O co mu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-05-16 14:03:38)

Temat: O co mu chodzi?

Cześć. Jestem od około kilku miesięcy z chłopakiem w związku na odległość ( godzina jazdy pociągiem). Wszystko było dobrze do wczoraj, zacznę od początku. Na początku widywałam się co tydzień i zostawałam na 3-6 dni u niego. Jednak teraz od 2 miesięcy nie mogę ponieważ złożyło się kilka spraw m.in uczelnia i mama która wróciła z szpitala po poważnym zabiegu. Jednak umówiłam się że na początku czerwca/ koniec maja wpadnę do niego. Wczoraj miał szczepienie i pisał mi jakieś mało ważne rzeczy które czytałam na szybko i nie odpisywałam ponieważ nie miałam czasu nawet wziąć prysznicu po bieganiu. Odpisałam około 20 a ten foch ( inny ton wypowiedzi który zauważyłam, zdawkowe odpowiedzi a jak się zapytałam o co chodzi odpisał " nie ważne smile " Na początku jak wchodziłam w związek z nim mówiłam że dla mnie liczy się szczerość, rozmowa a nie fochy, gdyż szczera rozmowa potrafi dużo załatwić. Przyznawał mi racje. Aktualnie tak się zachowuje, nie wiem co robić, jak dalej z nim postąpić? Zignorować i przestać pisać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co mu chodzi?
LastDayyy napisał/a:

Cześć. Jestem od około kilku miesięcy z chłopakiem w związku na odległość ( godzina jazdy pociągiem). Wszystko było dobrze do wczoraj, zacznę od początku. Na początku widywałam się co tydzień i zostawałam na 3-6 dni u niego. Jednak teraz od 2 miesięcy nie mogę ponieważ złożyło się kilka spraw m.in uczelnia i mama która wróciła z szpitala po poważnym zabiegu. Jednak umówiłam się że na początku czerwca/ koniec maja wpadnę do niego. Wczoraj miał szczepienie i pisał mi jakieś mało ważne rzeczy które czytałam na szybko i nie odpisywałam ponieważ nie miałam czasu nawet wziąć prysznicu po bieganiu. Odpisałam około 20 a ten foch ( inny ton wypowiedzi który zauważyłam, zdawkowe odpowiedzi a jak się zapytałam o co chodzi odpisał " nie ważne smile " Na początku jak wchodziłam w związek z nim mówiłam że dla mnie liczy się szczerość, rozmowa a nie fochy, gdyż szczera rozmowa potrafi dużo załatwić. Przyznawał mi racje. Aktualnie tak się zachowuje, nie wiem co robić, jak dalej z nim postąpić? Zignorować i przestać pisać?

Cześć,
w związku z bezmyślnym usuwaniem swoich postów, co robisz w każdym założonym przez siebie temacie, otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie.

3

Odp: O co mu chodzi?

Witaj.  Tego typu foszki  świadczą  tylko o niedojrzalosci emocjonalnej co jest swoistą  plaga  w obecnych czasach...  Zrób zgodnie z tym co czujesz,  jednakże zachęcam  Cię  do szczerej  rozmowy przed zerwaniem znajomości,  do postawienia  granic,  ale też pewnego kompromisu. Mam na myśli wiadomość rano typu "Misiaczku,  przepraszam Cię,  dziś będę mieć ciężki dzień, brak czasu, przez co będę rzadko pisać.  Proszę nie czuj  się ignorowany"

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024