bardzo ale chce ją zatrzymać przy sobie na zawsze,myśle że jak będzie w ciązy będzie na prawdę poważnie myśleć o przyszłości naszej a jak na razie to ona myśli co będzie to będzie.Druga sprawa mam pójsc na odsiatke na rok a moja kuratorka powiedziała że jak Moja kobieta zajdzie w ciąże to sąd bedzie łagodniejszy dla mnie i dostanę branzoletkę.Dlatego ona nie chce mieć na razie dziecka ze mną bo boi się że będzie musiała sama wychowywać dziecko.

Ahahahahaha, jesteś beznadziejny.
Daj numer do tej kobiety, zaraz ją uświadomię.

Niech ktoś sprawdzi, czy ten koleś to aby nie jaki troll, bo temat wątku kretyński.
Nikt nie jest aż tak głupi, by takie rzeczy wypisywać.

26

Dobrze Drogie Panie,ale nie zostawie ją i nie będę czerpał korzyści tylko by nie pójść do Zakładu Karnego,chce ją mieć ciągle na oku,dbać o nią opiekowac się i przy okazji dzieckiem,a za kratkami jak to zrobię? sad

27 Ostatnio edytowany przez lena812 (2014-03-16 20:37:43)

oj Cyniczna nie znasz ludzi big_smile

człowieku nie niszcz dziewczynie zycia,i temu dziecku jeśli by miało się pojawić

28 Ostatnio edytowany przez ownedgame (2014-03-16 20:39:50)

Dziękuje za wasze odpowiedzi,jesteście Kobietami nie zrozumiecie tego,do tego wątku musiał by zajrzeć jakiś facet.Spróbuje na innym forum,nie jestem Trollem : ).

Nie zamierzam zniszczyć im życia!,po prostu nie chce jej stracić do cholery!,nie chce w areszcie płakać ze juz jej nie ma!,że zostałem sam!.

Na prawdę jakbyście były na moim miejscu to inaczej byście pisały.

29

właśnie że jestem kobietą odradzam Ci takie rozwiązanie
jesteś egoistą i tyle

30

Troll,bo nie mozliwe,zeby ktos byl taki glupi.
Egoista do potęgi.

31

ownedgame napisał/a:

Dobrze Drogie Panie,ale nie zostawie ją i nie będę czerpał korzyści tylko by nie pójść do Zakładu Karnego,chce ją mieć ciągle na oku,dbać o nią opiekowac się i przy okazji dzieckiem,a za kratkami jak to zrobię? sad

Jesli powaznie myslisz o niej i dziecku, to poczekaj az wyjdziesz. Wtedy postaracie sie o dziecko. Ona jesli chce byc z Toba zaczeka.

32

ownedgame napisał/a:

I bądź tu szczery na forum,.

Szkoda, ze jestes szczery tylko  na forum a nie w realu. Czy widzisz swoją hipokryzję?
W dziecku które zamierzasz spłodzić widzisz ratunek dla siebie, jednoczesnie smycz dla dziewczyny, aby nie uciekła. Ale wierzę, że ja kochasz. Bądż więc z nią szczery.

33

Kocham Ją na prawdę mocno!,zobaczymy jak to będzie,dziękuje za pomoc i dowiedzeniu się że jestem OKROPNYM Egoistą! sad((.

34

ja pier... nie mam pytań. Ludzie potrafią być aż tak INTERESOWNYMI, EGOISTAMI i do tego HIPOKRYTAMI.

A dziewczyna powinna uciekać od takiego...już jej współczuje.

35

zastanow sie troche czy psychiatra Ci nie potrzebny zdrowy czlowiek nie zrobilby czegos takiego kobiecie ktora kocha i jesli sie kochacie to idz na ta odsiadke to wam pokaze czy sie kochacie i czy faktycznie bedziecie razem. Czas dorosnac bo Twoje zachowanie jest szczeniackie i nieodpowiedzialne i to ze kurator Ci powiedziala ze nie pojdziesz siedziec jak ona zajdziemw ciaze to nie jest pewne za malo wiesz w tych sprawach i jak masz pojsc siedziec to i ciaza jej Cie nie uchroni.
I nie reaguj nerwami napisales tu to licz sie z roznymi odpowiedziami

36

ownedgame napisał/a:

Kocham Ją na prawdę mocno!,zobaczymy jak to będzie,dziękuje za pomoc i dowiedzeniu się że jestem OKROPNYM Egoistą! sad((.

