W czwartek idę do lekarza rodzinnego starać się o pilne skierowanie do psychoterapeuty. Czy wystarczy że powiem że psychiatra u której byłam prywatnie poleciła mi jak najszybciej udać się na psychoterapię żeby dostać skierowanie z adnotacją "pilne"? Jeśli nie, to co mogę jeszcze powiedzieć, żeby dostać takie skierowanie?
W czwartek idę do lekarza rodzinnego starać się o pilne skierowanie do psychoterapeuty. Czy wystarczy że powiem że psychiatra u której byłam prywatnie poleciła mi jak najszybciej udać się na psychoterapię żeby dostać skierowanie z adnotacją "pilne"? Jeśli nie, to co mogę jeszcze powiedzieć, żeby dostać takie skierowanie?
Czemu psychiatra nie dała Ci skierowania do terapeuty?
Zadzwoń do psychiatry i niech wystawj skierowanie.
Jeśli autorka była u psychiatry prywatnie, to jak miała dostać skierowanie na NFZ?
Trzeba pogadać z rodzinnym, ale z tego co wiem, ( z autopsji), to psychiatra wystawia skierowanie na terapię. Do psychiatry na NFZ można isć bez skierowania, i tak trzeba było zrobić.
Czemu psychiatra nie dała Ci skierowania do terapeuty?
Zadzwoń do psychiatry i niech wystawj skierowanie.
Psychiatra prywatnie nie może wystawić skierowania na NFZ
Jeśli autorka była u psychiatry prywatnie, to jak miała dostać skierowanie na NFZ?
Trzeba pogadać z rodzinnym, ale z tego co wiem, ( z autopsji), to psychiatra wystawia skierowanie na terapię. Do psychiatry na NFZ można isć bez skierowania, i tak trzeba było zrobić.
Za długi termin oczekiwania, zostałam w listopadzie zapisana na 17 kwietnia i tam idę na kolejną wizytę, bo to ta sama psychiatra co prywatnie mnie przyjmowała
Lady Loka napisał/a:Czemu psychiatra nie dała Ci skierowania do terapeuty?
Zadzwoń do psychiatry i niech wystawj skierowanie.Psychiatra prywatnie nie może wystawić skierowania na NFZ
Ale może wystawić zaświadczenie dla lekarza rodzinnego, na podstawie którego rodzinny Ci da skierowanie.