Witam, mam 26 lat i chciałbym znaleźć odpowiedz na pytanie czytalem trochę to forum wiec założyłem konto tutaj. Otóż 3 miesiące temu założyłem konto na portalu Sympatia nie jestem człowiekiem, który poznaje ludzi przez internet tym bardziej dziewczyny po prostu chciałem sprawdzić o co w tym chodzi i się pośmiać trochę. 2 miesiące temu coś mnie natchnęło, a może poznam jakąś dziewczynę? Może akurat ja będę miał szczęście i trafie na jakąś normalną kobiete Po ciężkich poszukiwaniach znalazłem 3 dziewczyny spodobały mi się nie tylko z wygladu wiec zdecydowałem się napisać… Problem w tym, że nie mieszkam w Polsce i nie mam konta premium nie ma jak doładować za euro… Zdjęcia także nie posiadam doszedłem do wniosku, że skoro nie mogę kupić premium to po co mam pakować swoje zdjęcie Jak sadzicie? Czy kobiety nie odpisują z braku zdjęcia? Rozumiem, że chcą wiedzieć z kim piszą gdy rozmowa będzie się kleić i zapyta o zdjęcia to jasne, że wyśle. Czy zdjęcia są naprawdę tak ważne? Nie liczy się jak mezszczyzna się zaprezentuje pisemnie? nawet nie wszedly na profil... Tu gdzie żyje nie ma kobiet, a jak są to interesują je tylko pieniądze albo są to zwykle (dopiszcie sobie). Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Nie liczy się jak mezszczyzna się zaprezentuje pisemnie? nawet nie wszedly na profil... Tu gdzie żyje nie ma kobiet, a jak są to interesują je tylko pieniądze albo są to zwykle (dopiszcie sobie). Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Rzeczywiście, pisemnie zaprezentowałeś się na medal...
Odpowiadając na pytanie, nie interesowałby mnie profil bez zdjęcia.
Fakt palnąłem błędy ort jak debil, ale pisałem na szybko to nie umowa zlecenie bym czytal 50 razy co pisze. Tym kobietom, zanim wysłałem wiadomość przeczytałem ją 10 razy, aby właśnie nie popełnić tak głupich błędów jak tutaj.
Chyba masz racje nie ma sensu pisać do kobiet gdy nie ma się zdjęć. Dobrze, że chociaż tutaj ktoś odpisał.
Zgadzam się z opinią CatLady w tej kwestii. Zresztą jeśli na takie portale wchodzisz aby się pośmiać czyli interesuje Cię tylko zabawa.
Natomiast jeśli chodzi o twoje pytanie to moje zdanie jest takie że nie interesują mnie profile bez zdjęcia, uważam że jeśli ktoś wchodzi na taki portal i nie umieszcza zdjęcia to ma coś do ukrycia.
Autorze, a czy Ty zagadujesz do dziewczyn, które nie mają zdjęcia? Czy tylko od kobiet wymagasz , żeby na wygląd uwagi nie zwracały?
Oczywiście, że napisałem także do kobiety bez zdjęcia w dodatku była z mojego miasta tez nie odpisała ;p Tak to prawda, że założyłem tam konto, aby się pośmiać, ale to było 3 miesiące temu ostatnio uświadomiłem sobie, że chciałbym poznać jakąś normalną kobietę, która mogłaby mnie zmienić i zacząłbym w końcu robić coś innego oprócz pracy siłowni dawaniu w mordę na ringu i liczenia kasy. Jestem jak zaprogramowany robot nawet do restauracji już nie wychodzę, a uwielbiam jeść.
kobietę, ktora moglaby cię znienić? OMG a po co kobietom orka na ugorze? brak zdjęcia- pewnie za granicą masz dziewczynę albo zonę, ona ma cię zmieniać - czyli pracuj, pracuj, glupia, a ja w nagrodę będe miał miejscówę i seks, jak wpadnę do kraju raz na pol roku ; wszedleś aby się pośmiać, zabawić, ale pretensje i zdziwienie, ze kobiety nie zainteresowane typem z zza granicy, bez zdjęcia i nie mającego na tyle szacunku do innych, by pisać bez błędów tam, gdzie znajomość zaczyna się od.. pisania? serio szukasz tak glupiej babki?