Mysle ze wcale nie musisz byc okropnym egoista. Po prostu za bardzo rozpedziles sie w swoich planach, zlagodzenia wyroku. To ze boisz sie odsiadki, to ze boisz sie odejscia dziewczyny, nie daje Ci prawa do podejmowania takich krokow. Czasami dobrze i takich rzeczy dowiedziec sie na forum. Mozna dzieki temu ustrzec sie, przed popelnieniem zyciowego bledu. Uwierz mi.

37

Zrozum, człowieku, że dziecko jej nie zatrzyma, jak będzie chciała odejść.

38

A myślałam, że to tylko kobiety, nierozsądne kobiety dodam wrabiają facetów w ciążę, oszukują, że np nie biorą tabletek. Jakby nie patrzeć, to częściej kobiety tak desperacko chcą dzieci, jest to bardziej ułatwione też, jak np oszuka, że bierze tabletki, wielu uważa, bo ufają, kochają, a ona np nie bierze lub przestaje brać. Oczywiście dla mnie jest to bardzo złe, nikt nie powinien tak postępować. Facet ma ciężej, bo aż ciężko uwierzyć, że doszło do wytrysku w pochwie, a ona się nie zorientowała...No, ale to co robisz jest świństwem, tak samo jak kobieta, która wrabia faceta w dziecko. Ten sam kaliber niezależnie od płci osoby, która wrabia w dziecko. Nie lepiej porozmawiać? Co z tego, że dziecka nie usunie? Mimo wszystko dziecko powinno być wspólną decyzją, czy nie będziesz miał wyrzutów sumienia jak ją wrobisz? Kompletnie tego nie rozumiem. No, ale tak co do Twoich pytań, bo widzę, że wiedzę masz tu słabą, to nie, jak ma okres, to raczej nie jest w ciąży, może być krwawienie, ale nie okres. W ciąże nie da się tak łatwo zajść. Musiałbyś regularnie dochodzić w niej, a taka nieuważna ona chyba nie jest. Przenoszenie spermy do pochwy to nikła szansa na ciążę. To nie są terminatory, żeby tak zapłodnić. A więc i z technicznego punktu widzenia Tobie to raczej nie wyjdzie, więc jak moralność do Ciebie nie przemawia, to pomyśl chociaż pod tym kątem. Po drugie coś mi się nie chce wierzyć, że by Ci odwołali karę jakby partnerka była w ciąży. No i to jeszcze to ohydne, że strachu przed karą chcesz zostać ojcem, bo tak to wygląda. A nawet jak nie chcesz się z nią rozstawać, to chłopie czyja to wina? Twoja, to Ty dopuściłeś się czegoś, za co masz iść do więzienia, a skoro tak, to pewnie było to coś sporego kalibru. No bo za mały kaliber chyba zazwyczaj są zawiasy. No albo zrobiłeś coś drugi raz, dlatego idziesz siedzieć. Jednym słowem postąpiłeś nieodpowiedzialnie i chcesz to w taki sposób odkręcić, bardzo, bardzo egoistycznie. A nawet jak chcesz być obok dziewczyny, pilnować ją, to wybacz, jeśli ludziom na sobie zależy, to będą czekać. Nie mówię, że to łatwe, ale tak. A nie będą się wrabiać w ciąże.

39

truskaweczka19 Twoja odpowiedz jako jedynej dała mi do myślenia,dziękuje ci serdecznie za rady i za odpowiedzi.

Dziękuje ze na pisałaś tyle w tym poście,Pozdrawiam Cię: ) i do usłyszenia.

