Psycholog, a nie psychoterapeuta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Psycholog, a nie psychoterapeuta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Psycholog, a nie psychoterapeuta

Czy ktoś z was pracował z psychologiem, a nie z psychoterapeutą nad swoimi chorobami psychicznymi? Jak oceniacie tę współpracę? Możliwe że ja będę musiała chodzić do psychologa zanim dostanę się do psychoterapeuty na NFZ, choć to jeszcze nie przesądzone bo cały czas jestem na etapie dowiadywania się jakie są terminy oczekiwania w paru placówkach

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Psycholog, a nie psychoterapeuta
hinarta napisał/a:

Czy ktoś z was pracował z psychologiem, a nie z psychoterapeutą nad swoimi chorobami psychicznymi? Jak oceniacie tę współpracę? Możliwe że ja będę musiała chodzić do psychologa zanim dostanę się do psychoterapeuty na NFZ, choć to jeszcze nie przesądzone bo cały czas jestem na etapie dowiadywania się jakie są terminy oczekiwania w paru placówkach

Przecież możesz wybrać się na terapię do psychoterapeuty poza NFZ, zanim będziesz miała dostęp do specjalisty w ramach NFZ.

3

MagdaLena1111 napisał/a:

Przecież możesz wybrać się na terapię do psychoterapeuty poza NFZ, zanim będziesz miała dostęp do specjalisty w ramach NFZ.

Nie mam na to pieniędzy

4

Za mało info by coś zagadnąć w tym temacie.czy to złe doświadczenia w dzieciństwie? Czy jakiś problem cię gnębi ? Ludzie idą do specjalisty i myślą że oni im dadzą rozwiązania. A oni nie podejmą decyzji za pacjenta.Nie wiadomo po co ci ten psychog alboż terapeuta coś więcej powiedz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Psycholog, a nie psychoterapeuta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024