Dzien dobry mam Na imię Mariusz mam 26 lat mieszkam z okolic bielska Białej . Chce was sie zapytac co mam robic ?? moja historia jest taka :
Poznałem teraźniejsza narzeczona w Holandii u znajomego zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia. Nie przeszkadzało mi ze ma córke , tez ją pokochałem jak swoja córkę jest oczkiem w mojej głowie . Jesteśmy juz 3 lata ze sobą i w lipcu mamy zamiar ślub wziąć Narzeczona jest z okolic Krosna odległość miedzy nami jest 200 km . ale to nikomu nie przeszkadza bo mam samochód i zawsze sie staram być u niej jak tylko jest taka potrzeba i czas . można powiedzieć ze cały czas spędzamy razem albo u mnie albo u niej . Pracujemy za granica tedy mieszkamy razem ,córeczka w polsce z dziadkami . Jak z normalnym związku za są jakieś kłótnie były małe i duże ale zawsze się godziliśmy w tym samym dniu . Ale odwaliłem ostatnio sytuacje ze zamknąłem drzwi jak byłem najebany i narzeczona musiała spać w salonie .Zrobiłem jej wstyd bo mieszkaliśmy 20 osób na mieszkaniu. Przeprosiłem ją bardzo mocno . Tedy jeden koleś zaopiekował nią i dał kołdrę. więcej nie wiem co było bo nie chce powiedzieć mówi ze nic nie było . Zjechaliśmy do polski a ona dalej z nim pisze, ze tęsknię za nim ze go kocha ze musi się zastanowić z kim chce być .wszystko to przeczytałem w wiadomości.
rozmawiałem z nią o tym i znowu mi wpiera ze to tylko znajomy i dalej z nim pisze . Nie wiem co mam robic sad( Jesteśmy teraz w polsce dla tego ze załatwiamy wszystko do slubu.np i garnitur. sukienka , tort, ciasta, wódkę , i dekoratolkę i inne rzeczy . Chciałem nie dawno odejść bo myślałem ze to będzie dobre rozwiązanie. ale nie mogłem bo ja kocham ja a ona kocha mnie tak mówi i ze chce dalej zemną ślub wziąć ale nie zabronię jej pisać do niego . co mam zrobić ?? . Jak ona mi mówi ze chce i być ze mną i mnie kocha a do niego tak pisze . Jak mam to rozumieć .nie wie ze widziałem i sprawdzałem jej ta wiadomość ze napisała ze ona tez go kocha bo jej obiecałem że nie sprawdzę FB . Wkurza ja to ze mnie ze jj za bardzo zazdrosny i chce ja kontrować .teraz tez moj wyglad nie pasuje itp . Daliśmy sobie szansę ze spróbujemy i teraz pojedziemy do Holandii i bedzie jak dawniej . Ale ona chce sie z nim spotkać nie wiem po co ale musi .co mam robić. ?? Czy mam jechać z nią czy zostać . Czy jechać z nią dać jej się z nim spotkać może tedy zakaczy nim pisanie . Czy tylko chce żebym jechał bo nie chce być sama . A sprawdzi czy on jest warty . Bo nie chce być sama tak myślę . Co byście zrobili na moim miejscu. Pomocy dajcie szybko znać co wy na to
Temat: Pomocy ?! Ważne . Dziewczyna pisze z innym a chce ze mną ślub wziąć
Zobacz podobne tematy :
Odp: Pomocy ?! Ważne . Dziewczyna pisze z innym a chce ze mną ślub wziąć
gdzieś to już widziałam.
Odp: Pomocy ?! Ważne . Dziewczyna pisze z innym a chce ze mną ślub wziąć
Lady Loka napisał/a:
gdzieś to już widziałam.
Na tym forum tylko w sąsiednim dziale, i wszystko. Kolega autor robi to hurtowo, a co?