40

Zwykly egoista z ciebie i tyle
Moze przez rok siedząc przemyslisz te kombinacje alpejskie

41 Ostatnio edytowany przez slonce180 (2014-03-16 23:52:26)

Jak to.mowia : kocha to.poczeka i to prawda. Pomysl nawet gdyby jakims cudem udalo jej sie zajsc w ciaze a ty bys poszedl siedziec przykro ci by nie bylo ze nie zobaczysz pierwszych usg, ruchy dziecka i przyjscia na swiat swojego dziecka? Przemysl to bo sobie krzywde tez zrobisz. Nie lepiej poczekac ten rok bo to tylko rok w stosunku do calego zycia. Mysle ze twoja dziewczyna bedzie szczesliwsza majac cie przy sobie i wspieral ja na kazdym kroku w czasie ciazy bo ona bedzie tego bardziej potrzebowala niz czegokolwiek innego. A co do tego co truskaweczka napisala ze kobiety tez i wydaje mi sie ze  wrabiaja facetow w ciaze i czy tak czy siak jest zle i nieodpowiedzialne. A w taki sposob jak ty sie starasz o dziecko to raczek efektow nie bedzie. Idz odsiedz ten rok wyjdz i jak dziewczyna na prawde kocha to poczeka na ciebie i w tedy porozmawiajcie o przyszlosci i o dziecku a ze teraz nie chce mowic o przyszlosci? bo sama jej nie zna tak jak ty. Powodzenia.

42

ownedgame napisał/a:

Dziękuje za wasze odpowiedzi,jesteście Kobietami nie zrozumiecie tego,do tego wątku musiał by zajrzeć jakiś facet.Spróbuje na innym forum,nie jestem Trollem : ).

Nie zamierzam zniszczyć im życia!,po prostu nie chce jej stracić do cholery!,nie chce w areszcie płakać ze juz jej nie ma!,że zostałem sam!.

Na prawdę jakbyście były na moim miejscu to inaczej byście pisały.

Jestem facetem. I zadziwię cię ownedgame - podzielam ich zdanie i oburzenie. Tacy jak ty psują reputację mężczyzn.

43

Wstrętny sposób na dziecko, tak nie można budować zdrowej relacji.

44 Ostatnio edytowany przez takajedna18 (2014-03-17 12:44:09)

'Druga sprawa mam pójsc na odsiatke na rok a moja kuratorka powiedziała że jak Moja kobieta zajdzie w ciąże to sąd bedzie łagodniejszy dla mnie i dostanę branzoletkę.'
Wydaje mi sie,ze Twoja dziewczyna jest madrzejsza o 100 x od Ciebie kolego...To nie te czasy niestety.
Dziecka musicie chciec oboje,nie tylko Ty... Myslisz,ze to wszystko jest takie latwe ? Mogles nie broic,wtedy nie mial bys kuratora etc...
Zamiast z nia porozmawiac to wolisz tutaj pisac,nie dziw sie ze ludzie tak Cie traktuja,jak Ty myslisz w tym momencie tylko o sobie i o swojej odsiatce.
Zajscie w ciaze nie jest takie proste ;hop siup; i jestescie rodzicami... Ludzie staraja sie o dziecko 8,9 lat, wkoncu decyduja sie robic badania ,bo mysla ze cos z ktoryms jest nie tak, ale skad Ty mozesz o tym wszystkim wiedziec,skoro zamiast porozmawiac ze swoja partnerka wolisz pisac tutaj i jak to nazwales 'potajemnie ja zalewac' .. a co bys zrobil gdyby ona nie mogla miec dzieci ?? A moze Ty nie mozesz ??
Zreszta poczekaj jeszcze troche,jezeli bedzie jej sie dluzej okres spoznial to napewno Ci o tym powie i wtedy zrobi test ciazowy,wiec moze wszystkiego sie dowiesz... Radzila bym Ci sie tak nie zachowywac,bo to ze Ty sobie powiesz ,ze ona Cie nie zostawi bo to tamto.. Tego akurat nie mozesz byc do konca pewien..

Tak pozatym to Ty myslisz,ze na innym forum,jezeli nawet sklamiesz to beda Cie glaskac ? Raczej potraktuja Cie tak samo.
Miej pretensje do samego siebie..

