Mam już dość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mam już dość

Witam jestem z dziewczyną 0,5 roku niestety jesteśmy na odległość ale raz na miesiąc się widzimy, zakochałem się w niej staram się być kochany. Po pół roku nie usłyszałem od niej żadnego słowa typu kocham cię, jesteś wspaniały czy coś takiego, nie wspomnę że nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Chciałem to skończyć ale napisała że jestem dla niej ważny, ale nic że kocham cię itp.. tłumaczyła się że jest osobą u której ciężko wydusić uczucia. Co mam robić ? Kocham ją monco

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam już dość

Związki na odległość są beznadziejne. I jeszcze jak tylko raz w miesiącu się spotykacie to ciężko rozbudzić jakieś uczucie.
Jeżeli nie ma możliwości byście się spotykali częściej to lepiej to zakończyć,bo nic dobrego z tego nie będzie.
Może potrzebuje Cię do smsowania, popisania z kimś. I tyle.

3 Ostatnio edytowany przez kareninka (2016-01-28 14:09:04)

Ale czego Ty oczekujesz? Wdzieliście się koło 6 razy i ona ma Ci już miłość wyznawać, do łóżka z Tb iść? Wy się nawet na dobrą sprawę jeszcze nie poznaliście. Dziewczyna mądra, nie myli sympatii z miłością.

nie dziw się, gdybyście widywali się częściej pewnie sprawy toczyłyby się inaczej. Właśnie, bo związki na odległość nigdy nie są łatwe. Zawsze nakładają na siebie wiele trudności, masz dwie możliwości albo pakować się w to dalej i czekać cierpliwie na kolejne spotkania wyznania i inne uniesienia które albo nastąpią albo nie - albo zwyczajnie dać sobie siana i znaleźć kogoś bliżej siebie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024