POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!!

Nie wiem w jakiej kategorii to umiesciec, wiec daje tu.
Moja siostra w tym roku kończy gimnazjum, za cel wybrała sobie technikum logistyczne
Technikum logistyczne - dobry pomysł na siebie ?

Może zacznę od ocen
Polski 4
matma 3
angielski, niemiecki, biologia, chemia, geografia i fizyka - z każdego 3
plastyka i edukacja dla bezpieczeństwa - z każdego 4
informatyka 5 lub 6
religia 6
historia 3
wos 4
w-F 5

ostatnio czytała sporo o logistyce i  uważa, że to  bardzo interesujaca perspektywa s, tylko nie wiem, czy z takimi ocenami to ma szanse.
Zachowanie ma wzorowe, to chyba też sir liczy co ?
Jeszcze o geodezji myślała,  ale chyba na to nie ma szans.
ewentualnie hotelarstwo i turystyka
Jeśli chodzilyscie lub chodzicie  i chcecie sie podzielić wrażeniami to piszcie na maila
budujemynaszdomnapiasku@op.pl zadko tu zaglądam ostatnimi czasy, a młoda w poniedziałek chciałaby złożyć papiery.
Myślicie, że z takimi ocenami ma szanse.?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!!

Trudno powiedzieć czy ma szanse, ponieważ w każdym mieście inny jest popyt na szkoły o tym kierunku a co za tym idzie inne są też kryteria przyjęć. Oceny jak oceny - są przeliczane na punkty, więc ważne jest też ile pkt będzie miała z egzaminu gimnazjalnego ?
Próbować może :-)

3

Odp: POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!!

Moja kolezanka tez chodzi do technikum logistycznego, jest zadowolona. Po pierwsze bedzie miala zawód jesli zda egzamin techniczny, a to teraz na prawdę dużo. Wracają do łask szkoly zawodowe, technika co umozliwa podjęcie pracy zaraz po szkole. A dodatkowo idzie się na studia smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » POMOCY! SZKOLA DLA SIOSTRY!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024