Cześć,
Chciałabym poznać wasza opinie. Zle mi z tym i czuje się oszukana. Niedawno dowiedziałam się ze mój chłopak miał cały czas kontakt ze swoją ex. Jesteśmy razem trzy lata. Podobno od roku czasu nie maja już kontaktu. Ani razu mi nie powiedział ze spotyka się z nią. Z jednej z ich rozmów wynika ze doszło nawet do zbliżenia ale on się wzbrania i mówi ze do niczego nie doszło. Niby żyjemy razem ale czuje się zdołowana i oszukana i nie rozumiem dlaczego ani dlaczego mi nie mówił ze się spotykają. Dla niego wyciągam stare brudy które nic nie znaczą. Proszę o opinie co wy byście zrobili.
Hej moj ex ojciec corki ma ze mna kontakt ze wzgledu na corke. Natomiast informuje o tym swoja partnerke I ona o tym wie. Nic mnie z nim nie laczy oprocz dziecka. Z drugim ex z ktorym zerwalam niedawno rozeszlismy sie pokojowo aczkolwiek rzadko do siebie piszemy
Cześć,
Chciałabym poznać wasza opinie. Zle mi z tym i czuje się oszukana. Niedawno dowiedziałam się ze mój chłopak miał cały czas kontakt ze swoją ex. Jesteśmy razem trzy lata. Podobno od roku czasu nie maja już kontaktu. Ani razu mi nie powiedział ze spotyka się z nią. Z jednej z ich rozmów wynika ze doszło nawet do zbliżenia ale on się wzbrania i mówi ze do niczego nie doszło. Niby żyjemy razem ale czuje się zdołowana i oszukana i nie rozumiem dlaczego ani dlaczego mi nie mówił ze się spotykają. Dla niego wyciągam stare brudy które nic nie znaczą. Proszę o opinie co wy byście zrobili.
Ważne, co Ty zrobisz, jak się z tym czujesz, bo zaufania padło, więc jak tu dalej to ciągnąć?
Wychodzi, że byłaś plastrem...
Kopnąć w tyłek
Dlaczego? Facet nie chce być z Tobą tak na poważnie. Jesteś kimś z kim jest np z wygody, kogo widać że nie szanuje i zdradza i będzie zdradzac. Z tamtą ma bliskość emocjonalna lub/i fizyczną
Jestem tą za którą mój były dalej zabiega już 9 lat (zdradził mnie), będąc z inną pisał do mnie,chciał się spotkać itp, utrzymywać kontakt. Niby żałuje i takie tam, czy dałabym szansę? Nigdy! Wobec swojej dziewczyny nie był fair, mnie zdradził, ją zdradzał, co taki delikwent będzie robił? Będzie zdradzał
5 2023-08-13 18:48:37 Ostatnio edytowany przez Monka_94 (2023-08-13 19:45:54)
Dziękuje za odpowiedzi : )
Kopnąć w tyłek
Dlaczego? Facet nie chce być z Tobą tak na poważnie. Jesteś kimś z kim jest np z wygody, kogo widać że nie szanuje i zdradza i będzie zdradzac. Z tamtą ma bliskość emocjonalna lub/i fizycznąJestem tą za którą mój były dalej zabiega już 9 lat (zdradził mnie), będąc z inną pisał do mnie,chciał się spotkać itp, utrzymywać kontakt. Niby żałuje i takie tam, czy dałabym szansę? Nigdy! Wobec swojej dziewczyny nie był fair, mnie zdradził, ją zdradzał, co taki delikwent będzie robił? Będzie zdradzał
+1