Ciaza 9 tydzien- zero energii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza 9 tydzien- zero energii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ciaza 9 tydzien- zero energii

Nic mnie sie nie chce robic od wczoraj. Niewiem czy to objaw ciazy, czy przez te upaly.  Chodze zamulona, zero energii. Staram sie spedzac czas z corka po szkole, ale oprocz tego to nie robie prawie NIC. Wczoraj sie musialam zmusic do zrobienia obiadu dla corki serio pisze. Pranie nawet mnie sie nie chce ubran wyprac.Nie mam apetytu.  Nic. Cale szczescie, ze nie zygam  bo bym chyba zeszla z tego swiata. Tez tak mialyscie w ciazy taki kompletny brak energii?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciaza 9 tydzien- zero energii
JuliaUK33 napisał/a:

Nic mnie sie nie chce robic od wczoraj. Niewiem czy to objaw ciazy, czy przez te upaly.  Chodze zamulona, zero energii. Staram sie spedzac czas z corka po szkole, ale oprocz tego to nie robie prawie NIC. Wczoraj sie musialam zmusic do zrobienia obiadu dla corki serio pisze. Pranie nawet mnie sie nie chce ubran wyprac.Nie mam apetytu.  Nic. Cale szczescie, ze nie zygam  bo bym chyba zeszla z tego swiata. Tez tak mialyscie w ciazy taki kompletny brak energii?

Radzę zjeść trochę mięsa.
Kup kawałek wołowiny bez kości albo filet z indyka.
Ugotuj do miękkości, pod koniec gotowania dodaj różne warzywa; marchew, pietruszka, seler, por, z jeden ziemniak, zielony groszek.
Może być też kalafior, brokuł.
Jak warzywa miękkie to zmiksuj, dodaj posiekany koperek lub natkę pietruszki.
Spróbuj jakie to dobre i nawet nie poczujesz, ze jesz mięso a energii powinno Ci przybyć.

3

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Radzę zjeść trochę mięsa.
Kup kawałek wołowiny bez kości albo filet z indyka.
Ugotuj do miękkości, pod koniec gotowania dodaj różne warzywa; marchew, pietruszka, seler, por, z jeden ziemniak, zielony groszek.
Może być też kalafior, brokuł.
Jak warzywa miękkie to zmiksuj, dodaj posiekany koperek lub natkę pietruszki.
Spróbuj jakie to dobre i nawet nie poczujesz, ze jesz mięso a energii powinno Ci przybyć.

Ja niewiem moze mam anemie powinnam miec wyniki badan w tym tygodniu

4

Tez mam takie stany w ciąży, jestem w 10 tc. Totalne zmęczenie i senność.

Lewitarot napisał/a:

Tez mam takie stany w ciąży, jestem w 10 tc. Totalne zmęczenie i senność.

Temat nie aktualny

Miałaś się już nie udzielać

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Miałaś się już nie udzielać

Zmieniłam zdanie

8 Ostatnio edytowany przez Lewitarot (2025-05-13 19:28:17)

Rozumiem, że nieaktualny temat, napisałam, bo może któraś kobieta będzie chciała też podjąć wątek, opowiedzieć o swoich objawach. Dlatego przyszłam na to forum, żeby o tym porozmawiać.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza 9 tydzien- zero energii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024