Chciałbym zaprosić Cię do świata bliskości i zmysłów...
Chce w te wakacje przeżyć fajną przygodę, która będzie spełnieniem marzeń dla obu osób. Głównie zależy mi na relacji i cieszeniu się nią oraz życiem - ale wspólnie. Bliskością, spędzaniem czasu przy wspólnie zrobionej kolacji, trzymaniem się za ręce czy szeptanymi komplementami do ucha. Mam dość szukania miłości która i tak pewnie nie przyjdzie. Chciałbym, żeby relacja była oparta na spędzaniu czasu ale też i fizyczności, dotyku, zmysłowości. Nie musi być to seks, nie szukam fwb.
Szukam osoby której tak jak mi brakuje bliskości fizycznej i mentalnej, która potrafi uszanować 2 osobę ale też jest zdecydowana żeby po przyjacielsku przeżyć taką przygodę.
Jestem facetem, mam 29 lat. Może to trochę bezpośrednie ale szczere, z szacunkiem i bez owijania w bawełnę. A może Wy macie też pomysł gdzie poznać osoby które również są samotne i chcą bliskości? Nie chcę żadnych onsów i trochę trudno proponować to komuś bo zaraz są złe skojarzenia a z 2 strony szczerze? Nie mam ochoty już bawić się w ten konwenanse, chciałbym wreszcie nie być samotny przynajmniej przez 2 miesiące.
Miłego dnia
nieregulaminowe dane kontaktowe