Pilna prośba Czy istnieje Niemiecki odpowiednik PIP - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Pilna prośba Czy istnieje Niemiecki odpowiednik PIP

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pilna prośba Czy istnieje Niemiecki odpowiednik PIP

Chodzi o anonimowość musze tu pracować sprawa skomplikowana kredyty i nie tylko ale w tej firmie gdzie pracuję robią pracowników w bambuko ale nikt się z nich tym nie interesuje bo nie zna na tym co jest w pensji. Ale poszukałam i znalazłam w sieci i szok. O szczegółach mogę porozmawiać na email. Chciałabym wiedzieć czy w Niemczech jest taka instytucja jak państwowa inspekcja pracy w Polsce i czy można w niej złożyć anonimowy donos na firmę. By się jej przyjrzeli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pilna prośba Czy istnieje Niemiecki odpowiednik PIP

Amt für Arbeitschutz (Urząd Ochrony Pracy) lub Staatliches Umweltamt (Państwowy Urząd Ochrony Środowiska

3

JuliaUK33 napisał/a:

Amt für Arbeitschutz (Urząd Ochrony Pracy) lub Staatliches Umweltamt (Państwowy Urząd Ochrony Środowiska

A czy można tam składać anonimowe donosy. By sprawdzili firmę.

4

Anatema napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

A czy można tam składać anonimowe donosy. By sprawdzili firmę.

Pewnie tak, moze tam.zadzwon

5

Problem że nie znam na tyle tego języka by rozmawiać telefonicznie. Face to facet jest inaczej. Znam swoje ograniczenia.

6

obecnie nie

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Pilna prośba Czy istnieje Niemiecki odpowiednik PIP

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024