Np o wkrętach do uszu
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co myślicie o męskim piercingu ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Np o wkrętach do uszu
Np o wkrętach do uszu
Jak to lubisz to sobie rob nie pytaj sie nas
Miklosza napisał/a:Np o wkrętach do uszu
Lubię ?
Ja poprostu jestem ciekaw co o tym myślą kobiety ?
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:Np o wkrętach do uszu
Lubię ?
Ja poprostu jestem ciekaw co o tym myślą kobiety ?
Ja tego nie lubie,ale to przeciez kazda kobieta inaczej ci odpowie-jedne lubia inne nie
Mam.
Zależy od środowiska.
Jedne są za. Nawet bardzo. Inne przeciw.
Generalnie większość ludzi ma w dupie i nie zwraca na to żadnej uwagi o ile nie wyglądasz jak chodząca reklama salonu i twarzowystawka kolczyków i innych akcesoriów.
Ja chce tylko wkrety do uszu nic więcej ?
Jak chcesz, to sobie nawet pozytywkę w mosznę możesz wstawić. Żeby wraz z porannym masztem hymn dumnie rozbrzmiewał. Nikomu nic do tego. Po prostu zrób sobie to co chcesz i tam gdzie chcesz. Tylko wybierz dobre miejsce, gdzie obsługa faktycznie wie co robi i dba o higienę.
To twoje ciało i twoje życie.
Np o wkrętach do uszu
Mnie się piercing u mężczyzn nie podoba, w przeciwieństwie do np. tatuaży.
Wiecie ja nie chce robić bóg wie czego robić z ciałem ja ciałem przekłuć uszy i wstawić małe wkręty do uszu takie jak te to wszystko
Wiecie ja nie chce robić bóg wie czego robić z ciałem ja ciałem przekłuć uszy i wstawić małe wkręty do uszu takie jak te to wszystko
No to sobie wstaw. Po prostu. Potrzebujesz naszej akceptacji??
Tutaj nie powinno mieć żadnego znaczenia czy to się kobietom podoba czy nie bardzo. To Ty masz się z tym dobrze czuć.
I jak randomowi ludzie na forum powiedzą ci, żebyś nie robił, to nie zrobisz?
Albo jak ci powiedzą, żebyś robił, to zrobisz?
No cyrk
To samo co o kobiecym, jest paskudny i oszpecający.
(nie wliczając kolczyków u kobiet).
Ale jak widzę przekute brwi,język czy nos, czy jak widziałem przekute sutki albo wargi sromowe, to zawsze sie zastanawiałem, jakie problemy psychiczne ma ta osoba, i rezygnowałem z jakichkolwiek kontaktów.
To samo co o kobiecym, jest paskudny i oszpecający.
(nie wliczając kolczyków u kobiet).Ale jak widzę przekute brwi,język czy nos, czy jak widziałem przekute sutki albo wargi sromowe, to zawsze sie zastanawiałem, jakie problemy psychiczne ma ta osoba, i rezygnowałem z jakichkolwiek kontaktów.
Ja sie za to zastanawiam czy ta osoba wogole nie czula zadnego bolu jak to sobie przekluwala czesci ciala. Mnie przeraza mysl, zebym sobie we wlasne cialo cokolwiek wbijala, u jednej znajomej widzialam piercing na rekach to strasznie to wyglada igla wbita w reke i przechodzil kawalek pod skora zeby tuz obok wyjsc znow z pod skory i na zakonczeniu jest symbol serca. Ja niewiem czy ona wogole to czuje pod skora-strasznie to wyglada jak z horroru
Ja myślę, ze w pierwszej kolejności zrób zęby, a potem mysl nad ozdobami ciała.
Postaram się zrobić Loka
ja nie lubie ani u kiebiet ani u mezczyzn
U mężczyzn mi się nie podoba. U kobiet - tylko uszy i pępek, to drugie pod warunkiem, że brzuch jest idealny. Sama mam tylko po jednej dziurce w każdym uchu i chociaż za małolaty rozważałam w jednym dwie kolejne, to ostatecznie uznałam, że to głupawe i zrezygnowałam. I z rezygnacji jestem zadowolona.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co myślicie o męskim piercingu ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024