Szukanie do związku albo... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Szukanie do związku albo...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Szukanie do związku albo...

No właśnie, jak w tytule, chciałbym znaleźć kogoś do związku, albo jakieś luźnej relacji. Dobrze by było jakby to była jakaś babka nie starsza niż 30 nie młodsza niż 25 bo sam mam 28. Co do wyglądu to nie mam za bardzo wymagań, bo sam wyglądam słabo. Charakter mam też taki średni więc i co do charakteru też nie mam jakiś wymagań. Może być z patologii bo sam też jestem z patologii. I teraz pytanie, gdzie szukać takiej osoby? Portale odpadają, tam miałem konto dosyć długo i tam nic nie wyszło, za wysoka liga te dziewczyny tam są. W realu to nie mam żadnych znajomych przez których bym mógł kogoś poznać. Większość czasu siedzę w domu ze starszymi, wychodzę w zasadzie tylko do sklepu albo jakieś drobne sprawy załatwić. Także nie mam gdzie poznać za bardzo. Ogólnie nie chciałbym zostać samemu resztę życia i wpadam w coraz większą desperacje. Ktoś coś mógłby poradzić? Bo przecież nie będe zaczepiał randomów na ulicach bo mnie za wariata jeszcze większego uznają...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukanie do związku albo...

Tylko że z rękawa nie wyciągniemy dla Ciebie magicznych sposobów na poznanie dziewczyny poza tymi, które już sam odrzuciłeś. A nie wolisz pracować nad swoim charakterem i wyglądem, aby sięgnąć po dziewczyny z choć trochę "wyższej ligi"? One na pewno wcale nie są aż tak wiele wyżej niż Ty. Po co zaniżać standardy i zawężać sobie możliwości. Odwrotnie, trzeba je poszerzać. Chyba chciałbyś iść troszkę na łatwiznę, dostać od kogoś gotowy przepis. Nic nie zrobić, dostać od losu dziewczynę - może być taka trochę byle jaka, oby była. Po co, lepiej się trochę postarać, na pewno możesz to zrobić. Tylko musi Ci się zachcieć.

3

gosialala napisał/a:

Nic nie zrobić, dostać od losu dziewczynę - może być taka trochę byle jaka, oby była. Po co, lepiej się trochę postarać, na pewno możesz to zrobić. Tylko musi Ci się zachcieć.

No tak racja

4

Tzn chodzi mi o to żeby gdzieś knura ze wsi znaleźć bo ja też taki jestem to akurat bym pasował do takiego kogoś. Serio, nie kłamie.

5

maciolla1995 napisał/a:

Tzn chodzi mi o to żeby gdzieś knura ze wsi znaleźć bo ja też taki jestem to akurat bym pasował do takiego kogoś. Serio, nie kłamie.

No to chyba na wsi szukać, nie wiem...

6

Może spróbuj znaleźć jakieś hobby - np. rower i w podobnej grupie czegoś szukaj ? Wydaje mi się, że ludzie z pasją są ciekawsi.

7

zwykły_facet napisał/a:

Może spróbuj znaleźć jakieś hobby - np. rower i w podobnej grupie czegoś szukaj ? Wydaje mi się, że ludzie z pasją są ciekawsi.

W teorii dobra rada, w praktyce nie zawsze przynosi efekt.

8 Ostatnio edytowany przez zwykły_facet (2023-04-18 12:46:39)

rakastankielia napisał/a:
zwykły_facet napisał/a:

W teorii dobra rada, w praktyce nie zawsze przynosi efekt.

Próbować zawsze warto.

9

maciolla1995 napisał/a:

Knura?  Ależ pogardy do ewentualnej kobiety

Wiesz co, z takim podejściem do kobiet, życzę Ci abyś pokochał mężczyzn. Także pracując nad sobą, sugeruję kupno wazeliny i ćwiczenie rozluźnienia zwieraczy odbytu

Od kobiet z daleka

Oby był to troll, zresztą czuje że tak jest

10

Istotka6 napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

Wiesz co, z takim podejściem do kobiet, życzę Ci abyś pokochał mężczyzn. Także pracując nad sobą, sugeruję kupno wazeliny i ćwiczenie rozluźnienia zwieraczy odbytu

Od kobiet z daleka

Przecież on sam siebie nazwał knurem, nie widzisz tego?

