Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów na 2 mc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów na 2 mc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-04-12 19:32:10)

Temat: Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów na 2 mc

Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów...

Chce w te wakacje przeżyć fajną przygodę, która będzie spełnieniem marzeń dla obu osób. Głównie zależy mi na relacji i cieszeniu się nią oraz życiem - ale wspólnie. Bliskością, spędzaniem czasu przy wspólnie zrobionej kolacji, trzymaniem się za ręce czy szeptanymi komplementami do ucha. Mam dość szukania miłości która i tak pewnie nie przyjdzie. Chciałbym, żeby relacja była oparta na spędzaniu czasu ale też i fizyczności, dotyku, zmysłowości. Nie musi być to seks, nie szukam fwb.

Szukam osoby której tak jak mi brakuje bliskości fizycznej i mentalnej, która potrafi uszanować 2 osobę ale też jest zdecydowana żeby po przyjacielsku przeżyć taką przygodę.

Jestem facetem, mam 29 lat. Może to trochę bezpośrednie ale szczere, z szacunkiem i bez owijania w bawełnę. A może Wy macie też pomysł gdzie poznać osoby które również są samotne i chcą bliskości? Nie chcę żadnych onsów i trochę trudno proponować to komuś bo zaraz są złe skojarzenia a z 2 strony szczerze? Nie mam ochoty już bawić się w ten konwenanse, chciałbym wreszcie nie być samotny przynajmniej przez 2 miesiące.

Miłego dnia smile
nieregulaminowe dane kontaktowe

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów na 2 mc

smile

3

KaszmirC napisał/a:

Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów...

Chce w te wakacje przeżyć fajną przygodę, która będzie spełnieniem marzeń dla obu osób. Głównie zależy mi na relacji i cieszeniu się nią oraz życiem - ale wspólnie. Bliskością, spędzaniem czasu przy wspólnie zrobionej kolacji, trzymaniem się za ręce czy szeptanymi komplementami do ucha. Mam dość szukania miłości która i tak pewnie nie przyjdzie. Chciałbym, żeby relacja była oparta na spędzaniu czasu ale też i fizyczności, dotyku, zmysłowości. Nie musi być to seks, nie szukam fwb.

Szukam osoby której tak jak mi brakuje bliskości fizycznej i mentalnej, która potrafi uszanować 2 osobę ale też jest zdecydowana żeby po przyjacielsku przeżyć taką przygodę.

Jestem facetem, mam 29 lat. Może to trochę bezpośrednie ale szczere, z szacunkiem i bez owijania w bawełnę. A może Wy macie też pomysł gdzie poznać osoby które również są samotne i chcą bliskości? Nie chcę żadnych onsów i trochę trudno proponować to komuś bo zaraz są złe skojarzenia a z 2 strony szczerze? Nie mam ochoty już bawić się w ten konwenanse, chciałbym wreszcie nie być samotny przynajmniej przez 2 miesiące.

Miłego dnia smile
pomaranczowylemur@protonmail.com

No dobra, a konkretnie?
Gdzie to ma się odbyć i kto za te 2 miesiące fajnych przygód zapłaci?

4

Hej Kleoma : )   Na wypad na miasto, kolację czy spacer z mojego dziennego budżetu na przeżycie powinno wystarczyć : P no chyba że chcesz wynająć jakiś zamek np. bajkowy
Neuschwanstein i tam wakacjować no to musimy się zastanowić jak podzielić leasing :-)

5

KaszmirC napisał/a:

Hej Kleoma : )   Na wypad na miasto, kolację czy spacer z mojego dziennego budżetu na przeżycie powinno wystarczyć : P no chyba że chcesz wynająć jakiś zamek np. bajkowy
Neuschwanstein i tam wakacjować no to musimy się zastanowić jak podzielić leasing :-)

Stać mnie jedynie na dmuchany namiocik dziecięcy w kształcie zamku. smile

Nie napisałeś jakie masz preferencje co do wyglądu osoby do której chcesz się przytulać.
Uważam, że powinieneś to zrobić tutaj aby nie przyczyniać się do pogłębiania frustracji osób, które ewentualnie napiszą i zostaną odrzucone.

6

..gofry do ręki i też może być fajnie smile

Ustalanie listy wymagań? Myślę że ustalenie kompromisu i granic obustronnie podczas rozmowy będzie lepszy rozwiązaniem. Poza tym żeby przytulić się, zjeść kolację i powalczyć z samotnością choć po przyjacielsku nie trzeba spełniać listy wymagań.. nawet w klubie przytulania jej nie ma smile

7

KaszmirC napisał/a:

..gofry do ręki i też może być fajnie smile

Ustalanie listy wymagań? Myślę że ustalenie kompromisu i granic obustronnie podczas rozmowy będzie lepszy rozwiązaniem. Poza tym żeby przytulić się, zjeść kolację i powalczyć z samotnością choć po przyjacielsku nie trzeba spełniać listy wymagań.. nawet w klubie przytulania jej nie ma smile

A co potem? Po tych 2 miesiącach?

