Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień

temat mojej pracy mgr to "Rola szkoły w profilaktyce uzależnień".
jeśli któraś z Was ma jakies pomysły,materiały, rady - co można zamieścić w pracy, gdzie przeprowadzić badania, na czym sie skupić to zapraszam:)
będę bardzo wdzieczna smile
pozdrawiam ciepło:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień
desertrose1989 napisał/a:

temat mojej pracy mgr to "Rola szkoły w profilaktyce uzależnień".
jeśli któraś z Was ma jakies pomysły,materiały, rady - co można zamieścić w pracy, gdzie przeprowadzić badania, na czym sie skupić to zapraszam:)
będę bardzo wdzieczna smile
pozdrawiam ciepło:)

no to mając taki temat, gdzie te badania masz przeprowadzić ? jak myślisz?
i na czym się masz skupić ...
ja nie bardzo rozumiem, oczekujesz planu swojej pracy ? przecież na tym polega twoje zadanie,
rusz głową, poszukaj: program profilaktyki szkoły, z kim szkoła współpracuje, jakie instytucje, organizacje, prawo oświatowe - podstawa, a dużo się dzieje, itd.

3

Odp: Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień

Jak widzę takie pytanie to zastanawiam się co kierowało osobą przy wyborze tematu? Sama sobie wybrałaś temat więc powinnaś mieć chociaż jakieś nikłe wyobrażenie tego jak to powinno wyglądać. Jeśli kompletnie nie wiesz jak masz to ugryźć to może warto zmienić temat na taki, który Cię interesuję, to naprawdę pomaga, napisać względnie bezboleśnie przyzwoitą pracę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Praca magisterska - rola szkoły w profilaktyce uzależnień

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024