Hej, zaczęłam pisać opowieść i chciałam poznać opinię innych na temat tego co napisałam. Powiedzmy, że jest to skierowane bardziej do młodzieży. Będzie to książka fantasty pisana luźnym językiem, o wiedźmach itd. Jeżeli ktoś chciałby pomóc, przeczytać i wyrazić swoją opinię to odezwijcie się : )
Hej Mimo, że do młodzieży się już raczej nie zaliczam, choć czuje się jak nastolatek
To książki fantasy jak najbardziej są w moim klimacie, więc chętnie przeczytam co udało Ci się stworzyć
Ja też lubię fantasy i też nie jestem nastolatkiem. Od czasu do czasu chciałabym też zacząć tworzyć coś. Jak się za to zabrać. Myślałam o stworzeniu scenariusza do filmu o internecie i relacjach miedzy ludzkich związanych z internetem.
Hej, zaczęłam pisać opowieść i chciałam poznać opinię innych na temat tego co napisałam. Powiedzmy, że jest to skierowane bardziej do młodzieży. Będzie to książka fantasty pisana luźnym językiem, o wiedźmach itd. Jeżeli ktoś chciałby pomóc, przeczytać i wyrazić swoją opinię to odezwijcie się : )
Autorko, i co z książką? Udało się napisać całą?