Dziewczyna poznana przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Dziewczyna poznana przez internet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Dziewczyna poznana przez internet

Witam.
Miesiąc temu poznałem dziewczynę przez internet. Nie były to aplikacje randkowe itp. Tak naprawdę poznaliśmy się przez przypadek.
Piszemy każdego dnia od rana do wieczora i jest super. Wielokrotnie mówi, że niedługo się spotkamy bo sama chce itp.
Od paru dni coś zaczęło się dziać i zaczęła mi coraz dłużej odpisywać mimo, że widzę że jest dostępna na messengerze. Zawsze bardzo fajnie i miło żegnała się gdy szła spać a teraz tylko zwyczajne "dobranoc". Gdy pytam ją o spotkanie to mówi, że jeszcze zobaczy bo ma prace itp...
Skąd nagle jej taki spadek zainteresowania? Przedtem pisaliśmy co chwilę, mieliśmy się spotkać a teraz nie wiem co się dzieje.. Nic się nie wydarzyło, cały czas pisaliśmy normalnie tak jak wcześniej
Miał ktoś podobny przypadek i doradzi co zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna poznana przez internet
michheell12 napisał/a:

Witam.
Miesiąc temu poznałem dziewczynę przez internet. Nie były to aplikacje randkowe itp. Tak naprawdę poznaliśmy się przez przypadek.
Piszemy każdego dnia od rana do wieczora i jest super. Wielokrotnie mówi, że niedługo się spotkamy bo sama chce itp.
Od paru dni coś zaczęło się dziać i zaczęła mi coraz dłużej odpisywać mimo, że widzę że jest dostępna na messengerze. Zawsze bardzo fajnie i miło żegnała się gdy szła spać a teraz tylko zwyczajne "dobranoc". Gdy pytam ją o spotkanie to mówi, że jeszcze zobaczy bo ma prace itp...
Skąd nagle jej taki spadek zainteresowania? Przedtem pisaliśmy co chwilę, mieliśmy się spotkać a teraz nie wiem co się dzieje.. Nic się nie wydarzyło, cały czas pisaliśmy normalnie tak jak wcześniej
Miał ktoś podobny przypadek i doradzi co zrobić?

A nie możesz jej o to zapytać?

3

Kolego bo ty ustawiłeś się jako ten od pisania i mówienia pięknych słówek na dobranoc. Znaczy orbiter i adorator. Nikt ważny.

4

prego napisał/a:

Kolego bo ty ustawiłeś się jako ten od pisania i mówienia pięknych słówek na dobranoc. Znaczy orbiter i adorator. Nikt ważny.

W samo sedno. Znam taką parę,że on się stara a ona ciągle "oczekuje". Spróbuj też jej tak odpowiadać półsłówkami i zobaczysz jaka będzie reakcja. Na 90% zacznie znowu pisać jak wcześniej.

5

Może zabrzmi to brutalnie, ale może stwierdziła że jesteś nudny, lub zbyt często ją zaczepiałeś? Jak wyglądał wasz kontakt, jak wam sie ogólnie rozmawiało? Może zbyt szybko otworzyłeś się przed nią, padły jakieś deklaracje itd? Trudno cokolwiek oceniać jak nie zna się szczegółów.

Wypaliło się? Poznała kogoś na miejscu? Kogoś ciekawszego?
Może być tysiące powodów....samo życie.

7

Gdybyś mi powiedział:

-- znam się z dziewczyną miesiąc czasu
-- piszę znią codziennie od rana do wieczora

to bym pomyślał   "Uff... ciekawe kiedy to szlag trafi..."

Dlaczego? Bo nie da się tak intensywnie pisać cały czas.
Ona pewnie na początku czuła emocje, a teraz jej przeszło.
Jeśli jej celem jest znalezienie kogoś do życia, do miłości, seksu to brak erotyki uśmierca taką korespondencję.

8

Być może ją czymś urazileś i nawet tego nie zauważyłeś, może się znudziła, albo stwierdziła że nie chce jednak znajomości z Tobą.
Teraz to nie masz nic do stracenia, ją zapytaj .

9

Gary napisał/a:

Gdybyś mi powiedział:

-- znam się z dziewczyną miesiąc czasu
-- piszę znią codziennie od rana do wieczora

to bym pomyślał   "Uff... ciekawe kiedy to szlag trafi..."

Dlaczego? Bo nie da się tak intensywnie pisać cały czas.
Ona pewnie na początku czuła emocje, a teraz jej przeszło.

Dotąd się całkowicie zgadzam. Casus wielu randkujących - oczekują stałego, ponadnormatywnego zaangażowania w tę nową znajomość - ot, tak. Dla zasady. Bez jej rozwijania i dolewania benzyny do ognia.

Gary napisał/a:

brak erotyki uśmierca taką korespondencję.

Brak erotyki nie musi uśmiercić takiej korespondencji, ale raczej zmieni jej charakter. Choć prawda jest taka, że często charakter korespondencji decyduje o jej atrakcyjności - więc ostatecznie efekt może być taki sam.

10

Może znudziło ją to pisanie. To, że Ty piszesz, że piszecie od rama do wieczora i jest super to nie znaczy, że ona tak uważa. Może nie ma na to czasu albo nie lubi tyle pisać.
Albo te rozmowy nie stworzyły jej korzystnego wyobrażenia o Tobie.

11

Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie a właściwie jestem po drugiej stronie ale coś zrozumiałam
1. Takie znajomosci online trzeba traktować lekko i nie brać ich do siebie
2. Z gory zakładac ze ludzie kłamią najwyzej rozczarujesz się pozytywnie
3.tak naprawde nie wiadomo co powoduje ze ludzie nagle milkną. Pewnie sue znudzili i szukają nastepnej ofiary
4. Nie analizuj tego. To nic nie da. Rzadko kto zdobywa sie na szczerosc
5. Pomyśl o sobiei szybko zapomnij a potem bądź ostrożny!!!

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Dziewczyna poznana przez internet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024