Czuję się jak największa szmata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czuję się jak największa szmata

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-24 21:52:09)

Temat: Czuję się jak największa szmata

Nawiązują do wczorajszego postu mój chłopak dzisiaj obiecał, że w ramach przeprosin za swoje wczorajsze zachowanie pomoże mi w domu, nawet że mnie wyręczy z niektórych rzeczy. Moja mama wczoraj prosiła żebym z nią pojechała na zakupy.. Mój chłopak uznał że to będzie świetny pomysł i w tym czasie zrobi obiecane rzeczy tj. zakupy, obiad i wysprząta wczorajszy gnój ,który zrobił, a między czasie pomoże swojemu bratu pomalować w pokoju.
Jak wróciłam do domu to okazało się, że przyprowadził sobie brata żeby głównie pić i grać , nic nie było zrobione.
Powiedział, że w sumie to i tak ja powinnam te wszystkie rzeczy robić. Zaczął mnie traktować jak powietrze. Nic się dla niego nie liczę. Po prawie 5 godzinach jak jestem w domu poprosiłam go żeby ze mną porozmawiał o tym jak mnie traktuje. Jak mu powiedziałam że traktuje mnie jak śmiecia, wulgaryzm itp. to powiedział jedynie że zawsze był i będzie jeszcze większym dupkiem. Uznał że wyśle mi poradnik 'jak powinna zachowywać się idealna żona " (na dole macie to tego linka).
Powiedział, że to ja mam się zmienić bo to wszystko jest tylko i wyłącznie moja wina.

Bardzo Go kocham ale nie chce być tak traktowana.
Nie potrafię się wziąć spakować i wynieść.

Nie wiem co mam zrobić ,co powiedzieć żeby się sam zmienił.

Zapomniałam dodać na górze " Jak się wyniesiesz to przynajmniej będę miał spokój od kogoś takiego"

Link do poradnika : nieregulaminowy link

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czuję się jak największa szmata

Autorko, jesteś z nami zaledwie od wczoraj, więc wychodzę z założenia, że jesteś świeżo po lekturze naszego regulaminu i wiesz, czego na forum robić nie wolno.
Zgodnie z naszymi zasadami:
- dublowanie wątków jest zabronione, problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku, a Ty już taki założyłaś: https://www.netkobiety.pl/t115631.html
- używanie wulgaryzmów w postach jest również niedozwolone
- absolutnie niedopuszczalne jest umieszczanie linków

Proszę, zapoznaj się ponownie z regulaminem i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących już tematów.
Będzie mi bardzo miło, jeśli będziesz stosowała się również i do pozostałych zasad.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czuję się jak największa szmata

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024