11

stodwa napisał/a:
Istotka6 napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

Od kobiet z daleka

Przecież on sam siebie nazwał knurem, nie widzisz tego?

A niech siebie nazywa jak chce, nie obchodzi mnie to. Obchodzi mnie bardziej jak określa potencjalną partnerkę. A z takim podejściem nie widzę szczęśliwego związku

12

Istotka6 napisał/a:

Też myślę, że to troll. Jaki normalny człowiek określiłby kobietę jako knura i to na kobiecym forum.

13

maga164 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Też myślę, że to troll. Jaki normalny człowiek określiłby kobietę jako knura i to na kobiecym forum.

Miałem już nic nie odpisywać ale coś mnie tknęło żeby sprostowanie zrobić jednak. Chodziło mi o to że mój wygląd jest fatalny i takiej też kobiety bym chciał poszukać, przecież nie określiłem nikogo z tego forum jako knura tym bardziej kobiety żadnej. Niestety ale niektóre kobiety też źle wyglądają a ja wiem że bardzo trudno było by mi  zainteresować sobą kobietę, która wygląda lepiej ode mnie tym bardziej że po za wyglądem inne sfery życia u mnie leżą i kwiczą też.  Wymagań już nie mam ( no może jakieś bardzo małe typu, by nie była otyła bardzo lub by miała w miarę pełne uzębienie)  , bo też rozumiem że taka kobieta może mieć jednak jakieś wymagania w stosunku do mnie których mogę nie spełnić, a wydaje mi się że kobiety nieatrakcyjne mają mniejsze wymagania i są w stanie zaakceptować więcej wad u potencjalnego partnera. Zrobiłem specjalnie to porównanie do tego nieszczęsnego knura, ponieważ jestem takim typem osoby i też takiego typu osoby kobiety chciałbym poszukać. Czasami udaje mi się nawiązać jakiś kontakt z randomowymi dziewczynami przez internet jednakże kiedy wyśle zdjęcie swojej całej osoby od razu się odwracając na pięcie, uciekają nawet bez ,,do widzenia". To pokazuje że mój wygląd jest dużo poniżej średniej i dlatego u takich dziewczyn nie mam żadnych szans. Stąd powiedziałem że szukam tego ,,knura". I też ni z rad no z owąd zostałem posadzony o trolling i zrobiło mi się przykro z tego powodu, naprawdę.

14

Ale nie nazywaj nikogo knurem. To jest po prostu podłe. Nikt na takie poniżające określenia nie zasługuje.

15 Ostatnio edytowany przez stodwa (2023-04-18 17:49:59)

maciolla1995 napisał/a:
maga164 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Miałem już nic nie odpisywać ale coś mnie tknęło żeby sprostowanie zrobić jednak. Chodziło mi o to że mój wygląd jest fatalny i takiej też kobiety bym chciał poszukać, przecież nie określiłem nikogo z tego forum jako knura tym bardziej kobiety żadnej. Niestety ale niektóre kobiety też źle wyglądają a ja wiem że bardzo trudno było by mi  zainteresować sobą kobietę, która wygląda lepiej ode mnie tym bardziej że po za wyglądem inne sfery życia u mnie leżą i kwiczą też.  Wymagań już nie mam ( no może jakieś bardzo małe typu, by nie była otyła bardzo lub by miała w miarę pełne uzębienie)  , bo też rozumiem że taka kobieta może mieć jednak jakieś wymagania w stosunku do mnie których mogę nie spełnić, a wydaje mi się że kobiety nieatrakcyjne mają mniejsze wymagania i są w stanie zaakceptować więcej wad u potencjalnego partnera. Zrobiłem specjalnie to porównanie do tego nieszczęsnego knura, ponieważ jestem takim typem osoby i też takiego typu osoby kobiety chciałbym poszukać. Czasami udaje mi się nawiązać jakiś kontakt z randomowymi dziewczynami przez internet jednakże kiedy wyśle zdjęcie swojej całej osoby od razu się odwracając na pięcie, uciekają nawet bez ,,do widzenia". To pokazuje że mój wygląd jest dużo poniżej średniej i dlatego u takich dziewczyn nie mam żadnych szans. Stąd powiedziałem że szukam tego ,,knura". I też ni z rad no z owąd zostałem posadzony o trolling i zrobiło mi się przykro z tego powodu, naprawdę.

