Nowa znajomość i co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowa znajomość i co dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nowa znajomość i co dalej?

Dwa razy spotkałam się z pewnym facetem, znamy się już od dawna ale jakoś nigdy nie było nam po drodze. Do teraz. Ogólnie spotkania były bardzo fajne, zawsze po spotkaniu dziękował za miły wieczór, pisał że fajnie mu się ze mną spędza czas itd. Nie pocałowal mnie ani nic, ale myślę, że to chyba dobrze, że po dwóch spotkaniach nie wyskakuje z takimi rzeczami? Nie wiem, tak myślę. Natomiast wczoraj była dziwna sytuacja, napisał do mnie na Badoo, tzn wiedzial, że to ja tylko nie wiem po co to zrobił? Nawet nie wiedziałam, że ma tam konto, mówił że kiedyś miał. A tu taka wiadomość, coś w stylu 'mam Cie'. Sądzę i myślę, bo nie wiem o co mu chodzi. A skoro ma tam konto to chyba niezbyt poważnie o mnie myśli prawda? Mam dziecko, on o tym wie i to dla mnie wielki plus, że to akceptuje. Tak myślę, bo nigdy o tym nie rozmawialiśmy, w sensie jak on siebie widzi w takiej roli, ale jak dla mnie to za wcześnie na takie rozmowy, nie chce wyjść na jakąś desperatke. Ja nawet nie wiem jak on mnie traktuje, jak koleżankę czy potencjalną partnerke? Jak Wy to widzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowa znajomość i co dalej?

Uważasz, że niepoważnie o Tobie myśli, bo ma konto na Badoo, a jednocześnie Ty też masz na konto na Badoo i zaczynasz o nim poważnie myśleć... Czyli można myśleć poważnie mając tam konto, czy nie?
Spotkałaś się dopiero dwa razy. Pozwól na spokojne rozwinięcie się sytuacji. Z czasem sama dostrzeżesz, bo będziesz go lepiej znała, a tymczasem wróżysz z fusów. Daj wszystkiemu czas.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowa znajomość i co dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024