Nowo poznana dziewczyna nie odpisuje na pierwszą wiadomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna nie odpisuje na pierwszą wiadomość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Nowo poznana dziewczyna nie odpisuje na pierwszą wiadomość

Witam!2 dni temu sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną.Z racji że nie mam zbyt dużo par,napisałem do niej.Niestety przez 2 dni nic nie odpisała(nawet się nie przywitała).Co zrobić,napisać z pytaniem czy żyje(coś na luźno) czy nie pisać nic?Proszę o pomoc sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nowo poznana dziewczyna nie odpisuje na pierwszą wiadomość

Nic. Jakby chciała to odpisałaby. Widać nie chce.

3

Bo w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz.

4

Hahaha nie odpisała bo nie chcę a Ty się nie narzucaj, to są media.... A co będzie jak zakładając że byście się spotkali? Ło matko.... Desperacją śmierdzi....

5

Pocieszę Cię. Może telefon jej padł.

6

Janix2 napisał/a:

3 dzień z padniętym telefonem big_smile.Nieciekawa sytuacja

7

Marqulous napisał/a:

sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną

Tego samego dnia sparowało ją z 50 innymi chłopakami. lol

8

Cześć, sparowało Cię z nią ale znalazła lepszego, wiadomość nie zaciekawiła jej itp. Sam nie odpowiadam na wiadomości które mnie nie interesują albo dziewczyna nie w moim stylu, bo po co? Pewnie nie raz trafisz na taką, więc nie musisz się tak zamartwiać. Tylko to olej i szukaj dalej.

9

Marqulous napisał/a:

Witam!2 dni temu sparowało nas na tinderze z dość ładną dziewczyną.Z racji że nie mam zbyt dużo par,napisałem do niej.Niestety przez 2 dni nic nie odpisała(nawet się nie przywitała).Co zrobić,napisać z pytaniem czy żyje(coś na luźno) czy nie pisać nic?Proszę o pomoc sad

Po prostu nie jest Tobą zainteresowana.
Popraw koronę i zasuwaj dalej.

10

Marqulous napisał/a:
Janix2 napisał/a:

3 dzień z padniętym telefonem big_smile.Nieciekawa sytuacja

Nie nauczą się nigdy no smile

Pierwsza zasada tindera - Jeśli nie odpisałam na twoją wiadomość, to znaczy tylko tyle, że nie jestem zainteresowana.

Inny kolega w sąsiednim wątku też zachodzi w głowę cóż takiego się stało, bo panna przestała się nagle odzywać...
W 99 przypadkach na 100 nic się nie stało, po prostu z innym już pije kakało wink Pozostałe 1 to tylko błąd statystyczny.

11

Jak wyżej.

Niestety, tak to funkcjonuje. Ludzie nie odpisuja nawet, kiedy z kims juz rozmawiaja dluzszy czas. Jeżeli nie odpisała na pierwszą wiadomość, to znaczy, że nawet nie chce zacząć rozmowy. Przyczyna nie jest wazna - ktoś nie chce, to znaczy ze nie chce. Finito.

12

Popieram jak nie odpisuje to jasny sygnał że nie jest zainteresowana i to że was sparowało to nic nie znaczy to tylko taka głupia zabawa i do niczego nie zobowiązuje więc na nic nie licz. Sam mam konto na  portalu randkowym i jedną dziewczyną napisała do mnie pierwsza .Pisaliśmy do siebie przez miesiąc i co?Po miesiącu nagle przestała odpisywać  bez przyczyny więc nie wiem o co jej chodziło i już się chyba nie dowiem bo od trzech tygodni nie odpisuje.Wyslalem do niej jeszcze  dwie wiadomości w tym życzenia świąteczne ale nie odpisała więc dałem sobie spokój bo nie będę robił z siebie desperata a widzę że profil ma aktywny dlatego nie ma w życiu lekko  więc tobie radzę nie pisz więcej do niej bo wyjdziesz na desperata  szukającego na siłę towarzystwa

13

W którym miejscu jest to nowo poznana dziewczyna?

Zmieńcie nazwę tematu na "obca dziewczyna nie reaguje na zaczepkę"

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna nie odpisuje na pierwszą wiadomość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024