Czesć ! mam problem obecnie mieszkam w UK i niedawno w sumie przez przypadek poznałam super kolesia który jest hiszpanem przez apliakcje Tinder ( założyłam ja gdy była u mnie kuzynka i w sumie to z nikim tam nie pisałam tylko dawałam lajki albo odrzucałam ) ,pewnego dnia patrze i mam wiadomość to odpisałam bardzo symatyczny chłopak pracuje w wielkej brytanii .Pisaliśmy w sumie przez kilka dni potem zapytał czy dam mu numer bo on rzadko wchodzi na tą aplicje i że bedziemy pisać na whatsapp .I zaczeliśmy pisać tam ,może nie było tego dużo ,bo pojechałam na wakacje z moja rodziną.gdy wróciłam napisałam co slychac rozmowa trwała cały dzien,ale niestety napsiał ze bedzie w uk jeszcze do maja , napisałam ze zazdroszczę bo w hiszpani jest pięknie i koleś zrobił mi wykład ze też moge tam mieszkać ze moge robić co chce to moje życie i niedługp rozmowa sie zakończyła
.teraz nie wiem co robic bo strasznie fajny pozytywny chłopak ale nie bede przecież pierwsza cały czas pisać !! Myślałam ze miło było by sie spotkać ale on nigdy tego nie zaproponował !! Co sądzicie ?? POmocy co robic ??
1 2016-04-21 22:29:15 Ostatnio edytowany przez justynaog (2016-04-21 22:30:20)
Wyjścia masz dwa.
Albo napisz...tak normalnie.
Albo zabukuj bilet.... i leć dziołcha leć
No tak leć za facetem, którego znasz tylko z Internetu na drugi koniec świata, żeby się dowiedzieć, że on tam ma żonę i troje dzieci :-D
Napisz, spotkaj się z nim, tylko w jakimś miejscu publicznym
kilka razy pogadaliście i wielkie halo? serio?
Napisanie to nic takiego, piszesz rozmawiacie. jak on nie pisze, to albo uważa tak samo jak Ty, ale bardziej prawdopodobne pisze z 10 innymi czy więcej i nie rozróżnia do której pisał dziś, a do której wczoraj.