Wielka chemia między ludźmi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wielka chemia między ludźmi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wielka chemia między ludźmi

Z kim mieliście największą chemię? Z waszym ostatnim partnerem, czy może z kimś, z kim nie weszłyście w związek? Co was tak ciągnęło do tej osoby? Oczy, głos, dotyk, zapach? Jak wspominacie pierwszy dotyk, pocałunek? Czy uważacie, że chema jest konieczna do bycia w związku? Czy od początku czułyście, że to jest obustronne?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wielka chemia między ludźmi

Byłam kiedyś z kimś takim. Mega obustronna chemia. Ja tego człowieka w ogóle się nie brzydziłam....teraz brzydzę się wszystkich sad

3 Ostatnio edytowany przez zuzeh (2018-07-08 05:19:49)

Największą chemię odczuwam względem partnera, z którym jestem teraz. Trzeba zaznaczyć, że wcześniej byłam tylko w jednej poważnie "zalegalizowanej" relacji, reszta to była klapa, manipulacja, odrzucenie. Można rzec, że aktualna jest najprawdziwszą, najbardziej odpowiednią. Taka, jakie powinny być zdrowe relacje.
Choć przez dłuuuugi czas miałam wrażenie, że w naszej relacji brakuje tego magicznego czegoś, nawet pisałam o tym na forum i prosiłam o ocenę smile Jednak szybko po moim stwierdzeniu, że nie odczuwam do niego pociągu okazało się, że jednak go odczuwam. I że jest na tyle silny, by jednak dać mu się zbajerować tongue
Wprawdzie nie jesteśmy ze sobą długo, więc być może u mnie to była kwestia czasu. Nie czułam nic, prócz chęci bycia blisko niego, wspierania go. Brakowało mi szaleństwa w swoich odczuciach, magicznych motyli w brzuchu, ogłupienia. Pocałunki nie sprawiały mi przyjemności, byłam obojętna. Podejrzewam, że to wszystko wina barier, jakie pomiędzy nami postawiłam (bo tak, to ja je stworzyłam przez wzgląd na sytuację, w jakiej jesteśmy). Kiedy bariery opadły, z chęcią wpadłam mu w ramiona i oddałam się cała, bez reszty big_smile
Co mnie do niego ciągnie... hmm, wszystko? Zapach, głos. Śmiech! I ten jego upór, bo jest szalenie uparty, a mnie szalenie się to podoba.

4

Największą chemię czułem do najbardziej ładnej kobiety jakiej w życiu widziałem, była to niezwykle inteligentna modelka-amatorka-blogerka ale miała niesamowite ciało, charakter i była nieziemska w łóżku. Niestety, wraz ze wzrostem jej popularności ciężko być atrakcyjnym w oczach takiej kobiety będąc studentem ledwo wiążącym koniec z końcem, z 15 letnim autem na gaz i wynajmowanym pokojem z kumpalmi. Po 3 miesiącach poszedłem w odstawkę ale co pobrykałem to moje smile

5

GabrielaKlym napisał/a:

Z kim mieliście największą chemię? Z waszym ostatnim partnerem, czy może z kimś, z kim nie weszłyście w związek? Co was tak ciągnęło do tej osoby? Oczy, głos, dotyk, zapach? Jak wspominacie pierwszy dotyk, pocałunek? Czy uważacie, że chema jest konieczna do bycia w związku? Czy od początku czułyście, że to jest obustronne?

Największa chemia kojarzy mi się z pożądaniem fizycznym, bardzo silnym - reaguję tak na pewne cechy fizyczne i na odpowiedź z drugiej strony. Warunek konieczny, musi być to obustronne. Chemia to  jakiś miks pewnych cech. Cechy fizyczne: szeroka klatka piersiowa - to ważne, tak żeby kiedy mnie obejmie mogłabym się poczuć schowana, coś we wzroku - nie mogę tego do końca opisać.. nie potrafię, może to, jak patrzy na mnie, pewna doza dominacji - byle nie za dużo, delikatność - bardzo ważne.

Z moim mężem czułam inny rodzaj chemii - bardziej intelektualnej i duchowej, niż fizycznej - podniecające było i jest go słuchać. Mózg - równie ważny organ wytwarzający pożądanie.

Ostatnio dochodzę do wniosku, że najlepsza chemia to miks dwóch powyższych.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wielka chemia między ludźmi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024