JAKI CHŁOPAK IMPONUJE WSPÓŁCZESNYM DZIEWCZYNOM? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JAKI CHŁOPAK IMPONUJE WSPÓŁCZESNYM DZIEWCZYNOM?

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 144 ]

Temat: JAKI CHŁOPAK IMPONUJE WSPÓŁCZESNYM DZIEWCZYNOM?

Witam
W sumie to nie wiem czy jestem już tak zdesperwoany, ze muszę pisać na forum kobiecym, ale i tak już gorzej nie bedzie:)
Dlaczego współczesne dziewczyny lecą tylko  na wygląd ? Podkreślam słowo DZIEWCZYNY czyli jak dla mnie to stan umysłu a nie wieku ale przyjmijmy że od18-25 lat to jeszcze dziewczyny a nie kobiety; bo kobiety to lecą bardziej na zasoby, pozycje społeczną partnera i takie tam...
Mam 23 lata i oczywiście niegdy nie byłem w związku z dziewczyną bo niestety nie wpisuję w obecne kanony piekna.... Każdy mi mówi że poczekaj, żę te dziewczyny wydorośleją, dbaj o ciało i umysł, zyskaj pewność siebie; TYLKO JAK MAM ZYSKAĆ PEWNOŚĆ SIEBIE SKORO JA NIE MAM ŻĄDEGO DOŚWIADCZENIA Z KOBIETAMI ? NIE POTRAFIĘ DROCZYĆ SIĘ , FLIRTOWAĆ...CO TO ZA CZASY ŻE LICZY SIĘ TYLKO WYGLĄD?
przechodząc do sedna chciałbym zapytać jacy byli Wasi pierwsi chłopacy  w czasach nazwijmy to młodocianych tj. do 25 roku życia ? Chodzi mi zarówno i wygląd jak i cechy charakteru, proszę o szczere opowiedzi np. mój pierwszy chłpak był bardzo pewny siebie i to mnie w nim podniecało tongue

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-25 17:02:56)

Odp: JAKI CHŁOPAK IMPONUJE WSPÓŁCZESNYM DZIEWCZYNOM?

Omg, dokładnie taki sam temat, jak wielce wałkowany niedawno tutaj.
Czy znów chłopakowi nie przyjdzie do głowy że może ma złe oczekiwania. Że może dziewczyny mają prawo patrzeć na wygląd. Tylko tym chłopaczkom się wydaje że powinny tego nie robić... I dysonans jakiś poznawczy mają.

I gratuluję świetnego nick'a jak na zwracanie się szczególne do kobiet...

3 Ostatnio edytowany przez pies na kobiety (2018-01-25 17:24:51)

hehheh napisał/a:

Omg, dokładnie taki sam temat, jak wielce wałkowany niedawno tutaj.
Czy znów chłopakowi nie przyjdzie do głowy że może ma złe oczekiwania. Że może dziewczyny mają prawo patrzeć na wygląd. Tylko tym chłopaczkom się wydaje że powinny tego nie robić... I dysonans jakiś poznawczy mają.

I gratuluję świetnego nick'a jak na zwracanie się szczególne do kobiet...

jesteś facetem ? co robisz na kobiecym forum ?
a nazwa nicku to taka mała ironia tongue

4

A Ty jesteś kobietą, że jesteś na kobiecym forum.
I mam nadzieję, że to nie jest ironia, co widzę na końcu.

5 Ostatnio edytowany przez pies na kobiety (2018-01-25 19:30:09)

a po za tym ja nie napisałem że jestem brzydki a oczekuję  wyglądu 10/10 od dziewczyny; szkopuł  w tym że nawet dziewcxzyny mocno przecietne oczekują od chłopaka wyglądu niczym z żurnala; czasem wolałbym być gejem...

6 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-25 19:32:21)

A ja napisałem, że jesteś brzydki? Piszesz jak tamten wcześniejszy tutaj. I on wolałby być gejem. No i też bolał go tyłek, bo prawica mu nie pozwalała na to. Weź może napisz do niego. smile W tajemnicy może się Wam uda albo wyjedziecie do Holandii.

7

drugie wcielenie widelca? Wiek już bliższy prawdziwemu.

Mają prawo oczekiwać to oczekują. Znajdź sobie taką, która ma oczekiwania realne.

