Praktyki- co Na pożegnanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Praktyki- co Na pożegnanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez amoniak (2019-08-27 13:49:41)

Temat: Praktyki- co Na pożegnanie?

Witam,
Bardzo proszę o rade wink Za dwa dni kończę praktyki i nie wiem co kupić pracownikom na pożegnanie?
Praktyki odbywałam w wydziale obsługi prawnej. Chciałabym zostawić po sobie dobry ślad na koniec, zwłaszcza, że ludzie na których trafiłam w tym miejscu byli dla mnie wspaniali❤ i napewno będę cały ten okres 1 miesiąca wspominać bardzo dobrze. jednak problem polega na tym, że zupełnie nie wiem co wypada kupić? W pokoju siedziałam z 3 fatastycznymi kobietami, z czego jedna z nich była moim opiekunem praktyk. Poza tym codziennie miałam styczność z najważniejszą osobą, która jest tam szefem i która na te praktyki mnie przyjęła.(był to mezczyzna)
Jak myslicie co kupić na pożegnanie, żeby mnie miło wspominali i, żeby na koniec zostawić po sobie dobre wrażenie?
Co uważacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praktyki- co Na pożegnanie?

Może po prostu upiecz ciasto, ewentualnie kup w cukierni coś słodkiego, żeby było miło i sympatycznie na koniec.

3

Ja na pożegnanie praktyk w banku dla zespołu 15 osób kupiłam na spółę z koleżanką, z którą miałam praktyki, duże merci, żeby każdy mógł wybrać ulubione czekoladki, ponadto dla naszych opiekunek i dyrektorki oddziału po rafaello.

4

Moja znajoma kończy za parę dni praktyki w biurze rachunkowym i zamówiła mały tort w cukierni, do tego kawa, herbata. Wie, że wszyscy to lubią, w czasie przerwy śniadaniowej wspólnie skonsumują. Tak się w tym biurze praktykuje, poprzedni praktykanci robili to samo
Inna koleżanka  jakiś czas temu  na zakończenie praktyk opiekunowi praktyk i dyrektorowi zakładu podarowała popielniczki oryginalnego kształtu bo obaj palacze z dedykacją na spodzie i kwiatek doniczkowy do sekretariatu gdzie przebywała przez miesiąc. Kawę i ciasto to z kolei postawił dyrektor na jej pożegnanie. Inne pracownice uprzedziły ją aby sama tego nie kupowała bo u nich taki obyczaj.

5

Dzięki za odpowiedzi wink juz wiem, zainspiruje się waszymi pomyslami! Dziękuję

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Praktyki- co Na pożegnanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024