Moja dziewczyna pisze z innym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziewczyna pisze z innym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Moja dziewczyna pisze z innym

Witam. Jestem z moja dziewczyna od ponad 13 miesiecy, ona ma 18 a ja 20 lat, mielismy swoje lepsze badz gorsze dni ale zawsze sie godzilismy i bylo dobrze, jak chyba prawie kazda para w zwiazku ale mysle ze teraz jest dobrze miedzy nami. Od pewnego czasu zauwazylem ze moja dziewczyna pisze z jakims chlopakiem i praktycznie nie rozstaje sie z telefonem (co mnie dziwi bo jest to telefon zastepczy, nic na nim nie ma i jeszcze niedawno prawie w ogole go nie uzywala). Czasami potrafi z nim pisac od samego rana po sam wieczor z malymi przerwami. Mam tez wrazenie ze sie przede mna ukrywa, jak mu odpisuje to zaslania telefon i rozne takie (tak ja to widze). Gdy z nia o tym rozmawiam to mowi mi ze to tylko jej kolega, ze nie dogaduje sie za bardzo z dziewczynami, ze czasami chce z kims popisac, ze sie dobrze dogaduja, a jak wspomne o ukrywaniu telefonu gdy z nim pisze to mowi ze nie chce mnie denerwowac i ze nie mam sie czym przejmowac lecz ja sie strasznie denerwuje jak widze jak ona z nim pisze, a widze to czesto gdyz mieszkamy razem. Nie wiem co mam o tym myslec. Czy ona cos przede mna ukrywa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna pisze z innym

Pamiętaj jak mówi że to tylko kolega, zawszę kończy się wymawiając jego imię w łóżku smile Powiedz że Ty albo on, jak już się wkręciła to za późno dla Ciebie bratku.

3

Być może to faktycznie tylko kolega, jednak jej zachowanie nie jest w porządku. Poświęca tej znajomości zdecydowanie zbyt wiele czasu, robi to kosztem czasu spędzonego Tobą, lekceważy Ciebie i Twoje rozterki. Skoro mieszkacie razem (trochę to dziwne w Waszym wieku), zamiast walczyć, wykłócać się, co jak widać nie przynosi efektu, rób to samo. Nawiąż serdeczny kontakt z jakoś koleżanką.

4

Ostatnio on zerwal z nią kontakt i moja dziewczyna sama sie przyznla ze z tego powodu od 2 dni nie ma humoru (sam rowniez to zauwazylem), tlumaczy sie tym ze znowu ktos ja olal, ze zerwal z nia kontakt tak bez powodu. A wracajac do wczesniejszj sytuacji, to nie raz mowilem jej ze mnie to denerwuje, nawet dochodzilo z tego powodu do klotni lecz ona dalej utrzymywala  nim kontakt nie zwazajac na mnie. Teraz mowi mi ze nie mam sie co denerwowac i juz z nim nie pisze ale ja iem ze gdyby on nie zerwal z nia kontaktu dalej by z nim pisala.

5 Ostatnio edytowany przez bullet (2016-09-01 12:35:44)

dam Ci radę: zasadź jej kopa w d..., tj. pożegnaj się z nią, szkoda nerwów, skoro ona Cię nie szanuje teraz, to będzie już tylko gorzej. Powiedz jej "hastalavista babe". Drugi telefon to proste: gdybyś do nie dzwonił zawsze może odebrać nawet gdyby rozmawiała z tamtym, nie dowiesz się, że zajęte. Daj sobie spokój z nią spokój. Jeśli jej zależy na Tobie to zawalczy ale nauczkę jej dasz na pewno. Jeśli jej nie zależy (a tak mi się wydaje) skończycie już teraz zamiast marnować Twój czas. Laska ewidentnie szuka Twojego następcy, widocznie go jeszcze nie znalazła i jest z Tobą.

6

bullet napisał/a:

dam Ci radę: zasadź jej kopa w d..., tj. pożegnaj się z nią, szkoda nerwów, skoro ona Cię nie szanuje teraz to będzie już tylko gorzej. Powiedz jej "hastalavista babe". Drugi telefon to proste: gdybyś do nie dzwonił zawsze może odebrać nawet gdyby rozmawiała z tamtym, nie dowiesz się, że zajęte. Daj sobie spokój z nią spokój. Jeśli jej zależy na Tobie to zawalczy ale nauczkę jej dasz na pewno. Jeśli jej nie zależy (a tak mi się wydaje) skończycie już teraz zamiast za marnować twój czas. Laska ewidentnie szuka Twojego następcy, widocznie go jeszcze mnie znalazła bo jest z Tobą.

Przyznaje racje bulletowi bo sorki ale jeżeli dziewczyna pisze z facetem od początku dnia do końca dnia i nie widzi w tym problemu dobre sobie i tak jak napisał bullet kopa w dupę hehe;)

7

Kolegami ktoś z kim się chwile pogada, spotka a nie rozmawia dzień w dzień po kilka godzin... Nie wierze, ze to jest taka zwykła znajomość zwłaszcza, ze ukrywa przed Tobą to o czym pisali.

8

arrivederci i do domu wink

9

Też chciałbym się dowiedzieć co mam zrobić w takiej sytuacji ponieważ z dziewczyną jestem od 8 miesięcy zdarzały się kłótnie ale od pewnego czasu pisze z byłym chłopakiem i z podobno "przyjacielem" nie jestem zły o to że pisze tylko o to jak piszą ze sobą , wysyłają sobie serduszka , całuski itp. Dają sobie "słodkie" komentarze typu "jesteś boska Księżniczko ❤

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja dziewczyna pisze z innym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024