8

To wideletz haha

9

hehheh napisał/a:

. I on wolałby być gejem. No i też bolał go tyłek,

No ale od czego go ten tyłek bolał, skoro gejem jeszcze nie został? big_smile big_smile big_smile

Wideletz, serio, postaraj sie bardziej.

proszę o szczere opowiedzi np. mój pierwszy chłpak był bardzo pewny siebie i to mnie w nim podniecało

Jak jesteś nastawiony na jeden rodzaj odpowiedzi, to cała dyskusja w ogóle nie ma sensu, bo nic do Ciebie i tak nie dotrze. założyłeś sobie coś i nie odpuścisz. Już wiesz że najpierw wygląd, a potem osiągnięcia i pozycja - normalnie skyrzyżowanie Wideltza i Toma94 big_smile

10 Ostatnio edytowany przez pies na kobiety (2018-01-25 19:47:24)

Screwdriver napisał/a:

To wideletz haha

nie wiem o co choidzi z tym widelcem

dobra źle sie wyraziłem, chodziło mi o to że od zarania dziejów faceta określano na podstawie jego cech charakteru np. męski, silny , satnowczy , honorowy...a kobiety głównie przez pryzmat urody; teraz wszystko sie zmieniło - nie wiem może to przez to że wychowywałem się bez ojca i matka wpajała mi takie pierdy typu że masz szanować kobiety, masz być troskliwy, masz pomagać słabszym; może chciała ze mni zrobić faceta jakiego zawsze chciała  mieć i przez to mam ogromne problemy z kontaktach z dziewczynami; ode mnie uważają za jakiegoś relikta minionej epoki..

11

mój facet jest troskliwy, szanuje mnie, a dzisiaj przez godzinę wisiałam mu na telefonie w mini depresji przed jutrzejszym egzaminem i pomimo to ciągle ma do mnie cierpliwość. A to go niesamowicie cenię i nie chciałabym go zamienić na nic innego.

12

Lady Loka napisał/a:

mój facet jest troskliwy, szanuje mnie, a dzisiaj przez godzinę wisiałam mu na telefonie w mini depresji przed jutrzejszym egzaminem i pomimo to ciągle ma do mnie cierpliwość. A to go niesamowicie cenię i nie chciałabym go zamienić na nic innego.

mogę spytać ile masz lat ? a po za tym to tylko takie gadanie a jak pojawi sie na horyzoncie samiec alfa to byście sobie oczy wydrapały żeby sie tylko dopchać do niego... naprawdę wolałbym być gejem bo kobiety to płeć zepsuta

13 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-25 19:58:52)

pies na kobiety napisał/a:

]
po za tym to tylko takie gadanie a jak pojawi sie na horyzoncie samiec alfa to byście sobie oczy wydrapały żeby sie tylko dopchać do niego... naprawdę wolałbym być gejem bo kobiety to płeć zepsuta

I w tym momencie można zakończyć dyskusję...

PS. Nikt Ci nie broni zostać gejem.

14

no może w wyjątkiem biologii , ciało męskie jednak mnie nie podnieca...

Dobra bo może troche za mocno pojechałem ale hipokryzja kobieca nie zna granic, przecież facet troskliwy, opiekuńczy to jest jednoznaczne z byciem kapciem i dla kobiet kompletnie aseksualne;  ALE JA PODKREŚLAM ŻE CHODZI MI TUTAJ O KOBIET MENTALNIE NIEDOJRZAŁE BO Z TAKIMI Z RACJI WIEKU SIĘ Z SPOTYKAM

15

Lady Loka napisał/a:

mogę spytać ile masz lat ? a po za tym to tylko takie gadanie a jak pojawi sie na horyzoncie samiec alfa to byście sobie oczy wydrapały żeby sie tylko dopchać do niego... naprawdę wolałbym być gejem bo kobiety to płeć zepsuta

Ja też. Znaczy, wolałabym być lesbijką. Spotkać uczciwego, honorowego, dojrzałego faceta graniczy z cudem [tak stwierdzam na podstawie moich doświadczeń].

16 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-01-25 20:06:46)

Lady Loka napisał/a:

Ja mam 25, mój chłopak 22.
Sorry, ale nie masz prawa mi czegoś takiego mówić. Nie znasz mnie, nie wiesz, jaką mam za sobą historią związkową. To co mówisz to chamówa, która pokazuje, że nie ma z Tobą żadnej możliwości dyskusji, bo nie przyjmujesz do siebie argumentów drugiej strony.
Nawet największy samiec alfa nie przekonałby mnie do zostawienia mojego faceta. Poza tym dla mnie to, że mnie szanuje nie wyklucza tego bycia alfą (wgl co to za głupie stwierdzenie...). Nie chciałabym faceta, który przyszedłby mnie przelecieć, a potem miałby w poważaniu to, że ja mam zły dzień, albo potrzebuję się wypłakać, wygadać, poprzytulać. Po co mi jakaś głupia alfa?

edit. Mój facet nie jest pod pantoflem. Bo ani on ani ja do tego nie dopuścimy.

