Psycholog w Kielcach / psycholog na NFZ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Psycholog w Kielcach / psycholog na NFZ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Psycholog w Kielcach / psycholog na NFZ

Witam! Chciałem się zapytać czy ktoś może mi polecić jakiegoś naprawdę dobrego psychologa w Kielcach. Fajnie by było jakby wizyty był umawiane na NFZ, choć z doświadczenia z innymi lekarzami wiem, że na fundusz to ciężko jest się w Polsce wyleczyć.. Jak jest z psychologami? Byłem ostatnio u jednego, w sumie to nic mi nie pomógł.. jedynie sprawił, że zaczalem jeszcze wiecej o tym myslec i jedynie co zaoferował to terapie raz w tygodniu po kilkadziesiat zloty. Do tego nie ma pewności, że mi pomoże..

Ktoś może coś doradzić?
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-10 02:11:58)

Odp: Psycholog w Kielcach / psycholog na NFZ

czego się spodziewałeś po 1, 2, kilku wizytach
cudu??

to nie ten adres big_smile

tutaj się zaczyna praca własna nad sobą, z pomocą doświadczonej/upoważnionej najlepiej do tego osoby
w dużej mierze oparta na myśleniu, mówieniu tudzież wspominaniu, przeżywaniu, poznawaniu, opisywaniu, same niu niu big_smile

to nie to samo co np, dentysta, że Ci wyrwie "chwasta" i po sprawie/"bólu"

udaj się do Poradni Zdrowia Psychicznego, zarejestruj, poczekaj, konsekwentnie kontynuuj, powodzenia ...... big_smile

3

Dobrą opinię ma psycholog P. Jolanta G.z poradni przy szpitalu  na Czarnowie i można się umówić na NFZ.
Zależy, co chcesz leczyć. Na ogól psycholodzy też mają dziedziny, w których się specjalizują. Niektóre terapie trwają długo, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

4 Ostatnio edytowany przez krystian.piotrek95 (2016-11-10 09:54:22)

Amethis napisał/a:

czego się spodziewałeś po 1, 2, kilku wizytach
cudu??

to nie ten adres big_smile

tutaj się zaczyna praca własna nad sobą, z pomocą doświadczonej/upoważnionej najlepiej do tego osoby
w dużej mierze oparta na myśleniu, mówieniu tudzież wspominaniu, przeżywaniu, poznawaniu, opisywaniu, same niu niu big_smile

to nie to samo co np, dentysta, że Ci wyrwie "chwasta" i po sprawie/"bólu"

udaj się do Poradni Zdrowia Psychicznego, zarejestruj, poczekaj, konsekwentnie kontynuuj, powodzenia ...... big_smile

Zdaje sobie sprawe z tego, ze kilka poczatkowych wizyt nie sprawi ze juz bede sie dobrze czul. Chodzi mi raczej o to, ze nie wyczulem, iz moze mi on pomoc i, ze chce tylko pieniadze wyciagnac. Może miałem błędne odczucie, ale tak było i tyle ;P

Idąc do psychologa na NFZ, potrzebuje takiego skierowania jak do każdego lekarza - od lekarza rodzinnego np? wink

5

W rejestracji powinni najpierw umówić Cię do psychiatry, ten robi wywiad i daje skierowanie do psychologa. Taka papierkologia wewnątrz jednej przychodni.

Summerka napisał/a:

Dobrą opinię ma psycholog P. Jolanta G.z poradni przy szpitalu  na Czarnowie i można się umówić na NFZ.
Zależy, co chcesz leczyć. Na ogól psycholodzy też mają dziedziny, w których się specjalizują. Niektóre terapie trwają długo, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Szukałem na stronie szpitala i nie znalazlem tam poradni tego typu hmm Mógłbym prosić o kontakt do tej poradni, albo chociaż nazwisko Pani psycholog? Tutaj, albo na maila wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Psycholog w Kielcach / psycholog na NFZ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024