Pilne skierowanie do psychoterapeuty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Pilne skierowanie do psychoterapeuty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pilne skierowanie do psychoterapeuty

W czwartek idę do lekarza rodzinnego starać się o pilne skierowanie do psychoterapeuty. Czy wystarczy że powiem że psychiatra u której byłam prywatnie poleciła mi jak najszybciej udać się na psychoterapię żeby dostać skierowanie z adnotacją "pilne"? Jeśli nie, to co mogę jeszcze powiedzieć, żeby dostać takie skierowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pilne skierowanie do psychoterapeuty
hinarta napisał/a:

W czwartek idę do lekarza rodzinnego starać się o pilne skierowanie do psychoterapeuty. Czy wystarczy że powiem że psychiatra u której byłam prywatnie poleciła mi jak najszybciej udać się na psychoterapię żeby dostać skierowanie z adnotacją "pilne"? Jeśli nie, to co mogę jeszcze powiedzieć, żeby dostać takie skierowanie?

Czemu psychiatra nie dała Ci skierowania do terapeuty?
Zadzwoń do psychiatry i niech wystawj skierowanie.

3

Jeśli autorka była u psychiatry prywatnie, to jak miała dostać skierowanie na NFZ?
Trzeba pogadać z rodzinnym, ale z tego co wiem, ( z autopsji), to psychiatra wystawia skierowanie na terapię. Do psychiatry na NFZ można isć bez skierowania, i tak trzeba było zrobić.

4

Lady Loka napisał/a:

Psychiatra prywatnie nie może wystawić skierowania na NFZ

5

adela 07 napisał/a:

Jeśli autorka była u psychiatry prywatnie, to jak miała dostać skierowanie na NFZ?
Trzeba pogadać z rodzinnym, ale z tego co wiem, ( z autopsji), to psychiatra wystawia skierowanie na terapię. Do psychiatry na NFZ można isć bez skierowania, i tak trzeba było zrobić.

Za długi termin oczekiwania, zostałam w listopadzie zapisana na 17 kwietnia i tam idę na kolejną wizytę, bo to ta sama psychiatra co prywatnie mnie przyjmowała

6

hinarta napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Psychiatra prywatnie nie może wystawić skierowania na NFZ

Ale może wystawić zaświadczenie dla lekarza rodzinnego, na podstawie którego rodzinny Ci da skierowanie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Pilne skierowanie do psychoterapeuty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024