17

no tak zawsze to samo; ilekroć proszę o szczere odpowiedzi to zawsze ta sama śpiewka że wygląd faceta nie jest najważniejszy że liczy się charakter blablabla; niestety rzeczywistość gorzko weryfikuje te słowa; faceci przynajmnije nie owijają w bawełnę że liczy sie fajny tyłek i cycek u kobiety a kobiety to owijają w bawełne tylko

18 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-25 20:20:00)

Dobra bo może troche za mocno pojechałem ale hipokryzja kobieca nie zna granic, przecież facet troskliwy, opiekuńczy to jest jednoznaczne z byciem kapciem i dla kobiet kompletnie aseksualne;  ALE JA PODKREŚLAM ŻE CHODZI MI TUTAJ O KOBIET MENTALNIE NIEDOJRZAŁE BO Z TAKIMI Z RACJI WIEKU SIĘ Z SPOTYKAM

Jak z kobiet takie hipokrytki, to po co pytasz? I to na kobiecym forum? Przecież skoro tak jest, to żadna Ci tu i tak prawdy nie powie.

Spotykaj się zatem z normalnymi dziewczynami - są takie.

Cholera, mam deja vu... Jak w wątku widelca (sprawdż "Kobiety wybrzydzają") - zacznie się tłumaczenie, że są normalne kobiety, tylko albo źle szukasz, albo sie obracasz w towarzystwie tępych dzid, albo na fajne dziewczyny nie lecisz, bo wolisz urabiać plastiki, jakby im samym, dbajacym o urodę nie wolno było oczekiwać tego samego od chłopaka, którego widują. To tak nie działa. Ładna dziewczyna chce ładnego chłopaka i MA DO TEGO PRAWO.

faceci przynajmnije nie owijają w bawełnę że liczy sie fajny tyłek i cycek u kobiety a kobiety to owijają w bawełne tylko

Czyli jest ok gdy dla Ciebie liczy się dupa i cyc, ale jak dla dziewczyny liczy się bicek i wyrzeżbiona klata, to już jest mentalnie niedojrzała? Bo jej nie wolno wymagać wg Ciebie?

Matko, skąd taki wysyp męskich doop wołowych atakujących kobiety za to, że one mają czelność wymagać?

Powiem Ci tak: ja jestem w miarę wyględna i oczekuje tego samego od faceta. Takie dziwne?

19

CatLady napisał/a:

Jak z kobiet takie hipokrytki, to po co pytasz? I to na kobiecym forum? Przecież skoro tak jest, to żadna Ci tu i tak prawdy nie powie.

Cholera, mam deja vu... Jak w wątku widelca (sprawdż "Kobiety wybrzydzają") - zacznie się tłumaczenie, że są normalne kobiety, tylko albo źle szukasz, albo sie obracasz w towarzystwie tępych dzid, albo na fajne dziewczyny nie lecisz, bo wolisz urabiać plastiki, jakby im samym, dbajacym o urodę nie wolno było oczekiwać tego samego od chłopaka, którego widują. To tak nie działa. Ładna dziewczyna chce ładnego chłopaka i MA DO TEGO PRAWO.

o bo to jest dobre to w takim razie gdzie szukać normalnych dziewczyn  i niebrzydkich ? może ja spotykam tylko same pustaki powierzchowne na swojej drodze

20 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-01-25 20:24:52)

Edytowałam poprzedni post - doczytaj.

Problem w tym, ze sam jesteś pustakiem. Powtórzę: Tobie wolno oczekiwać urody, ładnych cycków, kształtnego tyłka i nie jesteś przez to "niedojrzały mentalnie" a dziewczynie nie wolno w zamian oczekiwać dużego bicka i ładnej klaty, bo to ją czynie niedojrzałym pustakiem? hmm yikes

Jeśli oczekujesz urody, to oferuj to samo. A jak jesteś brzydal, to ...nie wybrzydzaj.

Ta frustracja odnośnie kobiet zwracających uwagę na wygląd bierze się z błędnego przekonania, że kobiety uwagi na wygląd nie zwracają i zwracać nie powinny, że jak facet od diabła ładniejszy to powinien wystarczyć. Otóż, nie te czasy. Facet też musi podobać się z wyglądu - zwłaszcza jeśli sam ma wymagania z kosmosu.

21 Ostatnio edytowany przez pies na kobiety (2018-01-25 20:35:05)

CatLady napisał/a:

Problem w tym, ze sam jesteś pustakiem. Powtórzę: Tobie wolno oczekiwać urody, ładnych cycków, kształtnego tyłka i nie jesteś przez to "niedojrzały mentalnie" a dziewczynie nie wolno w zamian oczekiwać dużego bicka i ładnej klaty, bo to ją czynie niedojrzałym pustakiem? hmm yikes

Jeśli oczekujesz urody, to oferuj to samo. A jak jesteś brzydal, to ...nie wybrzydzaj.

tak ale ja nie jestem brzydki; wrzuciłbym może nawet zdjecie żeby udowodnić że jest ze mną z wyglądem OK ale do takiego macieja musiała srusiała to mi jednak brakuje; powiedzmy że wyglądam 8/10 (co jest oczywiscie względne) nie mniej jednak brzydki nie jestem więc chyba mogę oczekiwać NIEBRZYDKIEJ NATURALNEJ DZIEWCZYNY prawda ?

https://zapodaj.net/6ce45f3d3ada6.jpg.html
tu moje zdjecie ; nie jestem chyba wybitnie brzydki co ?

