Hej, pomożecie mi wymyślić opis na Tindera? Z racji tego, że nie mogę wymyślić żadnego catchy tekstu, postawię chyba na krótki opis tego co lubię i kim jestem. Poniżej mój opis z innego portalu (na Tindera musi być krótszy) - może coś z tego uda się wymyślić komuś? Jakoś to skondensować albo na podstawie tego coś spoko napisać. Wielka prośba o pomoc.
Jestem 24-letnim facetem o spokojnym usposobieniu. Wiele osób mówi mi, że nie wyglądam na swój wiek, a na pewno się na tyle nie czuję. Jestem uprzejmy dla innych ludzi i nie umiem się kłócić. Wybucham tylko wtedy, kiedy coś mnie maksymalnie zdenerwuje, co zdarza się stosunkowo rzadko. Ekstrawertykiem nie jestem. Nie lubię być w centrum uwagi, raczej słucham innych. Z drugiej strony typowym przykładem introwertyka też nie jestem, bo zbyt długie siedzenie w domu źle na mnie wpływa i lubię obecność bliskich mi ludzi. ISFP. Zawodowo jestem związany z finansami.
Jestem ciemnym blondynem, noszę dłuższe loki, gdy zapuszczę włosy mam coś w stylu afro. Oczy piwne. 182 cm 70 kg. Z wyglądu jestem zadowolony, regularne ćwiczenia przynoszą efekty. Zazwyczaj ubieram się w koszule.
Nie znalazłem jeszcze hobby, któremu oddałbym się w stu procentach. Ciągle poszukuję. Wiele czasu poświęcam na naukę związaną z zawodem, który wykonuję i który tego wymaga. Lubię pływać, biegać, spacerować, jeździć na rowerze. Od czasu do czasu wybiorę się na siłownię. Wolę sporty indywidualne niż zespołowe. Lubię kino, aktualnie nadrabiam klasyki-z list tych, które trzeba koniecznie obejrzeć. Chodzę często do kin studyjnych. Z książek, ostatnio wybieram filozofię-teraz czytam Barthesa, ale prozę fabularną też lubię, głównie skandynawskie kryminały. Raczej nie oglądam seriali, tych słynnych, którzy znajomi oglądali a ja nie. Podróże lubię z plecakiem i niskobudżetowe, zarówno bardziej aktywne (ze zwiedzaniem) i mniej aktywne (chill). Góry też lubię, zarówno w lato, jak i w zimę. W przyszłości chcę spróbować nurkowania na dużych głębokościach.
W związku oczekuję wsparcia. Życie jest pełne dobrych i złych chwil, myślę, że warto mieć przy sobie osobię, które nie ucieknie w razie byle problemu, tylko pomoże go rozwiązać. U kobiet, szczególnie cenię: pracowitość, szczerość, poczucie humoru, inicjatywę i delikatność. Powiem otwarcie, że wygląd się liczy, to też istotna sprawa, skłamałbym mówiąc, że jest inaczej. Byłoby super gdybyśmy, mogli ugotować coś razem, ja coś tam nawet w kuchni potrafię
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką? Z odpowiednią osobą u boku, każdy dzień może być cudowny. Na pewno coś wymyślimy.
Ślub, fajnie byłoby mieć żonę, ale nie chciałbym zapraszać na wesele wszystkich pociotków, bo tak wypada. Dzieci, tak, w przyszłości. Okazjonalnie piję alkohol, papierosy powodują raka płuc, więc tak samo, jak narkotyków nie toleruję ich.