Serio pytam. Ostatniej nocy snila mnie sie jakas grupa ludzi we snie,byli chyba w lesie albo jakims duzym parku. Wszyscy byli ze soba zgodni na poczatku. A nagle cos jakby sie przerwalo w snie a ja w snie czulam duzy bol i w oddali placz mezczyzny, czulam tez bol w sercu... obudzilam sie i nadal czuje ten bol ciala, przez ok 5 minut w uszach slyszalam taki glos jakby ktos plakal- czy to mozliwe, ze wlazlam do tego snu? Kiedys czytalam, ze to mozliwe. Troche sie boje,bo nie chce zeby to sie powtarzalo
Ludzie to jest jakis horror dopiero teraz mnie przestalo bolec. Jak to sie powtorzy to ja juz nie ide spac w zyciu... teraz to sie bede bac spac, ze wejde do jakiegos horroru glupiego we snie
Idź do lekarza i przebadaj się. Takie sny mogą być symptomem prawdziwej choroby.
Sen się nałożył na realne dolegliwości. I to nie jest żart.
Idź do lekarza i przebadaj się. Takie sny mogą być symptomem prawdziwej choroby.
Sen się nałożył na realne dolegliwości. I to nie jest żart.
To zle teraz to jeszcze bardziej sie boje. Mam nadzieje taki sen sie nie powtorzy... chociaz mnie fizycznie nic nie dolega,tyle ze mam hipoglikemie,ale sie przebadam
5 2024-01-07 16:32:40 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2024-01-07 16:33:54)
zwyczajny gość napisał/a:Idź do lekarza i przebadaj się. Takie sny mogą być symptomem prawdziwej choroby.
Sen się nałożył na realne dolegliwości. I to nie jest żart.To zle teraz to jeszcze bardziej sie boje. Mam nadzieje taki sen sie nie powtorzy... chociaz mnie fizycznie nic nie dolega,tyle ze mam hipoglikemie,ale sie przebadam
Ból serca ma jakąś przyczynę. I to nie od snu. Wygląda to jak dusznica bolesna.
Nie jestem lekarzem, więc nie będę spekulował. Nie ma co panikować, niemniej przebadaj się. Takie podstawowe, jakieś EKG itp.
JuliaUK33 napisał/a:zwyczajny gość napisał/a:Idź do lekarza i przebadaj się. Takie sny mogą być symptomem prawdziwej choroby.
Sen się nałożył na realne dolegliwości. I to nie jest żart.To zle teraz to jeszcze bardziej sie boje. Mam nadzieje taki sen sie nie powtorzy... chociaz mnie fizycznie nic nie dolega,tyle ze mam hipoglikemie,ale sie przebadam
Nie jestem lekarzem, więc nie będę spekulował. Nie ma co panikować, niemniej przebadaj się. Takie podstawowe, jakieś EKG itp.
Serce mnie bolalo tylko we snie i to bardziej w sensie emocjonalnym, a nie fizycznym. Jak sie obudzilam czulam bol ciala, ktory niedawno ustapil... teraz juz nic mi nie dolega i nie dolegalo przed snem
zwyczajny gość napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To zle teraz to jeszcze bardziej sie boje. Mam nadzieje taki sen sie nie powtorzy... chociaz mnie fizycznie nic nie dolega,tyle ze mam hipoglikemie,ale sie przebadam
Nie jestem lekarzem, więc nie będę spekulował. Nie ma co panikować, niemniej przebadaj się. Takie podstawowe, jakieś EKG itp.Serce mnie bolalo tylko we snie i to bardziej w sensie emocjonalnym, a nie fizycznym. Jak sie obudzilam czulam bol ciala, ktory niedawno ustapil... teraz juz nic mi nie dolega i nie dolegalo przed snem
Hmmm, a może spałaś w takiej niewygodnej pozycji, że uciskałaś klatkę piersiową lub coś innego. I stąd ten ból.
A emocjonalnie to pewnie brak drugiej osoby ![]()
JuliaUK33 napisał/a:zwyczajny gość napisał/a:Ból serca ma jakąś przyczynę. I to nie od snu. Wygląda to jak dusznica bolesna.
Nie jestem lekarzem, więc nie będę spekulował. Nie ma co panikować, niemniej przebadaj się. Takie podstawowe, jakieś EKG itp.Serce mnie bolalo tylko we snie i to bardziej w sensie emocjonalnym, a nie fizycznym. Jak sie obudzilam czulam bol ciala, ktory niedawno ustapil... teraz juz nic mi nie dolega i nie dolegalo przed snem
Hmmm, a może spałaś w takiej niewygodnej pozycji, że uciskałaś klatkę piersiową lub coś innego. I stąd ten ból.
A emocjonalnie to pewnie brak drugiej osoby
Obudzilam sie to spalam na plecach, ale mozliwe, ze we snie moglam zmienic pozycje
Zwyczajny może mieć racje skontaktuj się z lekarzem
Zwyczajny może mieć racje skontaktuj się z lekarzem
No tak pojde na badania. Mam nadzieje, ze to bylo jednorazowe
Oby bo lubię cię
Pewnie poprostu cos cie bolalo i dlatego przysnilo ci sie, ze cie bolalo.
Mi kiedys slonce perfidnie swiecilo w oczy i tez przysnil mi sie pozar czy cos takiego ![]()
Pewnie poprostu cos cie bolalo i dlatego przysnilo ci sie, ze cie bolalo.
Mi kiedys slonce perfidnie swiecilo w oczy i tez przysnil mi sie pozar czy cos takiego
No wlasnie ,ze mnie NIC nie bolalo
No i wlasnie od kilku godzin nic mnie nie boli to co ja powiem jak pojde do lekarza "ze mysle,ze wlazlam do snu, wylazlam jak sie obudzilam i musze sie zbadac "? Przeciez on mnie do domu wariatow wysle i to w kagancu bezpieczenstwa