22

CatLady napisał/a:

tak ale ja nie jestem brzydki; wrzuciłbym może nawet zdjecie żeby udowodnić że jest ze mną z wyglądem OK ale do takiego macieja musiała srusiała to mi jednak brakuje; powiedzmy że wyglądam 8/10 (co jest oczywiscie względne) nie mniej jednak brzydki nie jestem więc chyba mogę oczekiwać NIEBRZYDKIEJ NATURALNEJ DZIEWCZYNY prawda ?

Przecież ten Musiał to jest jakiś śmieszny dzieciak... To ile ty masz lat skoro się do niego porównujesz?

23

Wideletz tongue jak żywy.

To jak jesteś taki przystojniak, to jaki masz problem? W czym dokładnie? Czyżby żadna tej twojej przystojności nie dostrzegała? tongue
Nie lecą na Ciebie, mimo że taki książę z bajki?

I czy Twoje oczekiwanie urody jest ok, a to samo ze strony kobiety świadczy o niedojrzałości?

24

no dobra. Ale ja wyraziłam swoją opinię wyżej i ją olałeś, bo sam wiesz lepiej. To może idź na jakieś męskie forum, skoro wiesz lepiej od tutejszych użytkowniczek?

Tak, wygląd się liczy plus kasa. Tyle... wink Przyda się też ładne mieszkanie bez kredytu hipotecznego, ładny samochodzik. Wakacje 2 razy w roku.  Idealny facet nie może być niski, musi biegle znać przynajmniej 2 języki obce i mieć studia wyższe... wink Inny się nie nadaje... Won z przytupem... wink

26

CatLady napisał/a:

Wideletz tongue jak żywy.

To jak jesteś taki przystojniak, to jaki masz problem? W czym dokładnie? Czyżby żadna tej twojej przystojności nie dostrzegała? tongue
Nie lecą na Ciebie, mimo że taki książę z bajki?

I czy Twoje oczekiwanie urody jest ok, a to samo ze strony kobiety świadczy o niedojrzałości?

no właśnie przeciez zadałem pytanie na jakich chłopaków lecą dziewczyny więc oczekiwałem wypisania cech charakteru, sposobu bycia, wyglądu bo nie wiem dlaczego nie mam powodzenia

Tak, wygląd się liczy plus kasa. Tyle... wink Przyda się też ładne mieszkanie bez kredytu hipotecznego, ładny samochodzik. Wakacje 2 razy w roku.  Idealny facet nie może być niski, musi biegle znać przynajmniej 2 języki obce i mieć studia wyższe... wink Inny się nie nadaje... Won z przytupem... wink

28

tak wyglądam więc chyba jakiś obleśny nie jestem , zwłaszcza na tle polaczków tongue

https://zapodaj.net/6ce45f3d3ada6.jpg.html

Nie zwróciłabym uwagi... Chyba, że nadepnąłbyś mi na stopę.

30

Dla mnie sam Twój charakter aktualnie jest do bani. Więc nawet najlepszym wyglądem nie nadrobisz.

31

Lady Loka napisał/a:

Dla mnie sam Twój charakter aktualnie jest do bani. Więc nawet najlepszym wyglądem nie nadrobisz.

a cóż to takie odpychajacego jest w moim charakterze ?

32

Mi imponuje na przykład kultura u faceta, dżentelmeni. Otwieranie drzwi przede mną, chodzenie na chodniku bliżej ulicy (tak to również jest oznaka kultury). Wygląd, wiadomo, na początku się zwraca na niego uwagę, ale chyba każda kobieta wie,że na samym wyglądzie nie zbuduje się związku.
Spojrzałam na Twoje zdjęcie i uwierz mi, że wcale nie jesteś jakimś pasztetem tongue

33

Lady Loka napisał/a:

Nie potrafisz słuchać.

34

dobra pokazałem twarz szpetny nie jestem więc argment że ładne kobiety oczekują równei atrakcyjnego partnera prysnął niczym bańska mydlana, co do chcarakteru to napisałem ze do klasycznych amantów się nie zaliczam, nie jestem zbytnio wygadany ani stasznie pewny siebie ale za to jestem kulturalny, troskliwy, wierny, trochę nieśmiały- wiec dlaczego nie mam powodzenia u łanych dziewczyn??? bo nie jestem tybem bad boya i samca alfa bo wy takcih lubicie

35

Lady Loka napisał/a:

Nie potrafisz słuchać.

