Corka w tym tygodniu bedzie miec 11-ste urodziny. Postanowilam zrobic jej dzien pelen atrakcji. Oto jak zaplanowalam ten dzien: wstaje, robie jej sniadanie, daje kartke urodzinowa,skladam zyczenia z czyms slodkim plus daje prezent.Po sniadaniu dzwonimy do dziadkow, znajomych itp. Nastepnie szykujemy sie do wyjscia. Jedzemy najpierw do pieknego parku,gdzie jest duzo roznych atrakcji- piekne widoki, tym bardziej teraz wszystko zakwita, stadnina koni, plac zabaw, miejsce na piknik, zagroda wiejska oraz kawiarnia. Nastepnie chce ja zabrac do kina. Pozniej pojedziemy do malego centrum miasta i tam corka sobie kupi co bedzie chciala(chce jej dac £30 na urodziny plus dostanie tez w tym dniu prezent sluchawki na gre do nintendo itp) takze bedzie mogla sobie cos kupic na miescie. Nastepnie pojedziemy do miejsc gier i zabaw dla takich wlasnie dzieci juz nastoletnich(tam tez wlasnie spotka swoje kolezanki ze szkoly i razem z nimi spedzimy urodziny), na koniec do jakies resturacji przyjaznej dzieciom pojde z corka. Wrocimy do domu to planuje wieczorem domowe kino... to co fajnie wymyslilam corce dzien urodzin? Wy tez wymyslacie swoim dzieciom takie dni aktrakcji? Ja w sumie postanowilam czesciej wymyslac takie fajne dni razem z corka nie tylko w urodziny, tym bardziej, ze juz wiosna i pieknie sie zrobilo na zewnatrz
1 2024-04-01 16:56:41 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-04-01 16:58:49)
Nie wiem, ale dla mnie to normalne, że się urządza dzieciom urodziny. Nastolatkę wypadałoby chyba zapytać, jaki prezent chciałaby otrzymać. Córka sąsiadki dostała na urodziny smartwatch i jakieś ciuszki. Oprócz tego były urodziny w bawialni z rówieśnikami.
500 funtów teraz, i drugie do banku zaprowadź, konto dla nieletnich załóż i drugie 500 funtów na lokate, w obligacje wsadź, od +18 dostępne...
Nie wiem, ale dla mnie to normalne, że się urządza dzieciom urodziny. Nastolatkę wypadałoby chyba zapytać, jaki prezent chciałaby otrzymać. Córka sąsiadki dostała na urodziny smartwatch i jakieś ciuszki. Oprócz tego były urodziny w bawialni z rówieśnikami.
Corka mi mowila, ze chce te sluchawki, wiec je dostanie, reszta organizacji dnia to bedzie niespodzianka
500 funtów teraz, i drugie do banku zaprowadź, konto dla nieletnich załóż i drugie 500 funtów na lokate, w obligacje wsadź, od +18 dostępne...
Juz ma konto oszczednosciowe
Urodziny to fajna impreza. Myślę, że warto dobrze zorganizować, żeby zostały w pamięci miłe wspomnienia.
Dzis sa wlasnie 11-ste urodziny mojej corki ,ale ten czas zapierdziela juz wchodzi w wiek nastoletni, od 9 (czasu angielskiego) wszystko zaczynam caly moj plan urodzinowy,takze dzisiaj mnie juz nie bedzie na forum. To do jutra wszystkim
Pewnie był udany.
Pewnie był udany.
Tak corka miala udane urodziny