3 tygodnie- wizyta w domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 3 tygodnie- wizyta w domu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: 3 tygodnie- wizyta w domu

Czy uważacie że to nie za szybko żeby dziewczyna odwiedziła chłopaka po 3 tyg znajomości w domu? Czy jeszcze powinna poczekać?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-04-17 14:22:45)

Odp: 3 tygodnie- wizyta w domu

Czyja to inicjatywa? Ile masz lat?

3

wieka napisał/a:

Czyja to inicjatywa? Ile masz lat?

Jego mam 39 lat

4

Na co chcesz czekać? Na emeryturę?

5

To nie ma znaczenia ile tygodni się znacie, wiadomo, że chodzi o seks, ważne czy Ty jesteś na to gotowa, pociąga Cię i chcesz już z nim być tak blisko.

6

wieka napisał/a:

To nie ma znaczenia ile tygodni się znacie, wiadomo, że chodzi o seks, ważne czy Ty jesteś na to gotowa, pociąga Cię i chcesz już z nim być tak blisko.

Nie jestem gotowa na seks i on o tym wie nie będzie mnie zmuszał jeśli nie będę chciała

7

monia35 napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie jestem gotowa na seks i on o tym wie nie będzie mnie zmuszał jeśli nie będę chciała

To lepiej nie kuś losu, nie ma potrzeby, żebyś go odwiedzała, on liczy na seks.
Praktycznie go nie znasz, więc jak chcecie spędzać więcej czasu, to zaproponuj jakiś  wyjazd na weekend, będzie bezpieczniej.

Myślę że to zależy od ciebie. Ja się z każdą dziewczyna z którą spotykałem dłużej na max 3 spotkaniu umawiałem u siebie i nie zawsze był seks, ale przynajmniej jakieś calowanki i przytulanki.

A co złego w odwiedzinach? Może być nawet szybciej. I odwiedziny nie są równoznaczne ze spotkaniem na seks. Głupi stereotyp.

10

Jak macie oboje koło 40, to chyba bym nawet chciała się spotkać w tym domu by wiedzieć że to jego dom i nie jest żonaty np.
Jak ta wizyta będzie przebiegała?
To proste, tak jak będziecie oboje chcieli.
Czy ludzie spotykają się po 3 tygodniach u kogoś  w domu? , tak.
Jedna rzecz; nie warto pić alkoholu, no może, jedną lampkę wina, jeśli nie chcesz by sprawy poszły w takim kierunku którego nie przewidujesz.

11

Mnie chodzi tylko o to, że nie można mieć zaufania do kogoś, z którym spotkało się kilka razy.

12

Jak to tylko odwiedziny to nie

13

monia35 napisał/a:

Czy uważacie że to nie za szybko żeby dziewczyna odwiedziła chłopaka po 3 tyg znajomości w domu? Czy jeszcze powinna poczekać?

Jeśli o to pytasz, to znaczy, że za szybko. Nie ma reguły, zależy.  Jak się zachowuje chłopak, , co o nim wiesz?
Podzielam zdanie Wieki, że trzeba zachować ostrożność, jeśli go nie znasz za dobrze. Nieważne czy masz 20 lat czy więcej.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 3 tygodnie- wizyta w domu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024