Kolega rozmawia ze mną tylko wtedy, kiedy jesteśmy sami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega rozmawia ze mną tylko wtedy, kiedy jesteśmy sami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Kolega rozmawia ze mną tylko wtedy, kiedy jesteśmy sami.

Witam. Od jakiegoś czasu chodzę do świetlicy i spędzam czas z dziećmi w różnym wieku. Ostatnio 2 dni pod rząd miałam okazję być w tym samym dniu z facetem, który też tam przychodzi. Oprócz nas były 2 pracownice wtedy. Ja tego faceta kojarzę z uczelni, bo chodzimy na podobny kierunek. Sprawa jest taka, że pierwszy raz kiedy go tam zobaczyłam, on się nic nie przedstawił, ja też, tylko po prostu zajmowaliśmy się dziećmi. Ale wiedział jak mam na imię i jak parę razy coś do mnie mówił odnośnie zajęć, to zwracał się po imieniu. Jednak przez cały dzień zwracał się przeważnie do tych pracownic. Później po zakończeniu zajęć tak się złożyło, że wychodziliśmy w tym samym czasie i ku mojemu zaskoczeniu zaczął ze mną rozmawiać i przegadaliśmy miło 10 minutową drogę. W tej rozmowie powiedział mi dużo o sobie, ja w sumie też, ale to tak naturalnie wyszło, taka bardzo swobodna rozmowa, aż się zdziwiłam, że tak czułam się swobodnie. I później na następnych zajęciach, jak się spotkaliśmy to znów, nie było jakiegoś przywitania się, tylko po prostu zajmowanie się dziećmi i dyskusja ogólna - te 2 pracownice i my wspólnie prowadziliśmy rozmowę na przerwie, do nich się zwracał wprost jak coś mówił, a do mnie nie, tak ogólnie tylko. Jednak zauważyłam, że jak przez jakiś czas byliśmy sami, to próbował jakoś zagadać, inaczej się zachowywał niż jak byliśmy wszyscy. I też muszę stwierdzić, że dosyć niezręcznie było jak siedzieliśmy w czwórkę na przerwie. On siedział obok mnie, dziewczyny na przeciwko i taką niezręczność było czuć. Chciałam się Was zapytać, czy jego zachowanie jest normalne? Bo dla mnie dziwne jest to, że jeśli jesteśmy wszyscy razem, to on nie zwraca się do mnie, nic konkretnego nie mówi, a jak jesteśmy sami to jest wygadany, zagaduje i w ogóle. A wtedy jak wracaliśmy razem to jeszcze się pytał mnie, czy jestem z tego samego wydziału, bo mnie kojarzy i ja mu powiedziałam, że też go kojarzyłam. Co sądzicie o tej sytuacji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega rozmawia ze mną tylko wtedy, kiedy jesteśmy sami.

Po prostu Facet jest wstydliwy w większym towarzystwie.

Następnym razem, jak Go zobaczysz to powiedz Mu po prostu "cześć" smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega rozmawia ze mną tylko wtedy, kiedy jesteśmy sami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024