Wstydzę się napisać i zaprosić na randkę. Nie wiem, na czym stoje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wstydzę się napisać i zaprosić na randkę. Nie wiem, na czym stoje.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez Charlesss (2023-05-13 17:22:47)

Temat: Wstydzę się napisać i zaprosić na randkę. Nie wiem, na czym stoje.

Miałem imprezę firmową, bo duzo ludzi sie zwalnia i zrobili pożegnalna. Była też tak moja ulubiona dziewczyna z pracy. Szkoda, że się zwolniła, bo mi się podoba.
No i wczoraj na tej imprezie nas ze sobą swatali, bo jesteśmy najmlodsi i palnęła coś, że jest zajęta. To było akurat na samym początku.
No ale właściwie potem całą imprezę spędzaliśmy razem i czesto sam na sam, trochę też tańczyliśmy... smSama podchodziła i zagadywała. Ona nie piła, ja minimalnie. Szkoda, że to usłyszałem, że jest zajeta, bo potem mi było glupio coś więcej działać, a były okazje, bo dlugo bylismy tylko we dwoje. Ona nawet odpędzala trochę ludzi od nas. Nie wiem tez na ile to prawda, ze zajeta, bo to publicznie tak powiedziała.
Wykazywała większość sygnałów zainteresowania ale ta jedna myśl mnie zniechęcała. Na pewno też mój wygląd jest tutaj atutem, mala szansa, że jej sie nie podobam (198 i jestem dosyć przystojny).
Tylko dla niej tam przyszedłem i ona sie raczej domysla, bo ostatnia odchodziła z firmy i zapraszala wszystkich mailowo i tylko ja sam na koniec się dopisałem, co było juz troche dla wszystkich podejrzane xD

Na koniec mnie odwiozła i jeszcze zaprosiła na FB. Przed chwilą ja ją na IG i ona mnie też. Kurde, mega się zauroczyłem, nie wiem co robić. Chciałem zagadać na fb, czy insta. Ona juz tam do mnie pisala, bo ogarniałem koleżance taksę. Już jej mogę nie zobaczyć nigdy, chociaż mieszkamy blisko. Pozostaje tylko sie umówić gdzieś. Nie wiem, jeszcze jak kwestia z tym, ze niby zajęta oraz czy wgl sie zgodzi.
Nie chcę olac tematu, bo będę miał sobie za złe, że odpuściłem ale moze trzeba tak?
Chyba się zauroczyłem, bardzo chciałbym jednak nie odpuszczać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wstydzę się napisać i zaprosić na randkę. Nie wiem, na czym stoje.

I w czym problem?
Zadzwoń podziękuj za miło spędzony czas a następnie spytaj czy jest wolna bo chętnie byś się z nią spotkał ale nie chcesz komuś wchodzić w paradę.
Więcej odwagi - odmowa to nie koniec świata.

3

maku2 napisał/a:

I w czym problem?
Zadzwoń podziękuj za miło spędzony czas a następnie spytaj czy jest wolna bo chętnie byś się z nią spotkał ale nie chcesz komuś wchodzić w paradę.

Nie mam telefonu i nie chce tez dzwonić do niej na messenger, czy na instagrama. Wydaje mi sie, ze to dla bliższych znajomych dobra opcja.

Po prostu chciałem napisać. Stresuje sie i boję się, że przestanę myśleć i nie zdobędę się na zbyt wiele. Propozycja, to nie problem, bardziej żeby rozmowa sie kleiła.

4

maku2 napisał/a:

I w czym problem?

Nie mam telefonu i nie chce tez dzwonić do niej na messenger, czy na instagrama. Wydaje mi sie, ze to dla bliższych znajomych dobra opcja.

Po prostu chciałem napisać. Stresuje sie i boję się, że przestanę myśleć i nie zdobędę się na zbyt wiele. Propozycja, to nie problem, bardziej żeby rozmowa sie kleiła.

5

Charlesss napisał/a:

Miałem imprezę firmową, bo duzo ludzi sie zwalnia i zrobili pożegnalna.

smile smile

Była też tak moja ulubiona dziewczyna z pracy. Szkoda, że się zwolniła, bo mi się podoba.

CZy jej powiedziałeś te słowa? To jest idealny i bardzo mocny komplemnent, bo mówi o tym jak TY isę czujesz.

Takie coś możesz jej napisać:    "Byłaś moją ulubioną dziewczyną w pracy. Szkoda, że się zwolniłaś. Tak mi się podobałaś i byłem Ciebie ciekaw."

... palnęła coś, że jest zajęta. ... .....Szkoda, że to usłyszałem, że jest zajeta, bo potem mi było glupio coś więcej działać, ...

