Gdzie poznać wrażliwego chłopaka? Jak zrobić pierwszy krok beż narzuca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Gdzie poznać wrażliwego chłopaka? Jak zrobić pierwszy krok beż narzuca

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Gdzie poznać wrażliwego chłopaka? Jak zrobić pierwszy krok beż narzuca

23 lata mam, do skończenia studiów został mi rok.

Znajomych nie mam w rodzinnych stronach, bo w latach nastoletnich byłam odrzucana przez rówieśników.

Otóż jeśli chodzi o koleżanki co mieszkają w akademiku to raczej mają przewagę dziewczyn wśród znajomych swoich, w rodzinie też. Jeśli koleżanki mają kuzynów czy jeśli chodzi o stronę ktora weszła do rodziny to samych małolatów, czy starszych 6-10 lat czy nawet 15 lat starszych( 10-15 lat starsi to już dla mnie za duza różnica wieku). A jak już mają kuzynów w moim wieku czy starszych od 2 do 5 lat to albo zaręczeni, albo mają już swoje rodziny, jeśli są wolni to nie są godni polecenia, bo to ochlapusy. A jeśli ktoś kto wszedł do rodziny i mówi o kimś w moim wieku czy od 2 do 5 lat starszym to okazuje się dziewczyna a nie chłopak.

REKLAMA

To albo same dziewczyny, małolaty, albo stare dziady.

Na studiach też praktycznie same dziewczyny, co prawda 5 chłopaków jest, ale nie wiem czy single czy w związku.

Na poprzednim kierunku( licencjat robiłam z ochrony środowiska, teraz magisterka z biologii, specjalność biologia środowiskowa) to było 5 chłopaków( 3 miało dziewczyny, z pozostałymi dwoma nie miałam bliższego kontaktu).

Moje zainteresowania( sport, czyli bieganie, siłownia, jazda na rowerze, fotografia, czytanie książek, oglądanie filmów)

Kryteria co do chłopaka;

Moim ideałem jest raczej chłopięcy typ, w sensie beż zarostu, niełysy, raczej mi odpowiada szczupła sylwetka( nie chuda), nadwaga czy taka umiesniona sylwetka na sterydach mi nie odpowiada, może być delikatnie wysportowana jak u Toma Cruisa, włosy krótkie, ew do szyi średniej dlugosci( nie łysy, nie z jezem), wiek rówieśnik albo od 2 do 5 lat starszy, starszy 6-10 lat nie, 10-15 lat starszy to dla mnie za duża różnica, młodszy odpada. A charakter to wrażliwy, poukładany, który będzie mnie kochał, szanował, aby mnie wspierał w dążeniu do celu, nie życzę nacisku na współżycie( nie taki co zaraz tego chce), wzrost może być mojego mniej więcej, wysoki( 185-190), średni 170-185 może być.

Od niedawna uczęszczam na miejską siłownię

To gdzie mogę poznać takiego?
Jak zrobić pierwszy krok aby ten chłopak który mi się podoba nie wyczuł desperacji?
Portale randkowe nie moja bajka, bo mi się źle kojarzą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie poznać wrażliwego chłopaka? Jak zrobić pierwszy krok beż narzuca

Otaczają Cię dziewczyny.

W innych miejscach jest koncentracja chłopaków.

Połącz te dwa fakty.

Jesteś pasztetem, i nigdy nikogo nie znajdziesz, tylko proszę nie podchodź do przystojnych facetów, bo to mega wkurzające ja rzygam takimi szarymi myszkami.

4

Hmm, rzeczywiście wydajesz się dziewczyną, która mężczyzny takiego, jakiego opisuje ... sęk w tym, że Twój nick i nawiązanie do Toma Cruisa sugerują zainteresowanie Bondem, a to typowy samiec alfa.

5

W jakim celu ty tak szczegółowo nam (i sobie) opisujesz tego potencjalnego partnera, skoro nawet nie masz nikogo takiego w swoim otoczeniu, a co tu mówić o podrywie. Nie zachowuj się jak damski incel i nie zaczynaj od dupy strony. Idź do ludzi, poznaj różnych facetów, zobacz, kto ci się podoba na żywo i zainteresuj się już jakimś konkretnym człowiekiem, a nie wyobrażeniem. Bo skończysz jak nasi panowie forumowi, którzy potrafią wymienić dziesięć cech, które ich przyszła kobieta "musi" i "nie może" i nie są przez to bliżej związku nawet o milimetr.

6

Wiecie, że ona Wam nie odpisze?

7

Lady Loka napisał/a:

A co, troll jakiś etatowy? Ostatnio dziwne posty na forum, jakby na jedno kopyto wszystkie.

8

Kasssja napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A co, troll jakiś etatowy? Ostatnio dziwne posty na forum, jakby na jedno kopyto wszystkie.

Na 28 postów ma stworzone 24 różne tematy tongue

9

Kasssja napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Laska seryjnie zakłada kolejne tematy, niektóre o tej samej treści, po czym nigdy w żadnym nie odpisuje. Opinie ludzi chyba jej nie interesują, albo ma jakieś upośledzenie psychiczne i nie pamięta, że już założyła wcześniej 20 tematów, więc zakłada kolejny. Kij tam wie.

10

Kasssja napisał/a:

nasi panowie forumowi, którzy potrafią wymienić dziesięć cech, które ich przyszła kobieta "musi" i "nie może" i nie są przez to bliżej związku nawet o milimetr.

Yyy, nie wymieniam żadnych cech, które musi czy nie może. Mam bardzo niskie wymagania, a i tak nie odrzucam kobiety po jednej rzeczy, która mi nie podpasuje.

11

Lady Loka napisał/a:

Laska seryjnie zakłada kolejne tematy, niektóre o tej samej treści, po czym nigdy w żadnym nie odpisuje. Opinie ludzi chyba jej nie interesują, albo ma jakieś upośledzenie psychiczne i nie pamięta, że już założyła wcześniej 20 tematów, więc zakłada kolejny. Kij tam wie.

Mało tego, wtrącenie "REKLAMA" pokazuje, że wcześniej gdzieś już z tym tekstem była. To jest zresztą szybkie do namierzenia, ale w sumie po co się tym zajmować? <pytanie oczywiście retoryczne>

12

Moim zdaniem dobrym miejscem na poznanie wrażliwych i empatycznych osób są wszelkiego rodzaju wolontariaty, schroniska. Chociaż i tam zdarzają się wybiórcze empatie i ktoś dobry dla zwierząt czasem jest beznadziejny dla ludzi.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Gdzie poznać wrażliwego chłopaka? Jak zrobić pierwszy krok beż narzuca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024