16

2odiak napisał/a:

Ale nie nazywaj nikogo knurem. To jest po prostu podłe. Nikt na takie poniżające określenia nie zasługuje.

Aha, to jak ktoś wygląda jak świniak to jak to określić w takim razie? Nie można już nazywać po imieniu rzeczy, zjawisk, osób ? Albo jakaś nowomowa obowiązuje której nie znam widocznie...

17 Ostatnio edytowany przez stodwa (2023-04-18 17:57:30)

Samica knura to maciora, a nadawanie przezwisk to bardzo niebezpieczna rzecz i może być pułapką w którą sam wpadasz.

18

stodwa napisał/a:

Samica knura to maciora

Ok, więc lapidarnie ujmując, ja wyglądający jak knur, poszukuje jej co wygląd ma maciory. Coś w tym złego lub kogoś obrażam w ten sposób jak mi niektórzy tu zarzucają ?

19 Ostatnio edytowany przez stodwa (2023-04-18 18:03:21)

maciolla1995 napisał/a:
stodwa napisał/a:

Samica knura to maciora

Ok, więc lapidarnie ujmując, ja wyglądający jak knur, poszukuje jej co wygląd ma maciory. Coś w tym złego lub kogoś obrażam w ten sposób jak mi niektórzy tu zarzucają ?

A napisz tutaj jak ty widzisz knura, co go cechuje, kilka rzeczy z wyglądu i zachowania, jak człowiek ma zjechaną samo ocenę to potrafi mocno przesadzać.

20

stodwa napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:
stodwa napisał/a:

Samica knura to maciora

A napisz tutaj jak ty widzisz knura, co go cechuje, kilka rzeczy z wyglądu i zachowania, jak człowiek ma zjechaną samo ocenę to potrafi mocno przesadzać.

Napisałem dość długiego posta ale gdy chciałem dodać akurat automatycznie mnie wylogowało. Nie będę drugi raz już pisał. Napiszę tylko krótko. Chyba prawie każdy o tym wie. Są różni ludzie. Jeden ma wszystko, drugi nic. Ja należę do tych drugich. Dobra. Temat można zamknąć

21

maciolla1995 napisał/a:
2odiak napisał/a:

Aha, to jak ktoś wygląda jak świniak to jak to określić w takim razie? Nie można już nazywać po imieniu rzeczy, zjawisk, osób ? Albo jakaś nowomowa obowiązuje której nie znam widocznie...

Świniak to jest świniak, człowiek to jednak człowiek i tak jak zwierzęta tak i ludzie mają swoje kulturalne odpowiedniki. Pamiętaj, że tak jak będziesz traktował innych , tak inni Ciebie. Knur, maciora określające osobę z nadwagą, puszystą jest po prostu nie na miejscu i odbierane bardzo negatywnie. Wśród kumpli o ile się na to zgadzają to OK,  natomiast w społeczeństwie nie wypada.

