Nigdy nie zrozumiem facetow. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Nigdy nie zrozumiem facetow.

Zalozylam sobie konto na jednym z portali randkowych raczej typowo dla zabicia nudy. Przez przypadek nasunal sie rozmowca... rozmowy byly praktycznie calodzienne i calonocne dzieki aplikacji w telefonach.

Podchodzilam do tej znajomosci dosc sceptycznie, w koncu to tylko internet..

Jednego wieczoru bez humoru on.. psujac humor mi, zaczelismy dosc spora wymiane zdan. Gdzie stanowczo i uparcie stwierdzilam, ze nie jest typem faceta ktorego szukam.. i jakies zlosci, przekomarzanie sie, wyladowanie negatywnego napiecia przez literki.trwalo to niemalze do rana. Sam sterdzil, ze rzadko zdarza sie by czuc do kogos takie emocjonalne przywiazanie internetowe i zawziecie pisac do rana.. Ja oczywscie szczedzilam z takimi zdaniami, bo to tylko internet. Powtarzalam, ze dobrze mi sie pisze..

Pewnego wieczoru znalazlam sie w dosc nieprzyjemnej sytuacji..a ze on byl na telefonie, zapytalam sie o 3 w nocy czy nie chcialby po mnie przyjechac. Wtem dobra dusza odpowiedziala, ze spodnie zaklada, odsnieza i jedzie..

Bylo to pierwsze spotknie.. przed autem rozmawialismy, w drodze do domu rozmawialismy, przed blokiem rozmawialismy... po 7 rano dopiero pojechal do domu...

Pozniej napisal nornalnie jak zwykle z tym "cieplem" ktore sprawialo usmiech na twarzy. Wstydzil powiedziec sie, na zywo wiec pisal ze.wygladalam wspaniale o 3 w nocy, ze zwrocil uwage na ladnie ulozone wlosy i podobaja mu sie cuda niewidy ktore sama robie sobie na glowie. Tylko na pozegnanie nie wiedzial co zrobic.. wiec pojechal bez buziaka w policzek... oczywscie dzien nam zlecial w tradycyjny sposob rozmowa rozmowa rozmowa. Wieczorem napisalam mu ze odezwe sie pozniej. Gdy wrocilam do domu przed polnoca dostalam zapytanie czy bylam na randce? Odpowoedzialam ze bylam z.kolezanka na plotkach i papieroskach (to zdarzalo sie niemal co wieczor i wiedzial o tym)...

O dziwo od tamtej pory przestal sie odzywac. Tak po prostu. Cos tam rzucil od niechcenia dwa slowa w dzien. Przestal przesiadywac na internecie do poznej nocy.. a ja jakbym nieistniala. Nawet zmodernizlowal sobie konto na portalu, ale juz nie napisze..

I takie pytanie. Jak go zrozumiec.. po spotkaniu zapewnil ze bylo mu milo mnie poznac mimo okolicznosci..rozmowa byla jak zwykle...a pozniej przepadl jak kamien w wode..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nigdy nie zrozumiem facetow.

Jest wiele możliwości.
-Być może jednak mu się nie spodobałaś
-Uświadomił sobie, że nie chce się ładować w związek
-Związek na odległość? (daleko macie do siebie)
-Kręci z inną.

Może kręci z inną, a może ma w ogóle inną dziewczynę i zdał se sprawę że tak być nie powinno ?

4

Ciezko stwierdzic. Jakby nie patrzec to tylko internet ludzie moga klamac i robic co zywnie podoba sie. Tak czy owak po napisaniu posta wyzej. Jak lekarstwo, cala frustracja z ta sprawa mi minela smile
A co do "byc moze nie chce ladowac sie w zwiazek" jestem realistka, nie znajac drugiej osoby nie pisze o zwiazksch slubach dzieciach. Raczej to z jego strony padaly takie plany a conajmniej kilka razy wspominal ze juz mu zle samemu smile zwiazek na odleglosc nie, bo jestesmy z tego samego miasta.
Tak czy inaczej trudno smile

5 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-01-29 13:49:01)

moze Cie testuje, czy i jak bardzo polknelas haczyk? :-) Moze uwaza, ze taka tajemniczosc jest intrygujaca. Sama widzisz, ze myslisz o nim i zastanawiasz sie, co jest na rzeczy. Nie ma go a zaprzata Twoje mysli i uwage... Moze o to mu chodzi. Moze to jego sposob na podryw.
A moze znalazl sobie inna  do pogaduszek?
Jak jest naprawde to tylko on wie.

6

Tak czy siak, zycze mu szczerze, by nikt z nim tak nie postapil jak on ze mna. Niby fajnie niby ok a tu trach faceta nie ma. Szkoda tylko, ze nie mial jaj by powiedziec prawde czemu tak a nie inaczej smile zawsze chociaz bym wiedziala co ze mna nie tak. Albo faktycznie moze jestem brzydka i do kitu i tyle, wiec naslodzil coz za urocza kobieta bym nie zalamala sie i poszedl w las smile

7

piwnooka91 napisał/a:

Tak czy siak, zycze mu szczerze, by nikt z nim tak nie postapil jak on ze mna. Niby fajnie niby ok a tu trach faceta nie ma. Szkoda tylko, ze nie mial jaj by powiedziec prawde czemu tak a nie inaczej smile zawsze chociaz bym wiedziala co ze mna nie tak. Albo faktycznie moze jestem brzydka i do kitu i tyle, wiec naslodzil coz za urocza kobieta bym nie zalamala sie i poszedl w las smile

Tak samo postępują kobiet z facetami... niby chcą a tak naprawdę kłamią, aż dym z opon.

8

Facet to nie jest skomplikowany mechanizm.
Myślę,  że musi być coś na rzeczy. I raczej to nie jest jego taktyka na podryw.
Nie probowalas się z nim skontaktować i zapytać o co chodzi?

piwnooka91 napisał/a:

taka zasada często działa w obie strony, nie ma co szufladkować.

10

Po prostu zapytaj (o ile już tego nie robiłaś).
Jeżeli na to pytanie nie odpowie, to po prostu olej. Trudno jest olać, ale nie ma co wchodzić w takie żenujące gierki.
Podejrzewam, że nie on pierwszy i nie ostatni.

11

Też uważam, że powinnaśgo zapytać wprost a jak nie odpowie Ci to go olej...Może ma dziewczynę i wycofał się ... za dużo niewiadomych

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024