Ponad miesiac temu zerwal ze mna chłopak. Nie mam z nim kontaktu od tamtej chwili. Ale on wciąż sni się mojej mamie. Mi tez sie wcześniej snil naprzemiennie raz dobrze a raz zle ale przestal. Dziwia mnie sny mojej mamy bo on sie wrecz nie znosili. Sny pojawiają sie co kilka dni. Najpierw snila sie jej tylko jego twarz że patrzy na nią. Potem ze np jest z nim na zakupach i wybiera mu koszule czy ze przyjezdza do nas razem z jego siostrami. Zazwyczaj ze przyjeżdża. Dziś np śniło sie jej ze spotkala go na zakupach z jego matka a on ja przedstawił swojej mamie ze to mama mojej bylej. Pozniej przyjechal znow tutaj i klocil sie z moja mama i plakal. Co to moze znaczyć?
Ponad miesiac temu zerwal ze mna chłopak. Nie mam z nim kontaktu od tamtej chwili. Ale on wciąż sni się mojej mamie. Mi tez sie wcześniej snil naprzemiennie raz dobrze a raz zle ale przestal. Dziwia mnie sny mojej mamy bo on sie wrecz nie znosili. Sny pojawiają sie co kilka dni. Najpierw snila sie jej tylko jego twarz że patrzy na nią. Potem ze np jest z nim na zakupach i wybiera mu koszule czy ze przyjezdza do nas razem z jego siostrami. Zazwyczaj ze przyjeżdża. Dziś np śniło sie jej ze spotkala go na zakupach z jego matka a on ja przedstawił swojej mamie ze to mama mojej bylej. Pozniej przyjechal znow tutaj i klocil sie z moja mama i plakal. Co to moze znaczyć?
A może mama po prostu bardzo lubiła Twojego chłopaka i tymi snami chce Ci dać do zrozumienia, że powinniście wrócić do siebie? może wcale jej się nie śni, tylko ona to wymyśla?
zdarzają się mamusie, które nie potrafią zaakceptować zerwania
Raczej to ona go bardzo nie lubiła i to wzajemnością oni sie tylko tolerowali. Moj byly odsuwal mnie od rodziców i nastawial przeciwko nim a do nich sie zwyczajnie wymadrzal
a powrot w naszym przypadku jest po prostu niemożliwy.
Wyrzuty sumienia?
A tak ogólnie nie warto się tym zajmować.
To zależy. Jak wierzysz w znaczenie snów to może to oznaczać jakąś niedokończoną sprawę i tęsknotę. Jeśli nie wierzysz to nic to nie oznacza, bo sny to tylko obrazy tworzone przez mózg, a skąd niby Twój mózg miałby znać przyszłość czy wiedzieć co dzieje się z eks? Każdy musi takie dylematy rozsądzić sam w oparciu o to w co wierzy i jak postrzega świat.
Ja akurat wierzę w tego typu rzeczy.