Podsuńcie mi pomysły jak "w ramach podziękowania" za kontakty biznesowe zaprosić kobietę z którą takie rozmowy przeprowadałam na drinka w weekend.
Nie mam dziś głowy na zawadiackie, ale nadal z klasą zaczepki
Po prostu zaproś na drinka.
Zapytaj się czy ma czas w weekend i zaproś
Ja kiedyś miałem taką sytuacje - co prawda nie zakończoną sukcesem . W spółdzielni mieszkaniowej byłem sprawy pozałatwiać i fajna dziewczyna mnie obsługiwała, sprawnie, pomogła itd. To do niej potem napisałem, że dzięki, że tak sprawnie to pozałatwiała i mi pomogła z tym wszystkim, że szybko to poszło itd. No i że w ramach podziękowań chciałem ją na kawe zaprosić
. Odpisała, że to jest mail służbowy i tylko do spraw służbowych przeznaczony i prosie żeby w innych sprawach na ten adres z nia się nie kontaktować! Heheheheh. Także mi się nie udało - nie przypadłem dziewczynie widać do gustu,albo zajęta była, ale warto spróbować, Powodzenia!
4 2018-11-08 16:41:48 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 16:42:05)
Podsuńcie mi pomysły jak "w ramach podziękowania" za kontakty biznesowe zaprosić kobietę z którą takie rozmowy przeprowadałam na drinka w weekend.
Nie mam dziś głowy na zawadiackie, ale nadal z klasą zaczepki
To zaczepka, propozycja, czy zaproszenie ma być?
dararajczak napisał/a:Podsuńcie mi pomysły jak "w ramach podziękowania" za kontakty biznesowe zaprosić kobietę z którą takie rozmowy przeprowadałam na drinka w weekend.
Nie mam dziś głowy na zawadiackie, ale nadal z klasą zaczepkiTo zaczepka, propozycja, czy zaproszenie ma być?
Liczę na rozwój sytuacji