Pisanie z koleżanką z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pisanie z koleżanką z pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Pisanie z koleżanką z pracy

Witam. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, mąż jest żołnierzem. W pracy ma coraz więcej koleżanek. Pojawił się problem, że odkryłam wiadomości z jedną dziewczyną- chciał się z nią spotkać, wcześniejszych wiadomości nie widziałam i nie wiem o co chodziło. Zrobiłam awanturę przysięgał że do niczego nie doszło i nic nie zrobił ale moje zaufanie stracił. Zaczęłam być zazdrosna, wszędzie sprawdzałam czy nie romansuje z inną, nie pisze z kimś na Instagramie. Aż w końcu zasnął z telefonem w reku. Kolejna dziewczyna i kolejna rozmowa. Dwa tygodnie pisania, nawet przy mnie. Widziałam że się uśmiecha do telefonu a gdy pytałam z kim pisze kłamal że z kolegą. Wszystkie rozmowy przeczytałam, słodzili sobie wzajemnie, że chcą się poznać, umawianie na piwo itp. mąż wysyłał do niej screeny rozmów ze mną i odgadywali mnie jak ja się zachowuje. Nie wiem co ze sobą zrobić. Kocham go i nie chce go zostawiać ale tak zawiódł moje zaufanie że nie myślę o niczym innym, cały czas czuje się oszukiwana. Boje się że nawet walcząc o ten związek on będzie to robić na okrągło. Co ja mam zrobić żeby on był zainteresowany swoją żoną a nie innymi?? Pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pisanie z koleżanką z pracy

Czuje się zdradzona, nieatrakcyjna, obniżyło to moją samoocenę do minimum. Jestem zawiedziona, myślałam że jest osobą na której zawsze mogę polegać tymczasem okazuje się, że gorsze chwile w związku i szuka pocieszenia u innej. To co się dzieje w domu ja zawsze zostawiam w domu, dlaczego pisał o prywatnych problemach związanych ze mną z obcą osobą???

3

Postąpił po chamsku, zdrada emocjonalna, a jak jest w Waszym związku czemu przestalo się układać ?

Nieciekawie to wygląda. Raczej z tego małżeństwa nic już nie będzie. Jak nie macie dziecka to trzeba pomyśleć o ewakuacji.
Wojskowy to niezbyt dobry materiał na męża.

5

Czytałam prawie identyczną  historię na innym portalu. Opowiadanie intymnych szczegółów koleżance z pracy skończyło się rozwodem z winy męża, a powodem była właśnie zdrada emocjonalna. Na ten temat wypowiadała się psycholog .Sorry, ze zepsułam ci, autorko, dalszy ciąg

6

Twierdzi że nie okazuje mu uczuć, że go nie doceniam, sprawdzam go ale najwyraźniej intuicja mnie nie zawiodła i nie robiłam tego bez powodu. Po prostu straciłam zaufanie.

7

zwyczajny gość napisał/a:

Nieciekawie to wygląda. Raczej z tego małżeństwa nic już nie będzie. Jak nie macie dziecka to trzeba pomyśleć o ewakuacji.

Mamy 3 latka na podkładzie, ciężko mi jest przekreślić małżeństwo bo na prawdę go kocham. Szukam sposobu jak ocalić to, żeby się opamiętał i docenił to co ma

Anonimus11 napisał/a:

Mamy 3 latka na podkładzie, ciężko mi jest przekreślić małżeństwo bo na prawdę go kocham. Szukam sposobu jak ocalić to, żeby się opamiętał i docenił to co ma

A co ma poza tematami do obgadywania ciebie za twoimi plecami z jakimiś obcymi kobietami?

9

Jak on jest gotowy cie zdradzic, a na to wyglada, bo wlasciewie to tyko kwestia znalezienia naiwniaczki chetnej na danie mu dupy, to nic nie zrobisz. Najlepsze co mozna w takiej sytuacji zrobic, to udawac idiotke a po cichu zbierac dowody i cyk, rozwod z orzeczniem plus alimenty na siebie i dziecko.

10

To małżeństwo kompletnie się rozjechało.

11

Anonimus11 napisał/a:

Twierdzi że nie okazuje mu uczuć, że go nie doceniam, sprawdzam go ale najwyraźniej intuicja mnie nie zawiodła i nie robiłam tego bez powodu. Po prostu straciłam zaufanie.

pewnie z tym brakiemniby  uczuc,rozumiem e to jakas sciema i jego przesada,oczernianie?czy jak?

12

Anonimus11 napisał/a:

Witam. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, mąż jest żołnierzem. W pracy ma coraz więcej koleżanek. Pojawił się problem, że odkryłam wiadomości z jedną dziewczyną- chciał się z nią spotkać, wcześniejszych wiadomości nie widziałam i nie wiem o co chodziło. Zrobiłam awanturę przysięgał że do niczego nie doszło i nic nie zrobił ale moje zaufanie stracił. Zaczęłam być zazdrosna, wszędzie sprawdzałam czy nie romansuje z inną, nie pisze z kimś na Instagramie. Aż w końcu zasnął z telefonem w reku. Kolejna dziewczyna i kolejna rozmowa. Dwa tygodnie pisania, nawet przy mnie. Widziałam że się uśmiecha do telefonu a gdy pytałam z kim pisze kłamal że z kolegą. Wszystkie rozmowy przeczytałam, słodzili sobie wzajemnie, że chcą się poznać, umawianie na piwo itp. mąż wysyłał do niej screeny rozmów ze mną i odgadywali mnie jak ja się zachowuje. Nie wiem co ze sobą zrobić. Kocham go i nie chce go zostawiać ale tak zawiódł moje zaufanie że nie myślę o niczym innym, cały czas czuje się oszukiwana. Boje się że nawet walcząc o ten związek on będzie to robić na okrągło. Co ja mam zrobić żeby on był zainteresowany swoją żoną a nie innymi?? Pomocy

Ma Cię w dupie... moja EX tak samo się zachowała jak Twój mąż. Przykro mi.

13

Anonimus11 napisał/a:
zwyczajny gość napisał/a:

Nie ma sposobu ty jesteś zaklepana. On nie odejdzie bo po co? Ty będziesz się męczyć a on będzie grzał inne a z Ciebie się nabijał.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pisanie z koleżanką z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024