mam problem, jestem nieśmiały nigdy nie miałem dziewczyny, paręnaście miesięcy temu zapoznałem dziewczynę przez internet, później znajomości przeszła do realnego świata, spotykaliśmy się co jakiś czas, Ja z powodu stresu przy niej mało się angażowałem, były nawet ciche tygodnie z powodu że gdy coś do niej napisałem ona nie odpisywała , dopiero później zrozumiałem, że po prostu głupio pisałem do niej , i w zasadzie ona sama zawsze pierwsza się odzywała i zazwyczaj po tym się spotykaliśmy i tak w kółko chwila pisania itp. Ostatnio napisała gdy nie było mnie na messengerze, że chciała by ze mną się spotkać, i da Mi znać gdy będzie miała czas, spotkaliśmy się pogadaliśmy co u nas się działo i w pewnym momencie mi oznajmiła że jest w związku, gdy to usłyszałem nic jej nie odpowiedziałem.
Po powrocie do domu miałem mieszane uczucia, albo specjalnie to powiedziała żebym zaczął się starać albo to prawda.
I teraz do was mam pytanka
AD1 Nie będę nic do niej pisał i miał ją dalej w znajomych i cierpiał o niej bo ciągle gapię sie w telefon czy jest dostępna czy nie a to już 3 dzień, i czekał na propozycje spotkania, żebym zaczął działać, jeżeli chciała na mnie wywrzeć zazdrość to jej to się udało
Ile bym musiał czekać na jej propozycje
AD2 Usunąć Ją ze znajomych żebym miał święty spokój bo mnie to męczy, tylko jak to napisać ładnie
AD3 Mam mieć do niej pretensje, po części mam ale za chwilę usuwam te negatywne mysli, bo gdybym był bardziej towarzyski to ja bym był na miejscu tego szczęśliwca