Ja dodam, że czuć od Ciebie niechęć do kobiet - mówisz, że kłamczuchy, hipokrytki, że lecą na wygląd. Potem sam siebie opisujesz jako księcia - ale powodzenia nie masz - czyli nie o wygląd wychodzi, można pomyśleć. Potem wklejasz zdjecie i okazuje się, że jesteś ok, niczego Ci nie brakuje, ale...

Powodzenie to jest całokształt danej osoby, wygląd, ale też charakter. Na sam wygląd to wyrwiesz dziewczynę na raz. Do wejścia w związek trzeba czegoś więcej. Nie wiem też, w jakie dziewczyny celujesz, jak one wyglądają, ale generalnie zasada jest taka, że jak laska bardzo skupia się na wygladzie, dba o siebie, o figurę, o włosy, to oczekuje tego samego od faceta - by dbał o siebie i był tip-top.

36

Szpetny nie jestes owszem ale 8/10 to bym Ci nie dała.
Mysle, ze te super atrakcyjne laski, chcą faceta z fajna, nowoczesna fryzura, modnie ubranego, pachnącego.
Taka mam wizje tongue

37

bo nie jestem tybem bad boya i samca alfa bo wy takcih lubicie

Cholera, szkoda mojego czasu na ten wątek. Zadałeś pytanie, sam postawiłeś odpowiedź... już wszystko wiesz. Zostań samcem alfa i bad boyem, proste.

38

Taka sama argumentacja, jak u widelca, podobna budowa zdań. Wnioskuję o zamknięcie tematu, bo jeśli nawet to nie widelec, to w temacie o wybrzydzajacych kobietach wszystko zostało już omówione.

39

podobają mi się ładne, naturalne dziewczyny, zdjęć moze wrzucać nie bedę bo nie wiem czy mogę tongue
np. aktorka Marion Cotillard, żadne tam blachary albo typowe przedstawicielki instgrama, cenię u kobiet urodę niebanalną

40

CatLady napisał/a:

o bo to jest dobre to w takim razie gdzie szukać normalnych dziewczyn  i niebrzydkich ? może ja spotykam tylko same pustaki powierzchowne na swojej drodze

Spotykasz same pustaki, bo podobne przyciąga podobne. Tyle w temacie.
Zasada samospełniającej się przepowiedni.

41

Ostatni raz spróbuję.

Na własnym przykładzie obaliłam Twoją teorię o samcach alfa. I myślę, że sporo kobiet tutaj może podać Ci podobne przykłady

Chcesz dyskutować czy bić pianę sam do siebie?

42

Lady Loka napisał/a:

Ostatni raz spróbuję.

Na własnym przykładzie obaliłam Twoją teorię o samcach alfa. I myślę, że sporo kobiet tutaj może podać Ci podobne przykłady

Chcesz dyskutować czy bić pianę sam do siebie?

no chce, studuje na uczelni technicznej więć dziewczyn tam nie ma za dużo, więc do poznawania ludzi zosatje mi glownie internet; bo na imprezy chodzić nie lubię, no i to by w zasadzie było na tyle, więc te laski z internetu to nie są zapewne najbardziej wartościowe dziewczyny ale większego wyboru nie mam...
no mogę jeszcze teoretycznie podrywać na ulicy ale to pewnie by się skończyło procesem karnym więc oprócz uczelni na której nie ma dziewczyn wielu i internetu, nie mam wyboru

43

No to grzeb w tym internecie. Prawda jest taka, że ciężko trafić na kogoś normalnego. Ale to nie jest niemożliwe.
Wywal do kosza teksty o samcach alfa, bo za chwilę nikt nie będzie Cię mógł słuchać i czytać.

44

A wy co, na rekord idziecie? Tamten nabił ponad 40 stron w dwa tygodnie. Ten ma już 2 w niecałe pół dnia...

45

Kolego, ja obstawiam że to jeden gość i w dodatku troll.

46

pies na baby, brzydalem nie jesteś, ale obiektywnie super przystojny też nie. 8/10 to zawyżona ocena, jakby babcia cię tak oceniła to ok, ale od przeciętnej dziewczyny na ulicy dostałbyś 5,6/10.
Więc jeśli chcesz mieć ładne laseczki, to musisz ćwiczyć gadkę.

