Część : mam taki problem znam kobietę od 6 miesięcy . pracujemy razem w jednej restauracji . teraz zrozumiałem że coś do niej czuje . kiedyś była taka sytuacja. Ze stoimy w satni ją ona kolega . ona mówi do mnie że jestem jej chłopakiem i zachwiłe dodała że żartowała . potem za jakiś czasz chciała w klubie że mną zatańczyć ale nie miałem na to ochoty . za kilka dni poprosiła mnie o pomoc zabrać rzeczy z magazynu bo powiedziała że tak straszy . potem trochę do załtowałem na ten temat i ona powiedziała że się nie boli tylko nie chciała iść sama . za jakieś kilka dni zrozumiałem że coś do niej czuje i wtedy trochę moje zachowanie do niej trochę się zmieniło . i wtedy ona też się zmieniła na tako niedostępną i obraząną .ostatnio się nawet na nocnej zmianie na mnie obraziła się do mnie nie odzywała a na drugi dzień pytam się jej czy jest nadał na mnie obrażona .powiedziała że się nie obraziła . dziś zadzwoniłem do niej by się z nią umówić do kina i powiedziała że teraz nie ma czasu i że się zgadamy ???? dziękuje
Wygląda na to , że na początku to ona starała się zwrócić na siebie Twoją uwagę : )
a teraz może chce abyś to Ty o Nią zabiegał ?
postaraj się z nią porozmawiać i może coś z tego wyjdzie.
Powodzenia !
Na drugi dzień byłiśmy razem na zmianie i zauwarzyłem że bardziej miła i więcej czasu spędzała czasu że mną niż zwykle . ale na kino ODP no niewiem z uśmiechem na ustach . teraz mi się wydaje że udaje nie dostepno jak by chciała żebym się bardziej postaraj
No to jeżeli tak faktycznie jest , to zaskocz ją czymś ![]()
Masz jakiś pomyśl ? Wyślalem jej piosenkę sen o Viktori . tak też ma na imię
Oh, jakie to romantyczne <3
Nie idź z nią do kina bo nic ciekawego teraz nie ma! 7 rzeczy, których nie wiecie o mężczyznach to PORAŻKA! Szkoda kasy, serio.
Umówcie się na spacer i kawę herbatę. Ja ostatnio byłam na kilku randkach w kinie i cieszyłam się, że nie musiałam za to płacić, ale po seansie czułam się niezręcznie bo każdy kolejny film na który mnie zapraszano był gorszy ![]()
Pogimnastykuj się trochę, pokaż jej, że Ci się podoba
Przecież ona Ci wcale nie odmówiła. Jak dla mnie na razie nie powiedziała, ani tak ani nie ![]()
Akurat komedia 7 rzeczy których nie wiecie o facetach była fajna . Więc może jej też by się spodobała
każdy ma swój gust w sumie
Pomysł z piosenką też calkiem fajny
widzę, że jesteś typem romantyka
Spacer , który zaproponowała autorka wyżej też jest dobrym pomysłem
Czasem drobne gesty są najpiękniejsze ![]()
Planował em kino potem jakąś kawe i szczerze pogadać .
Odpiszała mi że dobra piosenka i czułe że tylko tak napisała. . żeby nadał się bardziej starać
Kino potem kawai rozmowa i odprowadze. ją do domu .i wtedy zobaczymy ![]()
Pozostaje mi tylko trzymać kciuki. ![]()
I oczywiście - powodzenia ! ![]()
Dzieki
narazie na rozwój wydarzeń niechęć nic na siłę . ale za bardzo nie potrafię czekać
Teraz cierpliwość jest na pierwszym miejscu
Nie naciskaj a będzie ok !
Staram się ale to jest naprawdę trudne .
Albo jakoś. przyśpieszyć rozwój wydarzeń
Pisałem dziś z nią chciałem się spotkać po jej zmianie odpiszała mi że to nie ma sensu. . potem zapytałem się dlaleczego. Bo niechce iść do kina ani porozmawiać po za praco . co robić ??????????!?
Odpuścić, zapomnieć.
Nie odpószcze . może nie chodzi że mną bo jestrze nie odp . musi byś jakieś. wyjśćie !!!! Przy najbliższej okazji z nią zniom szczerze pogadać nawet w pracy i zobacze co zrobi. "Kawa na ławę ,,
Przecież ona Ci wyłożyła kawę na ławę.
Ale chce powałczyć . szama dawała mi sygnały . może chce żebym powałczył
Odpiszała mi że czuje tego samego co ja !!! Co mam teraz zrobić by ją zdobyć ????
Łukaszu95d, masz zadatki na stalkera. Przecież ta dziewczyna ma prawo decydować z kim chce się umawiać, a z kim nie, z kolei Ty powinieneś to uszanować.
P.S. W dniu wczorajszym wysłałam do Ciebie wiadomość "służbową". Odbierz, proszę, pocztę.
Dzisiaj szama do mnie czy wszytko u mnie dobrze . powoli może zdobe jej serce bez nacisku . przeważnie ją pierwszy do niej pisałem . trochę byłem zaskoczony że do napisała . a dokladnie że nie czuje nic .tylko że nie czuje tego samego a to jest różnica !!!