No już nie strugaj takiego dżolo, że byś więcej działał, tylko fakt że ona powiedziała, że jest zajęta Cię blokował.

Wykazywała większość sygnałów zainteresowania ale ta jedna myśl mnie zniechęcała.

Aaaa... takie wymówki...

Tylko dla niej tam przyszedłem  ...

Bim bam! Kolejny świetny komplement.      "Tylko dla Ciebie przyszedłem na tę imprezę".

Na koniec mnie odwiozła i jeszcze zaprosiła na FB. Przed chwilą ja ją na IG i ona mnie też. Kurde, mega się zauroczyłem,

Kolejny komplement...    "Zauroczyłem się w Tobie".

nie wiem co robić.

Wiesz co robić.
Pisać do niej.

Co pisać? To co wyżej wypunktowałem.
Innym smutów nie ma sensu.

Nie chcę olac tematu, bo będę miał sobie za złe, że odpuściłem ale moze trzeba tak?
Chyba się zauroczyłem, bardzo chciałbym jednak nie odpuszczać.

Z praktyki wynika, że komplementy typu     "jesteś ładna", "jesteś seksowna", "jesteś taka-siaka-owaka" -- to źle działa.

Ale jak móœisz o sobie, czyli to co wyżej podkreśliłem jako dobre koplementy:

-- podobałaś mi się najbardziej w pracy
-- szkoda że się zwolniłaś
-- zauroczyłem się w Tobie

to są bardzo dobre informacje, móœią o uczuciach, w dodatku nie krępują dziewczyny.

6

maku2 napisał/a:

Zadzwoń podziękuj za miło spędzony ...
czas a następnie spytaj czy jest wolna bo chętnie byś się z nią spotkał ale nie chcesz komuś wchodzić w paradę.

Dziękowanie za miły czas i pytanie czy jest wolna pokazuje tylko słabość mężczyzny.

7 Ostatnio edytowany przez Yurei (2023-05-13 19:25:56)

Violette napisał/a:
Gary napisał/a:

Dziękowanie za miły czas i pytanie czy jest wolna pokazuje tylko słabość mężczyzny.

Dziękowanie za miły wieczór jest zawsze spoko, ale z drugą częścią się zgodzę: jeśli facet pyta czy jest wolna, to sam sobie strzela w kolano, bo jeśli niespecjalnie sie odrazu spodobał, to laska wykorzysta ten chwyt aby jego podryw zblokować.
I wtedy wyjdzie na głupka podrywając dalej. Na desperata.
Co innego gdyby nie pytał i probował ja jakoś zdobyć.

Inna sprawa, że uważam, ze na takie ruchy powinien decydowac się wyłącznie facet, ktory byłby "level up" w stosunku do obecnego chłopaka kobiety, nigdy level down , bo polegnie wink

Wypraszam sobie od ciebie jakiekolwiek komplementy. Czułbym się jak jakis kretyn.

A jaki masz level? Naklej sobie na pizdę, żeby wszyscy wiedzieli xD

8 Ostatnio edytowany przez Prawo (2023-05-14 00:22:52)

Jak dużo jeszcze trzeba dowodów od tej przerażającej osoby na jego skłonności do krzywdzenia innych ludzi? Nie dajmy się takim osobom pomiatać, nie będą nas wiecznie krzywdzić! Proszę, zróbmy coś żeby ich pozamykać w więzieniu albo w psychiatryku, oni nie nadają się do życia pośród ludzi, ich sposób mówienia jest dziwny, ciężko zrozumieć o co im chodzi, zwracają się do urojonych postaci. Niech ich ktoś zacznie w końcu leczyć.

9

Charlesss napisał/a:

No i wczoraj na tej imprezie nas ze sobą swatali, bo jesteśmy najmlodsi i palnęła coś, że jest zajęta. To było akurat na samym początku.

Najpierw pomyślałam, że palnęła tak ze skrępowania, bo chciała, żeby z Was zeszli. Ale wtedy próbowałaby to jakoś sprostować w rozmowie sam na sam. Nie próbowała? W takim razie faktycznie jest zajęta, ale schlebia jej Twoje zainteresowanie, więc się niezobowiązująco bawi. Ja bym odpuściła, bo brnąc w to dalej możesz się skompromitować i bombę wylapać od jej faceta.

10

Gary napisał/a:
maku2 napisał/a:

Zadzwoń podziękuj za miło spędzony ...
czas a następnie spytaj czy jest wolna bo chętnie byś się z nią spotkał ale nie chcesz komuś wchodzić w paradę.

Od kiedy słowo dziękuje jest słabością mężczyzny?
Pytanie o to czy jest wolna da mu od razu odpowiedź czy warto tracić czas, nie ma to nic wspólnego ze słabością.