8 Ostatnio edytowany przez KaszmirC (2021-04-12 17:05:49)

Dobre pytanie. Zapewne każde z nas odda się swoim typowym obowiązkom, choć kto to wie smile To nie plan na życie tylko przeciwdziałanie samotności smile Chyba lubisz mieć wszystko pod kontrolą ;-)

9

KaszmirC napisał/a:

Dobre pytanie. Zapewne każde z nas odda się swoim typowym obowiązkom, choć kto to wie smile To nie plan na życie tylko przeciwdziałanie samotności smile Chyba lubisz mieć wszystko pod kontrolą ;-)

Po tych 2 miesiącach możesz czuć się jeszcze bardziej samotny.
Lub /o ile trafiłaby się odpowiednia osoba/ docenić swoją samotność, wolność.

10

Masz rację, ale czy o to chodzi w życiu żeby kurczowo trzymać się czegoś? W tym wypadki nie do końca fajnego? Chyba potencjalne plusy są większe niż minusy, a i branie od życia tego co da warto docenić.

11

KaszmirC napisał/a:

Masz rację, ale czy o to chodzi w życiu żeby kurczowo trzymać się czegoś? W tym wypadki nie do końca fajnego? Chyba potencjalne plusy są większe niż minusy, a i branie od życia tego co da warto docenić.

Przekonałeś mnie.
Gdzie i kiedy mam się stawić?

Ps. Mam gofrownicę, mogę przywieźć.

12

a szczepiony jesteś? big_smile

13

Szkoda ze gdy miałam 20 lat nikt mi czegos takiego nie zaproponował smile zgodziłabym się . Faceci w moim wieku nie mają już w sobie tej fantazji i romantyzmu... są po przejsciach albo zajęci i nic takiego nie zaproponują...

14

@Kleoma  Napisz proszę do mnie e-mail w profilu : ) Musimy ustalić co do tych gofrów no i po prostu pogadać bo wszystko wszystkim musi pasować : )

@Ela210 Nie: ) Ale z tajnych źródeł wiem że na spotkaniu będzie można się zaszczepić - Sputnik V już dostępny na szarym rynku smile

@Petra44 Czemu uważasz że wiek to jakieś ograniczenie? Przecież możesz mieć 20 lat w każdej chwili i to od Ciebie zależy : ) Mi szkoda że kobiety w wieku 20 kilku lat olewają to co ważne i proponują mi to co chcę dopiero jak skończą 30 tkę..  Takie jest życie. Po prostu warto brać z niego co najlepsze, z polotem, fantazją i romantyzmem jak nie robi się nic nikomu złego bez konwenansów smile

15

To prawda tylko w moim wieku faceci tak jak ty już nie myślą niestety... wiek nie jest dla mnie żadnym ograniczeniem. Wazne na ile ktos się czuje. Czy ma otwartą głowę. Ale nie ode mnie tylko zalezy taki czas ale tez od drugiej osoby i tu tkwi problem

16

@Petra44 Tak, masz rację. Każdy wiek ma swoje prawa niestety np. kiedy dopada rutyna, rozczarowania. Ale z rzadką zdarzają się wyjątki. Czym jest spowodowane Twoje zdanie, tym że kogoś masz a chciałabyś inaczej czy że nie masz a chciałabyś właśnie tak? smile No i czego Ty oczekujesz i co Tobie jest potrzebne teraz, to jest chyba najważniejsze pytanie.

17

KaszmirC napisał/a:

@Petra44 Tak, masz rację. Każdy wiek ma swoje prawa niestety np. kiedy dopada rutyna, rozczarowania. Ale z rzadką zdarzają się wyjątki. Czym jest spowodowane Twoje zdanie, tym że kogoś masz a chciałabyś inaczej czy że nie masz a chciałabyś właśnie tak? smile No i czego Ty oczekujesz i co Tobie jest potrzebne teraz, to jest chyba najważniejsze pytanie.

