Poznanie rodziców - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Poznanie rodziców

Cześć Wszystkim,
Jestem tutaj nowa i chciałabym zapytać się o Wasz punkt widzenia. Od 3 miesięcy jestem z chłopakiem w związku (mamy po 29 lat). Mieszkamy w innych miastach, widujemy się co weekend. Między nami jest różnie, z czasem wychodzą różnice i odmienne potrzeby.
Dwa weekendy wstecz, kiedy byłam u niego, jego rodzina, rodzeństwo i rodzice byli na mieście i brat jego zaproponowałam żebyśmy wpadli na obiad (nigdy wcześniej rodziców nie poznałam osobiście). Stwierdziłam, że czemu właściwie nie. Wcześniej jego rodzice wiele wypytywali jego o mnie, pozdrawiali. Z tego co on opowiadał, to wykazywali duże zainteresowanie moją osobą. Natomiast na spotkaniu nie czułam w ogóle ich uwagi. Zero pytań. Ogólnie różne rozmowy, żarty jak to w rodzinach, ale do mnie konkretnie nic. Czy wg was to jest normalne, ok? Czy byliście w takiej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznanie rodziców
me_88 napisał/a:

Cześć Wszystkim,
Jestem tutaj nowa i chciałabym zapytać się o Wasz punkt widzenia. Od 3 miesięcy jestem z chłopakiem w związku (mamy po 29 lat). Mieszkamy w innych miastach, widujemy się co weekend. Między nami jest różnie, z czasem wychodzą różnice i odmienne potrzeby.
Dwa weekendy wstecz, kiedy byłam u niego, jego rodzina, rodzeństwo i rodzice byli na mieście i brat jego zaproponowałam żebyśmy wpadli na obiad (nigdy wcześniej rodziców nie poznałam osobiście). Stwierdziłam, że czemu właściwie nie. Wcześniej jego rodzice wiele wypytywali jego o mnie, pozdrawiali. Z tego co on opowiadał, to wykazywali duże zainteresowanie moją osobą. Natomiast na spotkaniu nie czułam w ogóle ich uwagi. Zero pytań. Ogólnie różne rozmowy, żarty jak to w rodzinach, ale do mnie konkretnie nic. Czy wg was to jest normalne, ok? Czy byliście w takiej sytuacji?

Trudno powiedzieć.
Może nie chcieli cię stresować pytaniami, może ty  ich onieśmielałaś swoim zachowaniem.
Zobaczysz jak sytuacja się rozwinie, czy zaproszą cię kolejny raz.
Możesz też spytać chłopaka jak zostałaś odebrana, z nim na ten temat porozmawiać.

3

też byłam w takiej sytuacji.
wynikało to z tego, że niedoszli tesciowie nie chcieli być wścibscy.
ludzie mają rózne style poznawania "nowych". u mnie z kazdym spotkaniem dopiero nabierali odwagi do rozmów ze mną.

4

Ze względu na to, że Autorka ma na naszym forum multum wątków dotyczących tego związku, oraz tyleż wcieleń - ten wątek zostaje zamknięty.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024