11

Violette napisał/a:
Gary napisał/a:

Dziękowanie za miły wieczór jest zawsze spoko, ale z drugą częścią się zgodzę: jeśli facet pyta czy jest wolna, to sam sobie strzela w kolano, bo jeśli niespecjalnie sie odrazu spodobał, to laska wykorzysta ten chwyt aby jego podryw zblokować.
I wtedy wyjdzie na głupka podrywając dalej. Na desperata.
Co innego gdyby nie pytał i probował ja jakoś zdobyć.

Inna sprawa, że uważam, ze na takie ruchy powinien decydowac się wyłącznie facet, ktory byłby "level up" w stosunku do obecnego chłopaka kobiety, nigdy level down , bo polegnie wink

Jak nie jest zainteresowana to od razu go zablokuje i dobrze bo po co ma tracić na nią czas?
Jak ona powie mu nie to po co ma ją dalej podrywać?

Po co on ma tracić czas na podryw zajętej czy też nie zainteresowanej dziewczyny?
Chyba że zakładasz że to desperat.

12

Charlesss napisał/a:

Na pewno ktoś ten numer ma, popytaj waszych znajomych. Pokombinuj jeśli jest Tobą zainteresowana to doceni to.
Moim zdaniem pisanie będzie słabe. Choćby dlatego że daje jej czas na zastanowienie się nad odpowiedzią.

13

maku2 napisał/a:
Charlesss napisał/a:

Na pewno ktoś ten numer ma, popytaj waszych znajomych. Pokombinuj jeśli jest Tobą zainteresowana to doceni to.
Moim zdaniem pisanie będzie słabe. Choćby dlatego że daje jej czas na zastanowienie się nad odpowiedzią.

Nie no już piszemy od wczoraj wieczorem. No i gdzieś wyjedziemy może jutro albo jakoś w tygodniu.

14

Eeee... Z Twoim wzrostem i wyglądem, to możesz pewnie mieć każdą tongue

15

To ona "wolna"?

16

maku2 napisał/a:

To ona "wolna"?

Nwm ale nic nie wspominała mi, że zajęta i tego się trzymam

17 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-05-16 13:56:32)

Szczerze ?

Kobieta mówi na spotkaniu jak chcieli ją "swatać" z tobą że jest zajęta a Ty mimo to na siłę ją zarywasz ?
Jakby był to żart to sądzę że szybko by ci powiedziała że to była ściema aby się odczepili ...

A tak ? Wychodzisz na desperata który interesuje się zajętą kobietą a kobieta też wychodzi że jest z tych co do związku się nie nadają ...

18

Charlesss napisał/a:
maku2 napisał/a:

To ona "wolna"?

Kiedyś startowałem do takiej jednej, okazało się że ma chłopaka i powiedziała "ale walcz o mnie". I to był ostatni raz kiedy się widzieliśmy.

19

Kaszpir007 napisał/a:

Szczerze ?

Kobieta mówi na spotkaniu jak chcieli ją "swatać" z tobą że jest zajęta a Ty mimo to na siłę ją zarywasz ?
Jakby był to żart to sądzę że szybko by ci powiedziała że to była ściema aby się odczepili ...

A tak ? Wychodzisz na desperata który interesuje się zajętą kobietą a kobieta też wychodzi że jest z tych co do związku się nie nadają ...

No zobaczymy. Ja się tak szybko nie zakochuje, więc szybko może mi przestać zależeć.
Póki co wygląda na to, że jest zainteresowana. Bardziej bym stawiał z tym chłopakiem, że albo go wgl nie ma, albo z kimś się spotkała parę razy ale to tylko początek jakiejś znajomości.

20

maku2 napisał/a:
Charlesss napisał/a:
maku2 napisał/a:

To ona "wolna"?

Kiedyś startowałem do takiej jednej, okazało się że ma chłopaka i powiedziała "ale walcz o mnie". I to był ostatni raz kiedy się widzieliśmy.

To było walczyć. Generalnie zrobiłbyś przysługę tamtemu chłopakowi. Ja jestem zdania, że nie ma co odpuszczać, jak dziewczyna chętna. Jak nie ty, to ktoś inny ją zdobędzie i być może na zawsze albo tylko na chwilę.
Co innego, jak w gre wchodzi małżeństwo. Tutaj bym raczej nie bawił się w zdobywanie takiej dziewczyny ale, jakby sama była chętna i bardzo inicjowała wszystko, to pewnie bym sie skusił. To już wtedy i tak stracona relacja dla niej i męża by była .

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wstydzę się napisać i zaprosić na randkę. Nie wiem, na czym stoje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024