47

Oceniłeś się na 8/10. Osobiście uważam, że troche zawyżyłeś ocene i większość kobiet oceni Cie między 5-7.
Nie jesteś szpetny, ale też nie zabójczo przystojny.
Nie wiem czy dziewczyny się zgodzą smile
Myśle, że jeśli byłbyś przystojny to dziewczyny dałyby Ci to odczuć np.  chociażby długotrwałym kontaktem wzrokowym, który może być np.  połączony z uśmiechem, niejako zachęcając Cie w ten sposób do kontaktu.
Pamiętasz coś takiego?
Jeśli celujesz w dziewczyny 7-8/10 to pamiętaj, że one mają powodzenie i też szukają dobrej opcji smile
Jeśli wyglądem Ci do nich brakuje to możesz starać się go poprawić (np.praca nad sylwetką/dobry ubiór/fryzura) lub popracować nad pozycją społeczną, dobrą gadką smile albo obniżyć wymagania.
Ewentualnie liczyć na to, że czymś tą ładną dziewczyne ujmiesz, czymś charakterystycznym tylko dla siebie.
Ja Ci radze, żebyś się rozwijał w tych aspektach, ale także abyś podchodził do tego ze spokojem wewnetrznym i dobra energia.
Jeśli bedziesz zdesperowany wsród dziewczyn to moim skromnym zdaniem jest to wyczuwalne i odpychające zresztą dla każdej z płci.
Zycze powodzenia.

48

Screwdriver napisał/a:

Kolego, ja obstawiam że to jeden gość i w dodatku troll.

Też tak sądzę i zaczynam żywić podejrzenie, że to jeden ze stałych forumowych Znawców Kobiecej Natury, tylko pozakładał nowe nicki :-)

infin napisał/a:

pies na baby, brzydalem nie jesteś, ale obiektywnie super przystojny też nie. 8/10 to zawyżona ocena, jakby babcia cię tak oceniła to ok, ale od przeciętnej dziewczyny na ulicy dostałbyś 5,6/10.

abstrahując od tego że to był chamski troll; to jednak na tym  zdjęciu które wkleił wyglada całkiem okej; hhhm ... tak sie zastanawiam bo wg kryterów Waszej oceny to bym chyba dostał 1/10 tongue Jęśli moge zapytać to w takim razie jak miałbym wyglądać facet 10/10 ?

50

Ja tam się nie znam, ale każda którą o to pytałem, bez wahania wskazywała na Brada Pitta w różnych okresach jego świetności.
Oczywiście zaraz się znajdzie pewnie sporo takich, które ze zwykłej przekory zaczną wybrzydzać i cudować, że gdzie tam a skąd,
ale myślę że spokojnie można przyjąć iż dla ogromnej większości kobiet żyjących na naszej plancie takim wzorcem 10/10 jest Pitt

51

Autor tematu to na pewno nie ja.

Jednak czytając to co napisał można odnieść złudne wrażenie, że jesteśmy do siebie podobni.

W każdym razie kobiety z tego forum nie są w stawie obiektywnie ocenić sytuacji.

Nie winie ich za to, bo po prostu są normalne.

A niestety znaczna część młodych dziewczyn w wieku 18-22 lata, chodzi z głową uniesioną bardzo wysoko. Taki typ paniusi. wytapetowana, obcisłe ubranka i mina mówiąca "och ja jestem taka wspaniała".

W mojej ocenie facebooki, bum na siłownię wyrządziły ogromną szkodę w głowach dziewczyn.

52 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-26 12:17:38)

W mojej ocenie telewizja to zrobiła. Fb nie nadaje żadnej transmisji, tylko do licha magazynuje zdjęcia i nic więcej!
Przecież to oczywiste, że młode mają i wręcz powinny nie być łatwe. Gdzie Ty się urodziłeś jak myslisz, że powinny się dawać facetom równie łatwo co starsze?

53

A czy ja gdziekolwiek pisałem na temat "dawania się łatwo"? Ty wszystkim widzisz podtekst, którego nie ma. Zejdź czlowieku na ziemię.

A te młode to są latwe [wulgaryzm], wejdz sobie na badoo, zaloz profil przystojniaka i zobacz ile lasek po krotkiej rozmowie zgodzi sie zrobic loda na 1, czy 2 spotklaniu jesli 1 bd ok

54 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-26 14:43:26)

Gdy tam napisałem o dawaniu to miałem na myśli też pozwalanie na spotkanie. Nie tylko o seks mi chodziło. Wręcz nawet nie o niego przede wszystkim. O to, żeby dały się podrywać. Przecież Tobie nie dają się nawet podrywać.
To Ty interpretujesz widać z seksualnym podtekstem. Cóż na ludzi przerzuca się to, jakim się jest samemu.

Omg, Badoo to jest troll'ownia. A jak się jakieś zgadzają za darmo łatwo to już w ogóle na 100% troll. Ale idiota wideletz łyka. Omg, omg.
Założy profil własny fikcyjny (bo sam nie jest przystojniakiem) i pisze z innymi fikcyjnymi profilami o umawianiu się na spotkanie, które oczywiście nigdy nie jest realizowane, bo oba konta są pewnie zapewne fikcyjne. A co najmniej jego konto jest fikcyjne na 100%. I wyciąga z tego wnioski o tym, że młode kobiety to kurewki.
Omg, omg. Moderatorki tego forum powinny chyba dać bana za to.

