Piekielna zazdrość. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Piekielna zazdrość.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Piekielna zazdrość.

Witam pierwszy raz pisze na takim forum, ale sama już nie wiem co robić i potrzebuje porady osoby z zewnątrz. Jestem z chłopakiem którego bardzo kocham. Problem w tym ze ciagle się kłócimy przez jego zazdrość. Nie mogę sama wychodzić z domu ze znajomymi, jak sięgam po telefon już pyta z kim pisze. Ostatnio byliśmy na festynie to nawet sama do toalety nie mogłam iść. Czuje się jakbym była trzymana na smyczy. Mam powodzenie u mężczyzn i to mu przeszkadza ale czy to moja wina ? Przecież ja nawet nie zwracam na to uwagi. Kocham go i wiem ze on mnie tez ale powoli zaczyna mnie to męczyć. Powiedzcie co robić w takiej sytuacji ? Rozmawiałam z nim o tym to twierdzi ze to jest silniejsze od niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piekielna zazdrość.

zostawić gostka i tyle w temacie

3

Odp: Piekielna zazdrość.

To albo niech on zacznie pracować nad sobą albo zwiewaj i nie oglądaj się za siebie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Piekielna zazdrość.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024