oczywista narodzonym też z okazji międzynarodowego Dnia Kobiet życzę dobrego życia.
2 2023-03-08 11:51:53 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-03-08 11:52:23)
Brrrrr!!!
Może nie grzeb się w naszych macicach
Pójdź do psychologa, bo masz obsesje na tym punkcie.
Brrrrr!!!
Może nie grzeb się w naszych macicachPójdź do psychologa, bo masz obsesje na tym punkcie.
+1
4 2023-03-08 12:36:28 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 12:39:52)
Wieka i Lady Loka.
"Grzebanie w Waszych macicach"? co to ma do tematu? Poza tym
tak
nie mam co robić, tylko grzebać w Waszych macicach.
A tak w ogóle, czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ?
brrrr : O
Wieka i Lady Loka.
"Grzebanie w Waszych macicach"?
co to ma do tematu? Poza tym
tak
![]()
![]()
A tak w ogóle, czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ?
Ale Ty nie znasz mojej opinii na temat aborcji
Nie znasz też mojej historii ciążowo-porodowej, a byłoby co opowiadać. Nie wiesz, ile i czy kiedykolwiek miałam aborcję i nie wiesz, ile poświęciłam na ewentualne ciąże.
Więc zarzut, że chciałabym grzebania w macicy jest mocno na wyrost.
Ja po prostu uważam, że jesteś oszołomem i nawet dzień kobiet musisz sprowadzić do własnej ideologii.
MaciejO0o.. napisał/a:Wieka i Lady Loka.
tak
![]()
![]()
A tak w ogóle, czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ?Ale Ty nie znasz mojej opinii na temat aborcji
Nie znasz też mojej historii ciążowo-porodowej, a byłoby co opowiadać. Nie wiesz, ile i czy kiedykolwiek miałam aborcję i nie wiesz, ile poświęciłam na ewentualne ciąże.
Więc zarzut, że chciałabym grzebania w macicy jest mocno na wyrost.Ja po prostu uważam, że jesteś oszołomem i nawet dzień kobiet musisz sprowadzić do własnej ideologii.
Ty raczej jesteś przeciwna aborcji, ale masz głupi pogląd, że jest wolność w decydowaniu o aborcji i to kobieta ma decydować czy chce aborcji czy nie. Nie jest tak?
Nie wnikam w Twoje prywatne życie.
7 2023-03-08 12:48:09 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-03-08 12:51:30)
Właśnie widać, że nie masz co robić i zajmujesz się dupą Maryni
Dosłownie i w przenośni.
Do tego rajcuje Cię jałowa dyskusja na ten temat.
Lady Loka napisał/a:MaciejO0o.. napisał/a:Wieka i Lady Loka.
tak
![]()
![]()
A tak w ogóle, czy to nie Wy raczej chciałybyście grzebania w Waszych macicach ?Ale Ty nie znasz mojej opinii na temat aborcji
Więc zarzut, że chciałabym grzebania w macicy jest mocno na wyrost.Ja po prostu uważam, że jesteś oszołomem i nawet dzień kobiet musisz sprowadzić do własnej ideologii.
Ty raczej jesteś przeciwna aborcji, ale masz głupi pogląd, że jest wolność w decydowaniu o aborcji i to kobieta ma decydować czy chce aborcji czy nie. Nie jest tak?
Nie wnikam w Twoje prywatne życie.
Głupie poglądy to masz Ty, bo Ci się wydaje, że coś wiesz, a w rzeczywistości nie wiesz nic.
Przemycanie ideologii w życzeniach świadczy o Tobie bardzo źle. Bardzo, bardzo źle.
9 2023-03-08 13:04:30 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 13:05:02)
Wieka, Lady Loka
Dobrze, ale konkrety piszcie, bo na razie tylko swoje urojenia wyrzucacie.
Weszłyście w uprzejmy temat i zrobiłyście chlew. Żadnych konkretów, tylko wyzywanie i smętna krytyka.
Wieka, Lady Loka
Dobrze, ale konkrety piszcie, bo na razie tylko swoje urojenia wyrzucacie.
Weszłyście w uprzejmy temat i zrobiłyście chlew. Żadnych konkretów, tylko wyzywanie i smętna krytyka.
I vice versa
11 2023-03-08 13:15:40 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-08 13:26:36)
Lady Loka
Konkretny temat z życzeniami dobrego życia dla poczętych nienarodzonych i dla poczętych narodzonych dziewczyn/kobiet/pań z okazji Dnia Kobiet. Oczywiście nie tylko z okazji tego dnia, ale z okazji tego że są. I oczywista na wieczność, a nie tylko dzisiejszego dnia.
I żeby nie było że przymuszam Ciebie i Wiekę do przyjęcia tych życzeń. Bo nie przymuszam.
Naprawdę nie musicie przyjmować
Ale jakbyście zechciały to byłoby miło.
Znowu ten kretyński radykał.
Życzenia dla poczętych to nie tutaj, one tutaj nie bywają i nie przeczytają tego.
Uprzejmy temat... Koń by się uśmiał...
Niestety nie przyjmuje takich poronionych, nomen omen, życzeń
Znowu ten kretyński radykał.
Życzenia dla poczętych to nie tutaj, one tutaj nie bywają i nie przeczytają tego.
Przecież przeczytałaś.
Rozumiem że chodziło Ci o poczętych jeszcze nienarodzonych? Pozwól na trochę czasu i możliwości na przeczytanie.
Wieka, ok
Rozumiem że chodziło Ci o poczętych jeszcze nienarodzonych? Pozwól na trochę czasu i możliwości na przeczytanie.
To ciekawe, chętnie poczekam i dowiem się, w jaki sposób poczęte, a nienarodzone przeczytają te życzenia.
a ja dziekuje bardzo serdecznie <3
i w imieniu tych kobietek, ktore sa jeszcze w brzuszkach tez.
17 2023-03-08 22:28:49 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2023-03-08 22:29:39)
Myślałam, że mało co mnie jeszcze zaskoczy na tym forum. Ale składanie życzeń embrionom dało radę.
18 2023-03-11 20:05:17 Ostatnio edytowany przez MaciejO0o.. (2023-03-11 20:10:14)
a ja dziekuje bardzo serdecznie
<3
i w imieniu tych kobietek, ktore sa jeszcze w brzuszkach tez.
Dziękuję Blueangel:) Miło z Twojej strony
Dracarys
"To ciekawe, chętnie poczekam i dowiem się, w jaki sposób poczęte, a nienarodzone przeczytają te życzenia."
Mama może przekazać, a jeżeli chodzi Ci o osobiste przeczytanie, to wiadomo, trochę poczekasz, bo zanim przejdą kolejne etapy życia w łonie i już poza, i nauczą się czytać, trochę minie. A może być też tak że się niektórzy nie nauczą czytać i wtedy będzie problem.
Może być też tak, że mama łyknie "pigułkę po" i bidula nie będzie miała szansy już na starcie.
Doprawdy, chciałabym podyskutować, ale nie mogę się zmusić do wejścia na taki poziom absurdu
Dracarys, a co konkretnie absurdalnego? Te życzenia, czy to że embrion to już przynajmniej z biologicznego punktu widzenia człowiek?
Dopytuję, bo naprawdę są i tacy co myślą i twierdzą, że absurdem jest twierdzić, że embrion to już człowiek w początkowej fazie rozwoju. Także sorry że tak dopytuję, no ale sama widzisz.