Czy są szanse na powrót ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy są szanse na powrót ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Czy są szanse na powrót ?

Byłem w związku z kobietą przez 1 rok czasu raz było gorzej raz lepiej ale była miłość widać to było , ale no cóż nie wypaliło i się rozeszliśmy , nie pisaliśmy przez 2 miesiące u mnie jak i byłej dziewczyny dużo się zmieniło , dodam że nikt nikogo nie zdradził , po 2 miesiącach zadzwoniłem do niej z propozycją wyjścia do kina cieszyła się na ten Fakt że się odezwałem i wyjaśniliśmy sobie wszystko co i jak , po tej rozmowie była ostra wymiana zdań i się na tym skończyło kilka dni później ona sama napisała "co u mnie ?" Itp  później zaczęły się spotkania przebiegały bardzo dobrze bynajmniej z mojego punktu widzenia nawet pojawiły się propozycje pójścia z nią na imprezy okolicznościowe . Ale no cóż teraz nie widzę zaangażowania z jej storny , piszemy to średnio to wychodzi , nie piszemy to ona napiszę i tak to wychodzi , co w takiej sytuacji zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy są szanse na powrót ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024