ona odmówiła mi wyjśćia do kina - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ona odmówiła mi wyjśćia do kina

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: ona odmówiła mi wyjśćia do kina

Część : mam taki problem  znam kobietę od 6 miesięcy .  pracujemy razem w jednej restauracji   . teraz zrozumiałem że coś do niej czuje . kiedyś była taka sytuacja. Ze stoimy w satni ją ona kolega . ona mówi  do mnie że jestem jej chłopakiem  i zachwiłe dodała że żartowała  . potem za jakiś czasz chciała w klubie że mną zatańczyć ale nie miałem na to ochoty .  za kilka dni poprosiła mnie o pomoc zabrać rzeczy z magazynu bo  powiedziała że tak straszy . potem trochę do załtowałem  na ten temat  i ona powiedziała że się nie boli tylko nie chciała iść sama . za jakieś kilka dni zrozumiałem że coś do niej czuje  i wtedy trochę moje zachowanie do niej    trochę się zmieniło .  i wtedy ona też  się zmieniła na tako niedostępną  i obraząną   .ostatnio się nawet na nocnej zmianie na mnie obraziła się do mnie nie  odzywała  a na drugi dzień pytam się jej czy jest nadał na mnie obrażona .powiedziała  że się nie obraziła . dziś zadzwoniłem do niej by się z nią umówić do kina i powiedziała że teraz nie ma czasu i że się zgadamy ???? dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ona odmówiła mi wyjśćia do kina

Wygląda na to , że na początku to ona starała się zwrócić na siebie Twoją uwagę : )
a teraz może chce abyś to Ty o Nią zabiegał ? smile
postaraj się z nią porozmawiać i może coś z tego wyjdzie.
Powodzenia !

3

Na drugi dzień byłiśmy razem na zmianie  i zauwarzyłem   że bardziej miła i więcej czasu spędzała  czasu że mną niż zwykle . ale  na kino  ODP no niewiem z uśmiechem na ustach . teraz mi się wydaje że udaje nie dostepno  jak by chciała żebym się bardziej postaraj

4

No to jeżeli tak faktycznie jest , to zaskocz ją czymś smile

5

Masz jakiś pomyśl  ?   Wyślalem jej piosenkę  sen o Viktori   . tak też ma na imię

6

Oh, jakie to romantyczne <3
Nie idź z nią do kina bo nic ciekawego teraz nie ma! 7 rzeczy, których nie wiecie o mężczyznach to PORAŻKA! Szkoda kasy, serio.
Umówcie się na spacer i kawę herbatę. Ja ostatnio byłam na kilku randkach w kinie i cieszyłam się, że nie musiałam za to płacić, ale po seansie czułam się niezręcznie bo każdy kolejny film na który mnie zapraszano był gorszy tongue
Pogimnastykuj się trochę, pokaż jej, że Ci się podoba smile Przecież ona Ci wcale nie odmówiła. Jak dla mnie na razie nie powiedziała, ani tak ani nie wink

7

Akurat  komedia 7 rzeczy których nie wiecie o facetach była fajna . Więc może jej też by się spodobała smile każdy ma swój gust w sumie smile
Pomysł z piosenką też calkiem fajny smile widzę, że jesteś typem romantyka smile
Spacer , który zaproponowała autorka wyżej też jest dobrym pomysłem smile Czasem drobne gesty są najpiękniejsze smile

8

Planował em  kino potem jakąś kawe  i szczerze pogadać .

9

Odpiszała mi że dobra piosenka  i czułe że  tylko tak napisała.   . żeby nadał się bardziej starać

10

Kino potem kawai rozmowa i odprowadze. ją do domu  .i wtedy zobaczymy smile

11

Pozostaje mi tylko trzymać kciuki. smile
I oczywiście - powodzenia ! smile

12

Dzieki smile narazie na rozwój wydarzeń  niechęć nic na siłę . ale za bardzo nie potrafię czekać

13

Teraz cierpliwość jest na pierwszym miejscu smile Nie naciskaj a będzie ok !

14

Staram się   ale to jest naprawdę trudne .

15

Albo jakoś. przyśpieszyć rozwój wydarzeń

16

Pisałem dziś z nią chciałem się spotkać po jej zmianie odpiszała mi że to  nie ma sensu. . potem zapytałem się dlaleczego.   Bo niechce iść do kina  ani porozmawiać po za praco . co robić  ??????????!?

17

Odpuścić, zapomnieć.

18

Nie odpószcze  . może nie chodzi że mną bo jestrze nie odp  . musi   byś jakieś. wyjśćie !!!!    Przy najbliższej  okazji z nią zniom szczerze pogadać nawet w pracy i zobacze co zrobi.  "Kawa na ławę ,,

19

Przecież ona Ci wyłożyła kawę na ławę.

20

Ale chce powałczyć .   szama dawała mi sygnały .  może chce żebym powałczył

21

Odpiszała mi że czuje tego samego co ja !!! Co mam teraz zrobić by ją zdobyć  ????

22

Łukaszu95d, masz zadatki na stalkera. Przecież ta dziewczyna ma prawo decydować z kim chce się umawiać, a z kim nie, z kolei Ty powinieneś to uszanować.

P.S. W dniu wczorajszym wysłałam do Ciebie wiadomość "służbową". Odbierz, proszę, pocztę.

23

Dzisiaj szama do mnie czy wszytko u mnie dobrze . powoli może zdobe jej serce  bez nacisku . przeważnie ją pierwszy do niej pisałem . trochę byłem zaskoczony że do napisała . a dokladnie że nie czuje nic .tylko że nie czuje tego samego a to jest różnica !!!

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ona odmówiła mi wyjśćia do kina

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024