Chłopak nie potrafi pisać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Chłopak nie potrafi pisać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Chłopak nie potrafi pisać

Witajcie, pytanie do Kobiet, a i facet może się wypowiedzieć. problemem moim jest, że kompletnie nie potrafię pisać poprzez messenger.
spotykałem się, na początku znajomości fajnie dzień w dzień pisaliśmy do siebie, jakiś czas temu się zaciąłem, nie potrafię fajnie pisać sad  po prostu nie potrafię. zaflirtować, zaskoczyć itp. nawet problem na czacie również to samo. I mam do was dziewczyny pytanie co sądzicie o takich chłopakach co im to nie wychodzi. Nasza relacja wyglądała tak Hej hej co słychać po staremu i juz dalej nie wiedziałem co pisać, gdy spytałem się jej o spotkanie to przeważnie nic nie odpisywała, lub że jest juz umówiona. A wy faceci jak wam wychodzi to pisanie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak nie potrafi pisać

Nie masz jej nic wiecej do powiedzenia? Nic cię nie interesuje? Nie chcesz się z nią dzielić swoimi myślami, tym co w szkole, w pracy, zwyczajnie dookoła? Jakieś podkreślenie, co się tobie w niej podoba np.? Mam już pewne etapy w życiu za sobą, ale suche pytanie o spotkanie  w sytuacji, gdy nie ma żadnej nici porozumienia też by mi się nie spodobało... chyba smile

Zawsze możesz zapytać kolegi, takiego bardziej "oblatanego" w temacie pisania z dziewczynami.

Dzissiiss...Wysil się trochę!

3

Salomonka napisał/a:

Nie masz jej nic wiecej do powiedzenia? Nic cię nie interesuje? Nie chcesz się z nią dzielić swoimi myślami, tym co w szkole, w pracy, zwyczajnie dookoła? Jakieś podkreślenie, co się tobie w niej podoba np.? Mam już pewne etapy w życiu za sobą, ale suche pytanie o spotkanie  w sytuacji, gdy nie ma żadnej nici porozumienia też by mi się nie spodobało... chyba smile

Zawsze możesz zapytać kolegi, takiego bardziej "oblatanego" w temacie pisania z dziewczynami.

w ten weekemd była w krakowie, napisała mi Serdecznie pozdrowienia z Krakowa i zdjęcie odpisałem jak ci się podoba karków odpisała piękny i uśmieszek , odpisałem wyslij pocztówkę i języczek , już nic nie odpisała sad  po chwili napisałem miłego wypoczynku należy ci się też nie odpisała nawet dzięki sad

4

kusik989 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

w ten weekemd była w krakowie, napisała mi Serdecznie pozdrowienia z Krakowa i zdjęcie odpisałem jak ci się podoba karków odpisała piękny i uśmieszek , odpisałem wyslij pocztówkę i języczek , już nic nie odpisała sad  po chwili napisałem miłego wypoczynku należy ci się też nie odpisała nawet dzięki sad

Skoncentruj się trochę na tym pisaniu wink Nie rób błędów, bo to raz, że nie ładnie, a dwa robisz się śmieszny. Przeczytaj swój powyższy wpis i pomyśl....

Jak popracujesz nieco nad sobą, to będzie dobrze smile

5 Ostatnio edytowany przez kusik989 (2018-07-09 17:53:24)

Salomonka napisał/a:
kusik989 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Skoncentruj się trochę na tym pisaniu wink Nie rób błędów, bo to raz, że nie ładnie, a dwa robisz się śmieszny. Przeczytaj swój powyższy wpis i pomyśl....

Jak popracujesz nieco nad sobą, to będzie dobrze smile

Wychodzi na to, że to był głupio napisałem to z pocztówką  tak ??!!

6

Litości! Czytać też nie umiesz?

7

Salomonka napisał/a:

Litości! Czytać też nie umiesz?

weekemd n
krakow K ó
wyslij ś

no i znaki interpunkcyjne, ale ona również tego się nie trzyma, a to tylko trzy błedy tutaj, a tam było dosłownie parę zdań jeżeli nie to co podpowiedz

8

Nasza Relacja z tego dnia.
Ona Serdeczne pozdrowienia  Z Krakowa

9

Nasza Relacja z tego dnia.
Ona Serdeczne pozdrowienia  Z Krakowa   uśmieciuszek

Ja dziękuję bardzo ładne widoczki tam masz
jak sie podoba kraków

Ona Piękny  uśmieszek

Ja pocztówkę wyslij języczek
Ja bez jej odpowiedzi To miłego wypoczynku, należy Ci się papa ja musze lecieć

i co jest w tym, coś złego ??
no niech ktoś się wypowie

czy zbyt głupio napisane ??

10

kusik989 napisał/a:

uśmieciuszek

Aha.

11

santapietruszka napisał/a:
kusik989 napisał/a:

uśmieciuszek

Aha.

spokojnie, szybko pisałem smile
Może Ty Santo, odniesiesz się z mojej relacji z tą, dziewczyną

12 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-09 20:27:33)

Ale my się tu już odnosiliśmy do tej relacji wszyscy dwa razy.
https://www.netkobiety.pl/t112272.html
https://www.netkobiety.pl/t112649.html
Miałeś zacząć od dzisiaj czytać książki. To może zacznij zamiast kolejny wątek zakładać?

13

Prosiłam Cię już kilkakrotnie, żebyś przestał zaśmiecać forum ciągle zakładanymi, nowymi tematami.
Wiele z Twoich problemów można jak najbardziej ująć w JEDNYM WĄTKU.

Niniejszym otrzymujesz pierwsze oficjalne ostrzeżenie, za uporczywe łamanie regulaminu, oraz za nie mniej uporczywe lekceważenie uwag moderatorskich.
Informuję, że następne ostrzeżenie oznaczać będzie automatyczną blokadę Twojego konta, bez możliwości powrotu na forum.

Po raz ostatni proszę, abyś stosował się do naszych zasad i ponownie przeczytał regulamin.
Moderator IsaBella77

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Chłopak nie potrafi pisać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024