Poczętym a jeszcze nienarodzonym dziewczynom - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Poczętym a jeszcze nienarodzonym dziewczynom

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Poczętym a jeszcze nienarodzonym dziewczynom

oczywista narodzonym też wink z okazji międzynarodowego Dnia Kobiet życzę dobrego życia.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-03-08 11:52:23)

Odp: Poczętym a jeszcze nienarodzonym dziewczynom

Brrrrr!!!
Może nie grzeb się w naszych macicach tongue

Pójdź do psychologa, bo masz obsesje na tym punkcie.

3

wieka napisał/a:

Brrrrr!!!
Może nie grzeb się w naszych macicach tongue

Pójdź do psychologa, bo masz obsesje na tym punkcie.

+1

4 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 12:39:52)

Wieka i Lady Loka.

"Grzebanie w Waszych macicach"?  hmm co to ma do tematu? Poza tym hmm tak  hmm nie mam co robić, tylko grzebać w Waszych macicach.  hmm hmm hmm
A tak w ogóle,  czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ? hmm

brrrr : O

5

MaciejO0o.. napisał/a:

Wieka i Lady Loka.

"Grzebanie w Waszych macicach"?  hmm co to ma do tematu? Poza tym hmm tak  hmm nie mam co robić, tylko grzebać w Waszych macicach.  hmm hmm hmm
A tak w ogóle,  czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ? hmm

Ale Ty nie znasz mojej opinii na temat aborcji big_smile
Nie znasz też mojej historii ciążowo-porodowej, a byłoby co opowiadać. Nie wiesz, ile i czy kiedykolwiek miałam aborcję i nie wiesz, ile poświęciłam na ewentualne ciąże.
Więc zarzut, że chciałabym grzebania w macicy jest mocno na wyrost.

Ja po prostu uważam, że jesteś oszołomem i nawet dzień kobiet musisz sprowadzić do własnej ideologii.

6

Lady Loka napisał/a:
MaciejO0o.. napisał/a:

Wieka i Lady Loka.

Nie znasz też mojej historii ciążowo-porodowej, a byłoby co opowiadać. Nie wiesz, ile i czy kiedykolwiek miałam aborcję i nie wiesz, ile poświęciłam na ewentualne ciąże.

Ja po prostu uważam, że jesteś oszołomem i nawet dzień kobiet musisz sprowadzić do własnej ideologii.

Ty raczej jesteś przeciwna aborcji, ale masz głupi pogląd, że jest wolność w decydowaniu o aborcji i to kobieta ma decydować czy chce aborcji czy nie. Nie jest tak?
Nie wnikam w Twoje prywatne życie.

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-03-08 12:51:30)

Właśnie widać, że nie masz co robić i zajmujesz się dupą Maryni big_smile
Dosłownie i w przenośni.

Do tego rajcuje Cię jałowa dyskusja na ten temat.

8

MaciejO0o.. napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
MaciejO0o.. napisał/a:

Wieka i Lady Loka.

Ty raczej jesteś przeciwna aborcji, ale masz głupi pogląd, że jest wolność w decydowaniu o aborcji i to kobieta ma decydować czy chce aborcji czy nie. Nie jest tak?
Nie wnikam w Twoje prywatne życie.

Głupie poglądy to masz Ty, bo Ci się wydaje, że coś wiesz, a w rzeczywistości nie wiesz nic.

Przemycanie ideologii w życzeniach świadczy o Tobie bardzo źle. Bardzo, bardzo źle.

9 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 13:05:02)

Wieka, Lady Loka
Dobrze, ale konkrety piszcie, bo na razie tylko swoje urojenia wyrzucacie.
Weszłyście w uprzejmy temat i zrobiłyście chlew.  Żadnych konkretów, tylko wyzywanie i smętna krytyka.

10

MaciejO0o.. napisał/a:

Wieka, Lady Loka
Dobrze, ale konkrety piszcie, bo na razie tylko swoje urojenia wyrzucacie.
Weszłyście w uprzejmy temat i zrobiłyście chlew.  Żadnych konkretów, tylko wyzywanie i smętna krytyka.

I vice versa smile

11 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 13:26:36)

Lady Loka
Konkretny temat z życzeniami dobrego życia dla poczętych nienarodzonych i dla poczętych narodzonych dziewczyn/kobiet/pań z okazji Dnia Kobiet. Oczywiście nie tylko z okazji tego dnia, ale z okazji tego że są. I oczywista na wieczność, a nie tylko dzisiejszego dnia. wink

I żeby nie było że przymuszam Ciebie i Wiekę do przyjęcia tych życzeń. big_smile  Bo nie przymuszam. tongue Naprawdę nie musicie przyjmować tongue Ale jakbyście zechciały to byłoby miło.

12

Znowu ten kretyński radykał.
Życzenia dla poczętych to nie tutaj, one tutaj nie bywają i nie przeczytają tego.

13

Uprzejmy temat... Koń by się uśmiał...
Niestety nie przyjmuje takich poronionych, nomen omen, życzeń sad

14

Dracarys napisał/a:

Znowu ten kretyński radykał.
Życzenia dla poczętych to nie tutaj, one tutaj nie bywają i nie przeczytają tego.

Przecież przeczytałaś. cool
Rozumiem że chodziło Ci o poczętych jeszcze nienarodzonych? Pozwól na trochę czasu i możliwości na przeczytanie. wink

Wieka, ok sad

15

MaciejO0o.. napisał/a:

Rozumiem że chodziło Ci o poczętych jeszcze nienarodzonych? Pozwól na trochę czasu i możliwości na przeczytanie. wink

To ciekawe, chętnie poczekam i dowiem się, w jaki sposób poczęte, a nienarodzone przeczytają te życzenia.

16

a ja dziekuje bardzo serdecznie smile <3

i w imieniu tych kobietek, ktore sa jeszcze w brzuszkach tez.  smile

17 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2023-03-08 22:29:39)

Myślałam, że mało co mnie jeszcze zaskoczy na tym forum. Ale składanie życzeń embrionom dało radę.

18 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-11 20:10:14)

blueangel napisał/a:

a ja dziekuje bardzo serdecznie smile <3

i w imieniu tych kobietek, ktore sa jeszcze w brzuszkach tez.  smile

Dziękuję Blueangel:) Miło z Twojej strony smile

Dracarys
"To ciekawe, chętnie poczekam i dowiem się, w jaki sposób poczęte, a nienarodzone przeczytają te życzenia."
Mama może przekazać, a jeżeli chodzi Ci o osobiste przeczytanie, to wiadomo, trochę poczekasz, bo zanim przejdą kolejne etapy życia w łonie i już poza, i nauczą się czytać, trochę minie. cool A może być też tak że się niektórzy nie nauczą czytać i wtedy będzie problem. wink
Może być też tak, że mama łyknie "pigułkę po" i bidula nie będzie miała szansy już na starcie.

19

Doprawdy, chciałabym podyskutować, ale nie mogę się zmusić do wejścia na taki poziom absurdu big_smile

20

Dracarys, a co konkretnie absurdalnego? Te życzenia, czy to że embrion to już przynajmniej z biologicznego punktu widzenia człowiek?
Dopytuję, bo naprawdę są i tacy co myślą i twierdzą, że absurdem jest twierdzić, że embrion to już człowiek w początkowej fazie rozwoju. Także sorry że tak dopytuję, no ale sama widzisz.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Poczętym a jeszcze nienarodzonym dziewczynom

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024