taki 40 lat
tak.
i nic dziwnego, ze nikogo nie mozesz znalezc, skoro szukasz -12-15 lat. nawet ja nigdy sie nie umowilam z 40latkiem, a mam 33. xD
tak.
i nic dziwnego, ze nikogo nie mozesz znalezc, skoro szukasz -12-15 lat. nawet ja nigdy sie nie umowilam z 40latkiem, a mam 33. xD
to przejebane
Mam więcej i studenciary ostro podbijają.
Raczej tak,ale sa kobiety co lubia duzo starszych.a czemu pytasz? Poznales jakas 28 latke czy co?
Raczej tak,ale sa kobiety co lubia duzo starszych.a czemu pytasz? Poznales jakas 28 latke czy co?
nie stety nie tak tylko pytam jak bym poznał to byście się dowiedzieli
7 2023-12-13 19:23:02 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-12-13 19:38:42)
. dubello
Do Pana Psora ?
czemu nieod razu 12tke? przeciez to oblesne.
a tak wlasciwie to czemu nie poszukasz kogos w swoim wieku? ai tu nawet u ciebie problematyczne, a marzy ci sie 15 lat mlodsza lol
yhy xD
taki 40 lat
Najpierw taką poznaj i sobą zainteresuj a potem się zastanawiaj;)
Chcesz takie wyrywać, ok. Da się.
Ale musisz się wyróżniać na tle Twoich i jej rówieśników. To jak, czym się wyróżniasz?
Znajomy opowiadał mi taką historię. Pewien Pan w wieku 55 lat chodził po sklepie i zaczepiła go młoda dama. Powiedziała że ma 18. Po krótkiej rozmowie ona go pyta ile on ma lat. Odpowiedział że 55. Ona mówi "O to jesteś dla mnie za młody" !!!
Każdy ma swoje upodobania. Sam spotykałem się z kobietą 20 lat starszą i 15 lat młodszą. Z każdą można stworzyć związek. Wiek to tylko stan umysłu. Kwestia tego czy odpowiada nam osobowość. Wiek nie ma większego znaczenia. Takie myślenie jak u autora powoduje tylko kompleksy. Lepiej pomyśl o tym co Ty możesz zaoferować takiej kobiecie.
13 2023-12-14 10:47:18 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-12-14 10:47:43)
czemu nieod razu 12tke? przeciez to oblesne.
a tak wlasciwie to czemu nie poszukasz kogos w swoim wieku? ai tu nawet u ciebie problematyczne, a marzy ci sie 15 lat mlodsza lol
Nie słyszałaś o ryczących 40-kach? Przecież taka kocica naszego Mikloszę rozszarpała by na strzępy.
jak będziesz miał odpowiednio gruby portfel to tak, przeciętny z wyglądu partner za wygodne życie to uczciwa wymiana.
blueangel napisał/a:czemu nieod razu 12tke? przeciez to oblesne.
a tak wlasciwie to czemu nie poszukasz kogos w swoim wieku? ai tu nawet u ciebie problematyczne, a marzy ci sie 15 lat mlodsza lolNie słyszałaś o ryczących 40-kach?
Przecież taka kocica naszego Mikloszę rozszarpała by na strzępy.
buhahhahahahahhahahhahahaha dobre
Farmer napisał/a:Mam więcej i studenciary ostro podbijają.
Do Pana Psora ?
różnie mówią
paslawek napisał/a:Farmer napisał/a:Mam więcej i studenciary ostro podbijają.
Do Pana Psora ?
różnie mówią
Bo chcą mieć lepsze stopnie. Powszechnie było wiadomo, że jak jakiś wykładowca był czuły na kobieca urodę, to się do takiego strzelało uśmiechami, żeby ten się cieszył a przynajmniej nie trzeba było się przygotowywać za dużo na egzaminy, także nie schlebiaj sobie za bardzo z tym że Cię podrywają ;P stara, dobra praktyka jak widać działała iks lat temu, działa teraz
Uwaga, nie wykładam
Uwaga, nie wykładam
Prowadzisz sklepik?
Kręcę się w okolicy
Kręcę się w okolicy
Z takim wózeczkiem z drożdżówkami i napojami?
Jaja sobie robicie a tylko tak pytałem z ciekawości
Z takim wózeczkiem z drożdżówkami i napojami?
Stary już jestem, to wózeczek się przydaje.
Skąd u Ciebie, Miklosza, taki dylemat, jeśli zarówno 25 latki, jak i równolatki na horyzoncie brak?