Cóż, że Badoo to troll'ownia, to sam potwierdzasz nam pisząc, że sam tam przeprowadzasz "eksperymenty". Jakże naukowe. Omg.

55

Trolujesz to Ty, Twoje posty nie niosą żadnej merytorycznej wartości.

Dziewczyny które zgadzały się na seks, miały profil zweryfikowany zdjęciem. Wyklucza więc to możliwość bycia fejkiem, ale Ty oczywiście wiesz lepiej.

No ale 2+2*3 to pewnie dla Ciebie 12, a nie 8, prawda? smile

56 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-26 14:21:43)

Omg, autorzy tej strony Badoo to troll'e. Ale Ty łykasz sprawnie. Gratuluję.
Nie ma różnicy czy ktoś jest tylko użytkownikiem czy autorem strony.
Np. teraz jest strona jawnie troll'arska: Aszdziennik czy jakoś tak.

57

No pewnie autorzy strony logują się na polskie konta, udając polskie dziewczyny. Szacun za głupotę

58 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-26 14:30:49)

Omg. Zarabiają na reklamach, tak? Więc chcą przyciągnąć jak najwięcej wideletz'ów. W tym celu tworzą fałszywe konta. Fałszywe konto "chętnej" na seks przecież bardzo wideletz'ów przyciąga... A ładne zdjęcie, jakie wideletz'a pociągają można łatwo skopiować.
Ale tylko ja tu chyba potrafię myśleć prosto logicznie, bo widzę że Ty jak myślisz to tworzysz pokraczne historie.

W ogóle przyznaj się w końcu gdzie w tym kraju dają dyplom "inżyniera" takim dyletantom Ty.

59

Zagraniczny znajomy powiedział mi kiedyś dowcip:
-What's the difference between a slut and a bitch?
- The slut gives everybody and you. And a bitch gives everybody but you.
No i to by opisywało dobrze rozterki widelca i jemu podobnych. Niby łaski takie łatwe, a tak ciężko zaliczyć big_smile

60

wideletz napisał/a:

No pewnie autorzy strony logują się na polskie konta, udając polskie dziewczyny. Szacun za głupotę

Młodyś jeszcze to i naiwny jak dziecko.
Załóż sobie konto na sympatii, to każdego dnia będzie pierwsza do ciebie pisała jakaś dziewczyna z okładki.
Przeważnie łamaną polszczyzną, a czasami normalnie poprawną i każda jedna marzy tylko o tym, żeby właśnie ciebie poznać.
Tutaj akurat kolega hehheh ma sporo racji, że po drugiej stronie kabla od internetu siedzi spocony spaślak,
którego zadaniem jest rozsyłanie tych wiadomości do jak największej liczby napalonych frajerów albo wysyła je robot.

61

Obaj nie macie racji. Na badoo istnieje weryfikacja profili za pomocą zdjęć. Nie sądzę zatem by polska dziewczyna ze zweryfikowanym profilem i zdjęciem okazała się fejkiem.

Na sympatii mam sztuczne konto i jakoś żadnych wiadomości od dziewczyn z okładek nie otrzymałem.

Ale jeśli wy serio wierzycie, że faceci udają kobiety by przyciągnąć mężczyzn, to macie coś z deklem.

Takie sytuacje zdarzają się ale na niszowych portalach, które dopiero zaczęły swoją przygodę.

A badoo tego nie potrzebuje.

Zresztą już to widzę jak jakiś typ zza granicy udaje polską dziewczynę.

Z paroma rozmawiałem przez telefon, to co nadal twierdzicie że to ściemy?

Coś tam wiecie ale nie do końca.

62 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-01-26 19:25:53)

fantasmagoryczny napisał/a:
infin napisał/a:

abstrahując od tego że to był chamski troll; to jednak na tym  zdjęciu które wkleił wyglada całkiem okej; hhhm ... tak sie zastanawiam bo wg kryterów Waszej oceny to bym chyba dostał 1/10 tongue Jęśli moge zapytać to w takim razie jak miałbym wyglądać facet 10/10 ?

Jak widziałam w temacie widelca zdjęcia dziewczyn, które były przez panów oceniane na 8, 9, 10/10 to też pomyślałam, że jestem z góra 3. Więc to nie jest chyba kwestia wygórowanych wymagań tylko jednej z płci.
A co do dziesiątek to mnie się strasznie podoba np. Alex Turner. Albo basista Jazzpospolitej. Ale to ja. Zdecydowanie nie są to faceci którzy są w typie każdej dziewczyny.

63 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-01-26 20:58:57)

wideletz napisał/a:

Takie sytuacje zdarzają się ale na niszowych portalach, które dopiero zaczęły swoją przygodę.