Tęsknię za kimś kto ma podobne do mnie zaintetesowania. To trudne w zyciu kogos takiego znaleźć bo zwykle zwraca się uwagę na błahe rzeczy a navte ważne nie. Niestety nie miałam szcześcia. Albo inaczej sama sobie wybrałam kogoś zupelnie innego ode mnie. I przez dlugi czas tego nie widziałam. Zycie w związjach ogranicza a wszyscy dażymy do bycia w zwiazku. Do bycia z kimś. Marzymy o bliskosci itd. 
Miałam kogoś a chciałam inaczej a teraz nie mam a własciwie jest ktoś ale nieosiągalny i dlatego nie chce już nikogo. Mysle ze to co proponujesz jest super. Naprawdę.  Ale to dla osob wyluzowanych i otwartych i podobnych do siebie lubiacych te same rzeczy. Inaczej to się nie uda

18

@Petra44 Każdy szuka swojego szczęścia i powinien brać tylko to co mu je na prawdę da. Często jednak właśnie w pogoni za związkiem, bliskością realizacją idziemy już na ustępstwa i trudno za to się winić.  Chyba szczere cierpienie z braku ideału jest lepsze od czegoś fajnego co ideałem nie jest.. Fajnie jak ma się osobowość i szczęście żeby ten ideał szybko znaleźć w życiu. Inaczej pozostaje okazjonalne łapanie chwil smile

19

KaszmirC napisał/a:

@Petra44 Każdy szuka swojego szczęścia i powinien brać tylko to co mu je na prawdę da. Często jednak właśnie w pogoni za związkiem, bliskością realizacją idziemy już na ustępstwa i trudno za to się winić.  Chyba szczere cierpienie z braku ideału jest lepsze od czegoś fajnego co ideałem nie jest.. Fajnie jak ma się osobowość i szczęście żeby ten ideał szybko znaleźć w życiu. Inaczej pozostaje okazjonalne łapanie chwil smile

Ideałów nie ma i nie chodzi o ideał ale o kogoś kto lubi podobne rzeczy. Np ja lubię rower... i jezdziłam sama... lubię chodzić po gorach nocować w schroniskach a nawet w namiocie... niestety zawsze musiał być co najmniej 3* hotel... itd itd... pomijając muzykę, ksiązki , technologie... znasz kogoś i nie znasz. Odkrywasz ze nie masz o czym rozmawiać chociaz oboje są wyksztalceni... ktoś powie ze mozna sprobować zaintetesować się tym co interesuję partnera zeby się zbliżyć... tylko mam się magią teorią spiskową i horrorami interesować? Czasem ludzie w zwiazkach sa jak 2 proste rownoległe- nigdy się nie spotykają

20

Taki skrót myślowy ideał=tego czego szukamy na prawdę. Wiadomo nie ma, ale z 2 storny jeśli coś da nam szczęście choć nie jest idelane czy nie jest ideałem smile np. w Twoim przypadku to by była dopasowana osoba pod względem zainteresowań.

W sumie jest tak jak mówisz, choć ja przewrotnie powiem że jeśli miłości wystarcza to innych zbieżnych rzeczy nie trzeba a poświęcenia są przyjemnością. Choć to kontrowersyjna i rzadko spotykana rzecz.

21

Przez lata nue widziałam tych róznic bo łaczył nas sex... na tym opiera się związek... a ponieważ był dobry i nue musialam nikogo innego szukać to tak to trwało... ale przychodzi taki czas ze sex juz nie wystarcza... albo my się zmieniamy i nasze cele... ja się zmieniłam.. pewnego dnia z okazji jakichś urodzin posumowałam swoje zycie i to był szok...
Ile mozna się poświecać? Wlasnie o to chodzi ze miałam dosc poswiecania moich pragnień kosztem czyichś.
A tak wracajac do tematu... fajny pomysł.. w ogole zycie singla jak ma sie swoje mieszkanie i  jest się niezaleznym jest super.

22

Rozumiem. Ja jestem w dokładnie odwrotnej sytuacji. Wiem że seks, chwilowe radości czy nawet rok udanego związku to tylko dodatki i one nie scementują 2 osób na całe życie - co by się w nim nie działo... dlatego przez wiele lat szukałem uczucia. Uczucia, jedności, porozumienia dusz, podobieństwa i tego kluczowego fundamentu. Żeby to była radość i satysfakcja iść z kimś przez życie mając tę resztę rzeczy jedynie za dodatki. Efekt jest taki - i w tym jesteśmy podobni, że mamy chyba pozamiatane a puenta jest taka że trzeba mieć szczęście nawet w miłości trafić na kogoś bo pracą się do tego nie dojdzie.

Co do pomysłu... Sama idea super, masz rację. Jak dwie osoby z szacunkiem i szczerością do siebie podchodzą to można super rzeczy zrobić, nawet trochę bardziej szalone czy odważne. A jeśli chodzi konkretnie o ten pomysł.. to raczej pogodzenie się z porażką i szukanie już czegokolwiek aby mieć przynajmniej trochę przyjemności w życiu i dać choć trochę tej radości komuś kto jej też potrzebuje, jak się nie może dać całego siebie komuś. To nie jest tak że jestem singlem z wolną chatą smile ...często pozory mylą diametralnie.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów na 2 mc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024