Witam,
Bardzo proszę o rade Za dwa dni kończę praktyki i nie wiem co kupić pracownikom na pożegnanie?
Praktyki odbywałam w wydziale obsługi prawnej. Chciałabym zostawić po sobie dobry ślad na koniec, zwłaszcza, że ludzie na których trafiłam w tym miejscu byli dla mnie wspaniali❤ i napewno będę cały ten okres 1 miesiąca wspominać bardzo dobrze. jednak problem polega na tym, że zupełnie nie wiem co wypada kupić? W pokoju siedziałam z 3 fatastycznymi kobietami, z czego jedna z nich była moim opiekunem praktyk. Poza tym codziennie miałam styczność z najważniejszą osobą, która jest tam szefem i która na te praktyki mnie przyjęła.(był to mezczyzna)
Jak myslicie co kupić na pożegnanie, żeby mnie miło wspominali i, żeby na koniec zostawić po sobie dobre wrażenie?
Co uważacie?
1 2019-08-27 13:45:54 Ostatnio edytowany przez amoniak (2019-08-27 13:49:41)
Może po prostu upiecz ciasto, ewentualnie kup w cukierni coś słodkiego, żeby było miło i sympatycznie na koniec.
Ja na pożegnanie praktyk w banku dla zespołu 15 osób kupiłam na spółę z koleżanką, z którą miałam praktyki, duże merci, żeby każdy mógł wybrać ulubione czekoladki, ponadto dla naszych opiekunek i dyrektorki oddziału po rafaello.
Moja znajoma kończy za parę dni praktyki w biurze rachunkowym i zamówiła mały tort w cukierni, do tego kawa, herbata. Wie, że wszyscy to lubią, w czasie przerwy śniadaniowej wspólnie skonsumują. Tak się w tym biurze praktykuje, poprzedni praktykanci robili to samo
Inna koleżanka jakiś czas temu na zakończenie praktyk opiekunowi praktyk i dyrektorowi zakładu podarowała popielniczki oryginalnego kształtu bo obaj palacze z dedykacją na spodzie i kwiatek doniczkowy do sekretariatu gdzie przebywała przez miesiąc. Kawę i ciasto to z kolei postawił dyrektor na jej pożegnanie. Inne pracownice uprzedziły ją aby sama tego nie kupowała bo u nich taki obyczaj.
Dzięki za odpowiedzi juz wiem, zainspiruje się waszymi pomyslami! Dziękuję