Witam,
czy są tutaj jacyś zaawansowani użytkownicy tej aplikacji? Od września się nią bawię, co jakiś czas od nowa rejestruję i zakładam konto i problem jest taki że od nowego roku mam bardzo mało połączeń. Zdjęcia te same, profil z opisem podobny a jednak coraz mniej jest par. Wykupiłem sobie ostatnio nawet funkcję boostu, widziałem profile które (chyba) kliknęły "TAK" ale później ja pewnie ich nie wybrałem albo nie widziałem i nie ma sparowania.
Czy to jest taka nowa polityka tindera czy wszystko jest ok? Po prostu jesienią miałem dużo więcej par, spotkań mnóstwo, a teraz po miesiącu raptem 15.
Kolejna rzecz która mnie drażni to sytuacja, że rozmawiam z kimś, z dziewczyną i nagle przestaje się ona odzywać żeby za 2 dni mnie usunąć z pary (mam taką wersję, gdzie podawane są takie informacje kto usunął) to są normalne zabiegi na tinderze czy o co chodzi?
Zastanawiam się czy bez opcji premium jakiś wykupionych, da się mieć więcej niż kilkanaście par w przeciągu 2 tyg? Nie sadzę że to kwestia zdjęć, bo kobiet jest całe mnóstwo, działam w serwisie non-stop, jak tylko jest możliwość "stukam" by dodać kolejne pary ale bez rezultatu.
Zastanawiam się czy to ma sens jak na kilkadziesiąt kobiet raptem może jedna para się pojawi.
Jakie są Wasze spostrzeżenia? Mam wrażenie że z powodu dużej popularności tej apki w ostatnim okresie, pomyślano żeby zastosować jakieś algorytmy które zdecydowanie mniej tych par dobierają, to wygląda tak ..jak ja bym rzadko pojawiał się paniom na wyświetlaczu do sparowania..dziwne.