Witam!2 dni temu sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną.Z racji że nie mam zbyt dużo par,napisałem do niej.Niestety przez 2 dni nic nie odpisała(nawet się nie przywitała).Co zrobić,napisać z pytaniem czy żyje(coś na luźno) czy nie pisać nic?Proszę o pomoc
Nic. Jakby chciała to odpisałaby. Widać nie chce.
Bo w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz.
Hahaha nie odpisała bo nie chcę a Ty się nie narzucaj, to są media.... A co będzie jak zakładając że byście się spotkali? Ło matko.... Desperacją śmierdzi....
Pocieszę Cię. Może telefon jej padł.
Pocieszę Cię. Może telefon jej padł.
3 dzień z padniętym telefonem .Nieciekawa sytuacja
sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną
Tego samego dnia sparowało ją z 50 innymi chłopakami.
Cześć, sparowało Cię z nią ale znalazła lepszego, wiadomość nie zaciekawiła jej itp. Sam nie odpowiadam na wiadomości które mnie nie interesują albo dziewczyna nie w moim stylu, bo po co? Pewnie nie raz trafisz na taką, więc nie musisz się tak zamartwiać. Tylko to olej i szukaj dalej.
Witam!2 dni temu sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną.Z racji że nie mam zbyt dużo par,napisałem do niej.Niestety przez 2 dni nic nie odpisała(nawet się nie przywitała).Co zrobić,napisać z pytaniem czy żyje(coś na luźno) czy nie pisać nic?Proszę o pomoc
Po prostu nie jest Tobą zainteresowana.
Popraw koronę i zasuwaj dalej.
Janix2 napisał/a:Pocieszę Cię. Może telefon jej padł.
3 dzień z padniętym telefonem
.Nieciekawa sytuacja
Nie nauczą się nigdy no
Pierwsza zasada tindera - Jeśli nie odpisałam na twoją wiadomość, to znaczy tylko tyle, że nie jestem zainteresowana.
Inny kolega w sąsiednim wątku też zachodzi w głowę cóż takiego się stało, bo panna przestała się nagle odzywać...
W 99 przypadkach na 100 nic się nie stało, po prostu z innym już pije kakało Pozostałe 1 to tylko błąd statystyczny.
Jak wyżej.
Niestety, tak to funkcjonuje. Ludzie nie odpisuja nawet, kiedy z kims juz rozmawiaja dluzszy czas. Jeżeli nie odpisała na pierwszą wiadomość, to znaczy, że nawet nie chce zacząć rozmowy. Przyczyna nie jest wazna - ktoś nie chce, to znaczy ze nie chce. Finito.
Popieram jak nie odpisuje to jasny sygnał że nie jest zainteresowana i to że was sparowało to nic nie znaczy to tylko taka głupia zabawa i do niczego nie zobowiązuje więc na nic nie licz. Sam mam konto na portalu randkowym i jedną dziewczyną napisała do mnie pierwsza .Pisaliśmy do siebie przez miesiąc i co?Po miesiącu nagle przestała odpisywać bez przyczyny więc nie wiem o co jej chodziło i już się chyba nie dowiem bo od trzech tygodni nie odpisuje.Wyslalem do niej jeszcze dwie wiadomości w tym życzenia świąteczne ale nie odpisała więc dałem sobie spokój bo nie będę robił z siebie desperata a widzę że profil ma aktywny dlatego nie ma w życiu lekko więc tobie radzę nie pisz więcej do niej bo wyjdziesz na desperata szukającego na siłę towarzystwa
W którym miejscu jest to nowo poznana dziewczyna?
Zmieńcie nazwę tematu na "obca dziewczyna nie reaguje na zaczepkę"