22 Ostatnio edytowany przez zwykły_facet (2023-04-19 23:03:44)

maciolla1995 napisał/a:

Napisałem dość długiego posta ale gdy chciałem dodać akurat automatycznie mnie wylogowało. Nie będę drugi raz już pisał. Napiszę tylko krótko. Chyba prawie każdy o tym wie. Są różni ludzie. Jeden ma wszystko, drugi nic. Ja należę do tych drugich. Dobra. Temat można zamknąć

Hola hola, dlaczego uważasz, że nie masz nic? Chyba nie wierzysz w 100% teorię Chadów i innych incelowskich wymysłów? Jest tam niestety dużo prawdy, ale przesady też. Na pewno masz jakieś wartościowe cechy, tylko podświadomie szukasz wymówki aby odpuścić relacje bo tak wygodniej, nie trzeba się starać, zadbać o siebie. Domyślam się, że skoro określasz siebie jako knur (co jest złe, musisz szanować siebie) to pewnie masz problemy z nadwagą? Są kobiety i to całkiem ładne, które tylko w Misiach się lubują i dla takich facet z brzuchem będzie odpowiedni. Jeśli Ty się z tym źle czujesz to zrzucić zawsze można, kwestia czasu i chęci. Zapytaj 2odiak - da Ci z głowy plan na rower i po kilku miesiącach będziesz dużo bardziej fit. Nie rezygnuj.

23 Ostatnio edytowany przez zwykły_facet (2023-04-20 11:15:29)

Ty chyba jesteś w 100% przekonany, że liczy się tylko wygląd. Jednak nie dla wszystkich, są też takie kobiety, dla których facet musi być tylko trochę ładniejszy od diabła i zadbany. Prosty przykład z drugiej strony barykady, człowiek, którego bardzo cenię nie tyle za aktorstwo, bo nie mam wiele czasu na filmy, ale za to kim jest poza pracą. Po prostu serce rośnie mając świadomość, że tacy ludzie chodzą po tej ziemi. Keanu Reeves. Facet mógłby mieć nawet 30 latki, jednak wybrał inaczej - to nie jest kwestia braku innych opcji. https://kobieta.onet.pl/celebryci/keanu … Wuo_YeQ1xw

24

zwykły_facet napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

Hola hola, dlaczego uważasz, że nie masz nic? Chyba nie wierzysz w 100% teorię Chadów i innych incelowskich wymysłów? Jest tam niestety dużo prawdy, ale przesady też. Na pewno masz jakieś wartościowe cechy, tylko podświadomie szukasz wymówki aby odpuścić relacje bo tak wygodniej, nie trzeba się starać, zadbać o siebie. Domyślam się, że skoro określasz siebie jako knur (co jest złe, musisz szanować siebie) to pewnie masz problemy z nadwagą? Są kobiety i to całkiem ładne, które tylko w Misiach się lubują i dla takich facet z brzuchem będzie odpowiedni. Jeśli Ty się z tym źle czujesz to zrzucić zawsze można, kwestia czasu i chęci. Zapytaj 2odiak - da Ci z głowy plan na rower i po kilku miesiącach będziesz dużo bardziej fit. Nie rezygnuj.

Właśnie chodzi o to że nie mam, jestem zwykłym wiejskim knurem

25

maciolla1995 napisał/a:

Trollujesz czy tak na poważnie? Co rozumiesz przez bycie wiejskim knurem ? Jesteś kawał chłopa? To dla wielu kobiet duży plus.

26

zwykły_facet napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

Trollujesz czy tak na poważnie? Co rozumiesz przez bycie wiejskim knurem ? Jesteś kawał chłopa? To dla wielu kobiet duży plus.

Co wy z tym trollowaniem Jezu... . Po prostu wyglądam jak Krzysztof Kononowicz. Może tak będzie sobie to łatwiej zwizualizować.

27

maciolla1995 napisał/a:

Co wy z tym trollowaniem Jezu... . Po prostu wyglądam jak Krzysztof Kononowicz. Może tak będzie sobie to łatwiej zwizualizować.

Czyli do ogarnięcia, ale nic się samo nie zrobi.

28

maciolla1995 napisał/a:

Fryzjer, dieta, więcej ruchu, zmiana sweterka na marynarkę i wszystkie dziewczyny z sobotniej imprezy na remizie są twoje

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Szukanie do związku albo...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024