Witam. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, mąż jest żołnierzem. W pracy ma coraz więcej koleżanek. Pojawił się problem, że odkryłam wiadomości z jedną dziewczyną- chciał się z nią spotkać, wcześniejszych wiadomości nie widziałam i nie wiem o co chodziło. Zrobiłam awanturę przysięgał że do niczego nie doszło i nic nie zrobił ale moje zaufanie stracił. Zaczęłam być zazdrosna, wszędzie sprawdzałam czy nie romansuje z inną, nie pisze z kimś na Instagramie. Aż w końcu zasnął z telefonem w reku. Kolejna dziewczyna i kolejna rozmowa. Dwa tygodnie pisania, nawet przy mnie. Widziałam że się uśmiecha do telefonu a gdy pytałam z kim pisze kłamal że z kolegą. Wszystkie rozmowy przeczytałam, słodzili sobie wzajemnie, że chcą się poznać, umawianie na piwo itp. mąż wysyłał do niej screeny rozmów ze mną i odgadywali mnie jak ja się zachowuje. Nie wiem co ze sobą zrobić. Kocham go i nie chce go zostawiać ale tak zawiódł moje zaufanie że nie myślę o niczym innym, cały czas czuje się oszukiwana. Boje się że nawet walcząc o ten związek on będzie to robić na okrągło. Co ja mam zrobić żeby on był zainteresowany swoją żoną a nie innymi?? Pomocy
Czuje się zdradzona, nieatrakcyjna, obniżyło to moją samoocenę do minimum. Jestem zawiedziona, myślałam że jest osobą na której zawsze mogę polegać tymczasem okazuje się, że gorsze chwile w związku i szuka pocieszenia u innej. To co się dzieje w domu ja zawsze zostawiam w domu, dlaczego pisał o prywatnych problemach związanych ze mną z obcą osobą???
Postąpił po chamsku, zdrada emocjonalna, a jak jest w Waszym związku czemu przestalo się układać ?
Nieciekawie to wygląda. Raczej z tego małżeństwa nic już nie będzie. Jak nie macie dziecka to trzeba pomyśleć o ewakuacji.
Wojskowy to niezbyt dobry materiał na męża.
Czytałam prawie identyczną historię na innym portalu. Opowiadanie intymnych szczegółów koleżance z pracy skończyło się rozwodem z winy męża, a powodem była właśnie zdrada emocjonalna. Na ten temat wypowiadała się psycholog .Sorry, ze zepsułam ci, autorko, dalszy ciąg
Twierdzi że nie okazuje mu uczuć, że go nie doceniam, sprawdzam go ale najwyraźniej intuicja mnie nie zawiodła i nie robiłam tego bez powodu. Po prostu straciłam zaufanie.
Nieciekawie to wygląda. Raczej z tego małżeństwa nic już nie będzie. Jak nie macie dziecka to trzeba pomyśleć o ewakuacji.
Wojskowy to niezbyt dobry materiał na męża.
Mamy 3 latka na podkładzie, ciężko mi jest przekreślić małżeństwo bo na prawdę go kocham. Szukam sposobu jak ocalić to, żeby się opamiętał i docenił to co ma
Mamy 3 latka na podkładzie, ciężko mi jest przekreślić małżeństwo bo na prawdę go kocham. Szukam sposobu jak ocalić to, żeby się opamiętał i docenił to co ma
A co ma poza tematami do obgadywania ciebie za twoimi plecami z jakimiś obcymi kobietami?
Jak on jest gotowy cie zdradzic, a na to wyglada, bo wlasciewie to tyko kwestia znalezienia naiwniaczki chetnej na danie mu dupy, to nic nie zrobisz. Najlepsze co mozna w takiej sytuacji zrobic, to udawac idiotke a po cichu zbierac dowody i cyk, rozwod z orzeczniem plus alimenty na siebie i dziecko.
To małżeństwo kompletnie się rozjechało.
Twierdzi że nie okazuje mu uczuć, że go nie doceniam, sprawdzam go ale najwyraźniej intuicja mnie nie zawiodła i nie robiłam tego bez powodu. Po prostu straciłam zaufanie.
pewnie z tym brakiemniby uczuc,rozumiem e to jakas sciema i jego przesada,oczernianie?czy jak?
Witam. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, mąż jest żołnierzem. W pracy ma coraz więcej koleżanek. Pojawił się problem, że odkryłam wiadomości z jedną dziewczyną- chciał się z nią spotkać, wcześniejszych wiadomości nie widziałam i nie wiem o co chodziło. Zrobiłam awanturę przysięgał że do niczego nie doszło i nic nie zrobił ale moje zaufanie stracił. Zaczęłam być zazdrosna, wszędzie sprawdzałam czy nie romansuje z inną, nie pisze z kimś na Instagramie. Aż w końcu zasnął z telefonem w reku. Kolejna dziewczyna i kolejna rozmowa. Dwa tygodnie pisania, nawet przy mnie. Widziałam że się uśmiecha do telefonu a gdy pytałam z kim pisze kłamal że z kolegą. Wszystkie rozmowy przeczytałam, słodzili sobie wzajemnie, że chcą się poznać, umawianie na piwo itp. mąż wysyłał do niej screeny rozmów ze mną i odgadywali mnie jak ja się zachowuje. Nie wiem co ze sobą zrobić. Kocham go i nie chce go zostawiać ale tak zawiódł moje zaufanie że nie myślę o niczym innym, cały czas czuje się oszukiwana. Boje się że nawet walcząc o ten związek on będzie to robić na okrągło. Co ja mam zrobić żeby on był zainteresowany swoją żoną a nie innymi?? Pomocy
Ma Cię w dupie... moja EX tak samo się zachowała jak Twój mąż. Przykro mi.
zwyczajny gość napisał/a:Nieciekawie to wygląda. Raczej z tego małżeństwa nic już nie będzie. Jak nie macie dziecka to trzeba pomyśleć o ewakuacji.
Wojskowy to niezbyt dobry materiał na męża.Mamy 3 latka na podkładzie, ciężko mi jest przekreślić małżeństwo bo na prawdę go kocham. Szukam sposobu jak ocalić to, żeby się opamiętał i docenił to co ma
Nie ma sposobu ty jesteś zaklepana. On nie odejdzie bo po co? Ty będziesz się męczyć a on będzie grzał inne a z Ciebie się nabijał.