Ona odkryła, że mam Tindera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ona odkryła, że mam Tindera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ona odkryła, że mam Tindera

Cześć,

moja dziewczyna z którą jestem od pół roku odkryła, że mam Tindera. Odkryła to dwa razy. Pierwszy raz wymyśliłem jakąś historyjkę ale za drugim razem się przyznałem że go założyłem. Prawda jest taka, że bardzo się kochamy ale też często kłócimy. Od kilku tygodni zastanawiałem się czy ten związek ma sens. Zdarzyło mi się trzy razy założyć Tindera, ale usuwałem go po godzinie czy dwóch. Niestety za każdym razem jakas jej znajoma widziała moje zdjęcia.

Tak naprawdę nie spotkałem sie z żadną z tych dziewczyn. Konta zakładałem i usuwałem po godzinie. To był wynik naszych kłótni. Sam nie wiem czemu to robiłem. Jest mi z tym  źle.

Po drugim razie moja dziewczyna zabrała wszystkie swoje rzeczy z mojego mieszkania. Rozmawialiśmy wtedy z dwie godziny i tłumaczyłem jej wszystko. Byłem zapłakany, mówiłem że to przez kłotnie. Słuchała mnie, ale potem poszła i od tamtej pory się nie odzywa. Wcześniej powiedziała mi, żebym napisał jej jaki mam plan na ten związek. Napisałem jej potem co chciałbym naprawić w naszym związku ale od tamtej pory milczy.

Od trzech miesięcy praktycznie każdą noc spędzaliśmy razem. Myślę, że ona nie ma powodów aby myśleć, że ją zdradziłem czy coś. Nawet tego ostatniego razu gdy się dowiedziała o Tinderze to tego samego dnia dzwoniłem do niej że chce do niej wpaść i porozmawiać. A potem się dowiedziała o tym, że mam konto.

Wiem, że głupio zrobiłem. Ale kocham ją strasznie. Chciałbym to naprawić. Wiem, że ona też mnie kocha. Kłotnie były o głupoty, najczęściej z mojej winy. Od jakiegoś czasu chciałem to zmienić. Może ta sytuacja i wstrząs jest po coś?

Jak mam postąpić w tej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona odkryła, że mam Tindera

Dorosnąć. Wydajesz się bardzo młody.

3

Dorosnąć, zapomnieć, ale Ty wybierzesz próbować. Na co czekasz? tongue

4

Oj nieładnie nieładnie wink Jeśli jesteś w związku z dziewczyną to warto jednak poświęcić czas i energię aby ten związek miał "ręce i nogi". Myślę, że powinieneś dorosnąć. Według mnie to daj jej spokój. Jak będzie chciałą to się sama odezwie. Narazie to wychodzisz na desperata a takich kobiety nie lubią.

5

Pozwolić jej odejść i znaleźć sobie prawdziwego, uczciwego faceta.

A po drugie wyzbyć się cechy wybielania się przed sobą - ja tak ją kocham a te tindery to same się założy. Wygodnie jest myśleć o sobie dobrze. Facet, który kocha, nie zakłada tindera, a dba i naprawia związek.

6

adam9797 napisał/a:

C A potem się dowiedziała o tym, że mam konto.

Trzeba było powiedzieć:
- widzisz kochanie, nawet Twój tinder uważa, że jesteśmy idealną parą.
wink

7

Dla mnie facet, który po każdej kłótni zakłada Tindera, byłby od razu skreślony. Pomyśl sobie, że sytuacja jest odwrotna i Twoi koledzy Ci donoszą, że Twoja dziewczyna używa aplikacji randkowych, a w ich domyśle przyprawia Ci rogi. Jak byś się wtedy czuł?
Jeśli dziewczyna jest rozsądna, to do Cię oleje.

8

No to teraz korzystaj z tego tindera. Co więcej byś chciał usłyszeć?

9

sorry ,ale nie rozumiem co to za odruch " bezwarunkowy" ..żeby po kłotni zakładać Tindera.. A niby po co zakładałeś tam konto ? No chyba po to ,żeby klepać z dziewczynami ...(?) w najlepszym wypadku. Mój ex po kłotni zakładał konto na Zbiorniku a w zasadzie po naszym rozstaniu , które trwało tydzień  big_smile Tłumaczył się podobnie jak TY ..yhmmm.... Nie wybaczyłam mu i się z tego powodu bardzo cieszę. Jak Ci tutaj pisza inni dorośnij .

10

Burzowy napisał/a:

No to teraz korzystaj z tego tindera. Co więcej byś chciał usłyszeć?

Lepiej bym tego nie ujęła ! smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ona odkryła, że mam Tindera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024