Jak pozbyć się gołębi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jak pozbyć się gołębi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-05-22 20:29:44)

Temat: Jak pozbyć się gołębi?

Witam, mam ogromny problem z gołębiami na balkonie. Okropnie brudzą, próbują zakładać gniazda w kątach, a z rana niemiłosiernie hałasują, nie dając mi spać. Próbowałam odstraszających sprayów, kolców, szeleszczących reklamówek, ale to nic nie daje. Przeglądając strony internetowe natrafiłam na odstraszacz w formie sokoła. (nieregulaminowy link) I w związku z tym mam pytanie, czy ktoś z Was używał takiego odstraszacza? Czy to jest skuteczne? Przestraszą się go, czy będą po prostu ignorować? Naprawdę nie mam już pomysłu na te natrętne ptaki, gdyby ktoś miał jakiś sposób na pozbycie się ich to będę dozgonnie wdzięczna. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Misinx (2019-05-22 12:28:01)

Odp: Jak pozbyć się gołębi?

Nawet się nie wygłupiaj z sokołem big_smile Przerobiłem to. Nic nie daje. Jedyna skuteczna metoda to zamontowanie siatki na balkonie. Zrobiłem tak i jest święty spokój. Są firmy które to robią. Można też to zrobić samemu. Innego sposobu na gołębie nie ma. A... czasami pomaga posiadanie psa. O ile on oczywiście lubi te gołębie odstraszać smile Ale ja polecam siatkę.

3

Odp: Jak pozbyć się gołębi?

Najbardziej skuteczna jest siatka . Kolce to niehumanitarna tortura!!!!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jak pozbyć się gołębi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024