45

Przeczytalam kilka Twoich wypowiedzi i forumowiczek forum. To  , ze masz pracę , samochód o niczym nie świadczy któregoś dnia może przyjść taki dzień  , ze mozesz stracić wszystko czego Ci nie życzę. Odnoszę wrażenie , ze bardziej ty chcesz tego dziecka niż twoja dziewczyna a dziecko potrzebuje dwojga rodziców. Może twoja dziewczyna nie ma jeszcze instynktu macierzyńskiego to zrozumiale inne mają wcześniej drugie pózniej , nie mówię o Tobie egoista ale zle postępujesz jeśli Ona chce też dziecka to dobrze nic nie rób w brew jej woli bo jak się urodzi dziecko to kto wie co bedzie z nią pózniej może mieć wyrzuty itp. To , ze teraz poświęcasz jej dużo czasu to dobrze sama bym chciała mieć takiego faceta który by mnie tak traktował jak Ty ją ale trafiam na samych XXXXX Ale nie możesz też dawać się wykorzystywać . Pamiętaj do dziecka musi być dojrzała i odpowiedzialna decyzja Was dwojga nie tylko Twoja!!!

46 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2014-03-17 20:02:02)

takajedna18 napisał/a:

'Druga sprawa mam pójsc na odsiatke na rok a moja kuratorka powiedziała że jak Moja kobieta zajdzie w ciąże to sąd bedzie łagodniejszy dla mnie i dostanę branzoletkę.'
Wydaje mi sie,ze Twoja dziewczyna jest madrzejsza o 100 x od Ciebie kolego...To nie te czasy niestety.
Dziecka musicie chciec oboje,nie tylko Ty... Myslisz,ze to wszystko jest takie latwe ? Mogles nie broic,wtedy nie mial bys kuratora etc...
Zamiast z nia porozmawiac to wolisz tutaj pisac,nie dziw sie ze ludzie tak Cie traktuja,jak Ty myslisz w tym momencie tylko o sobie i o swojej odsiatce.
Zajscie w ciaze nie jest takie proste ;hop siup; i jestescie rodzicami... Ludzie staraja sie o dziecko 8,9 lat, wkoncu decyduja sie robic badania ,bo mysla ze cos z ktoryms jest nie tak, ale skad Ty mozesz o tym wszystkim wiedziec,skoro zamiast porozmawiac ze swoja partnerka wolisz pisac tutaj i jak to nazwales 'potajemnie ja zalewac' .. a co bys zrobil gdyby ona nie mogla miec dzieci ?? A moze Ty nie mozesz ??
Zreszta poczekaj jeszcze troche,jezeli bedzie jej sie dluzej okres spoznial to napewno Ci o tym powie i wtedy zrobi test ciazowy,wiec moze wszystkiego sie dowiesz... Radzila bym Ci sie tak nie zachowywac,bo to ze Ty sobie powiesz ,ze ona Cie nie zostawi bo to tamto.. Tego akurat nie mozesz byc do konca pewien..

Tak pozatym to Ty myslisz,ze na innym forum,jezeli nawet sklamiesz to beda Cie glaskac ? Raczej potraktuja Cie tak samo.
Miej pretensje do samego siebie..

Teraz doczytalam no i proszę widzisz pieniadze to nie wszystko!!!! Chcesz dziecka bo sąd będzie łagodniejszy dla Ciebie czyli patrzysz na swoją korzyść . Dziwny z Ciebie facet powiem Ci coś w skrócie sytuacja podobna do Ciebie... Mój były facet już siedzi w ZK. jego brat blizniak też ale Łukasz podobny do Ciebie znalazł sobie głupią na dziecko myslał podobnie do Ciebie , że jak dziewczyna będzie w ciąży to mu wyrok sąd zlagodzi a tym czasem dostał kilka lat i wcale to nie prawda , że zmniejszy się wyrok bo dziecko... no chyba , że masz dobrą kuratorkę to może umie dobrze gadać w sądzie i będzie bronić  Ciebie... Dziecko sięurodziło dziewczyna biedna nie ma nic i została z tym wszystkim sama...

47

Jejku miejmy nadzieję że to jest troll. BRAK SŁÓW NA TAKICH LUDZI!!

Pierwszy obraz Ciebie to jakiś desperat, który chce zatrzymać dziewczynę niemalże na siłę. A teraz? Egoista, kryminalista itd (niecenzuralne określenia)

Oby Ci te posty dały do myślenia i zmądrzejesz i nie skrzywdzisz tej dziewczyny i nie daj Boże dziecka.
Życzę Ci aby Ci się nie udało. To tyle w tym temacie.

Posty [ 48 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mam pytanie,proszę o poważne odpowiedzi.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023