Nic mnie sie nie chce robic od wczoraj. Niewiem czy to objaw ciazy, czy przez te upaly. Chodze zamulona, zero energii. Staram sie spedzac czas z corka po szkole, ale oprocz tego to nie robie prawie NIC. Wczoraj sie musialam zmusic do zrobienia obiadu dla corki serio pisze. Pranie nawet mnie sie nie chce ubran wyprac.Nie mam apetytu. Nic. Cale szczescie, ze nie zygam bo bym chyba zeszla z tego swiata. Tez tak mialyscie w ciazy taki kompletny brak energii?
Nic mnie sie nie chce robic od wczoraj. Niewiem czy to objaw ciazy, czy przez te upaly. Chodze zamulona, zero energii. Staram sie spedzac czas z corka po szkole, ale oprocz tego to nie robie prawie NIC. Wczoraj sie musialam zmusic do zrobienia obiadu dla corki serio pisze. Pranie nawet mnie sie nie chce ubran wyprac.Nie mam apetytu. Nic. Cale szczescie, ze nie zygam bo bym chyba zeszla z tego swiata. Tez tak mialyscie w ciazy taki kompletny brak energii?
Radzę zjeść trochę mięsa.
Kup kawałek wołowiny bez kości albo filet z indyka.
Ugotuj do miękkości, pod koniec gotowania dodaj różne warzywa; marchew, pietruszka, seler, por, z jeden ziemniak, zielony groszek.
Może być też kalafior, brokuł.
Jak warzywa miękkie to zmiksuj, dodaj posiekany koperek lub natkę pietruszki.
Spróbuj jakie to dobre i nawet nie poczujesz, ze jesz mięso a energii powinno Ci przybyć.
JuliaUK33 napisał/a:Nic mnie sie nie chce robic od wczoraj. Niewiem czy to objaw ciazy, czy przez te upaly. Chodze zamulona, zero energii. Staram sie spedzac czas z corka po szkole, ale oprocz tego to nie robie prawie NIC. Wczoraj sie musialam zmusic do zrobienia obiadu dla corki serio pisze. Pranie nawet mnie sie nie chce ubran wyprac.Nie mam apetytu. Nic. Cale szczescie, ze nie zygam bo bym chyba zeszla z tego swiata. Tez tak mialyscie w ciazy taki kompletny brak energii?
Radzę zjeść trochę mięsa.
Kup kawałek wołowiny bez kości albo filet z indyka.
Ugotuj do miękkości, pod koniec gotowania dodaj różne warzywa; marchew, pietruszka, seler, por, z jeden ziemniak, zielony groszek.
Może być też kalafior, brokuł.
Jak warzywa miękkie to zmiksuj, dodaj posiekany koperek lub natkę pietruszki.
Spróbuj jakie to dobre i nawet nie poczujesz, ze jesz mięso a energii powinno Ci przybyć.
Ja niewiem moze mam anemie powinnam miec wyniki badan w tym tygodniu
Tez mam takie stany w ciąży, jestem w 10 tc. Totalne zmęczenie i senność.
Tez mam takie stany w ciąży, jestem w 10 tc. Totalne zmęczenie i senność.
Temat nie aktualny
Miałaś się już nie udzielać
Miałaś się już nie udzielać
Zmieniłam zdanie
8 2025-05-13 19:27:13 Ostatnio edytowany przez Lewitarot (2025-05-13 19:28:17)
Rozumiem, że nieaktualny temat, napisałam, bo może któraś kobieta będzie chciała też podjąć wątek, opowiedzieć o swoich objawach. Dlatego przyszłam na to forum, żeby o tym porozmawiać.