A badoo tego nie potrzebuje.

Badoo jest niszowe. Nawet Sympatia jest niszowa. Badoo tym bardziej.
Jaki procent kobiet ma konto na Sympatii? mniej niz 1%. tongue

wideletz napisał/a:

Obaj nie macie racji. Na badoo istnieje weryfikacja profili za pomocą zdjęć. Nie sądzę zatem by polska dziewczyna ze zweryfikowanym profilem i zdjęciem okazała się fejkiem.

"Weryfikacja" to dużo powiedziane. tongue W praktyce wygląda tak, że wystarczy załadować zdjęcie wyraźne człowieka jakiegoś, czyli można nie swoje bez problemu. Tak samo na Sympatii. Dalekie od porządnej i jakkolwiek wiarygodnej weryfikacji.
Ale co tam tak Ci pasuje wyniki brać z tych "eksperymentów" na Badoo czy Sympatii, że wątpliwości w wiarygodność zamiatasz pod dywan. Cudowny naukowiec byłby z takiego niby "inżyniera".

wideletz napisał/a:

Na sympatii mam sztuczne konto i jakoś żadnych wiadomości od dziewczyn z okładek nie otrzymałem.

Wiadomo

wideletz napisał/a:

Z paroma rozmawiałem przez telefon, to co nadal twierdzicie że to ściemy?

To jednak masz kontakt z kobietami jakiś? A się nam żaliłeś, że żadna nie porozmawia z takim nieprzystojnym jak Ty. Rozmowa z Tobą jest idiotyczna, bo wybiórczo traktujesz fakty. To co piszesz nie trzyma się kupy. W najlepszym razie naciągasz wszystko żeby pasowało do Twoich lamentów i Twojej dzikiej wizji świata.
Skoro rozmawiałeś, to jednak okazało się, że denny jest nie tylko Twój wygląd? smile
To że jakiś wideletz napisze, że dwie kobiety odebrały tel, nie zmieni mojego zdania, że wiele nie jest realnych - szczególnie jak ten sam wideletz pisze, że jestem tam sporo takich, które chcą seksu za darmo.
Te, co odebrały to pewnie były prostytutki zawodowe lub nie, czyli może takie od czasu do czasu zarabiające na tym.

wideletz napisał/a:

Ale jeśli wy serio wierzycie, że faceci udają kobiety by przyciągnąć mężczyzn, to macie coś z deklem.

Z deklem to Ty masz ostro.
Czasami faceci udają kobiety.
Czasami prostytutki udają, że nie są prostytutkami.

anderstud napisał/a:

Tutaj akurat kolega hehheh ma sporo racji, że po drugiej stronie kabla od internetu siedzi spocony spaślak,
którego zadaniem jest rozsyłanie tych wiadomości do jak największej liczby napalonych frajerów albo wysyła je robot.

Oczywiście zdarzają się w Internecie kobiety, bo przecież mogą wchodzić. Tylko że amatorzy jak wideletz oczywiście w pierwszej kolejności trafiają na fałszywki, jajcarzy, troll'e. W końcu wideletz daje się zwodzić chociażby na wygląd.

64

fantasmagoryczny napisał/a:

Nie popadaj ze skrajności w skrajność, to, że ktoś nie jest brzydki nie oznacza od razu, że trzeba mu dawać 10. Jak ktoś niczym szczególnym się nie wyróżnia, to jest przeciętny, czyli 5-6/10.

Kobietą nie jestem, wiadomo, że każdej podoba się co innego, natomiast obecnie można uznać, że istnieje coś takiego jak kanon urody, a więc muskularna smukła sylwetka, proporcjonalna twarz, ładne głęboko osadzone oczy, ostre rysy twarzy, więc jeśli miałbym obstawiać, to za 10 uważałbym np.:

https://78.media.tumblr.com/0020e1e71d4fbb912787123ee208d170/tumblr_mp62u3k8CH1qfmbszo1_500.gif

https://heroichollywood.b-cdn.net/wp-content/uploads/2016/09/squad-1.jpg?x42694

Mnie się podoba Paweł Deląg. Bardzo dobrze zrobiło mu przekroczenie magicznej 40. Wcześniej był tylko ładnym chłopakiem. Przez ostanie lata zmienił się w atrakcyjnego mężczyznę. Trochę werniksu się starło, no i obraz zyskał na wartości...

http://www.gala.pl/media/cache/default_view/uploads/media/default/0003/01/19399d9dd48d10318f6f930149bdcf66fbc784c5.jpeg

https://pbs.twimg.com/media/C9462g8XkAAQVFj.jpg

Posty [ 1 do 65 z 144 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JAKI CHŁOPAK IMPONUJE WSPÓŁCZESNYM DZIEWCZYNOM?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024