Jak sobie z nią radzisz? W czym ci pomogła? W czym ci zaszkodziła?
Wiem, że takich osób jest wyjątkowo mało (ba chyba nawet takiej nie spotkałem). Trudno żeby te słowa przeczytała taka osoba, ale może się zdarzyć, że ktoś z przeglądających forum dostrzeże w tym zbieżność do siebie. Takie osoby zapraszam do kontaktu. Nie zawsze chcemy pokazywać swoją wrażliwość w tak nietolerancyjnym świecie. Można do mnie wysłać email na adres iryd małpa onet.pl
Może się znajdzie choć jedna osoba.
PS Będę wdzięczny jeśli osoby, które rozumieją empatia=sympatia do ludzi, nie będą się udzielały w tym temacie. Nie chodzi mi o to by podyskutować co to jest empatia, jest taki wątek obok, ale o wymianę doświadczeń życiowych z tym związanymi. Ci których to dotyczy będą wiedzieli o co chodzi.
PPS Post Gojki wyjaśnia, dlaczego podaje możliwość rozmowy poza forum. Takich agresywnych zachowań i osób jest tu więcej. Nawet nie potrafi kobieta zrozumieć, że jest tu pełno tematów z warunkiem ograniczającym dla odpisujących osób. np: Szukam osób ze Szczecina w wieku 28-34 lata. A jeśli Gojka nie rozróżniasz prośby od zakazu ... ale ty nic nie rozróżniasz. Tak jak tego, że nie nawołuję do pisania do mnie, a tylko proponuję możliwość napisania do mnie, komuś kogo tu prawie nie spodziewam się spotkać. Gojka myślę, że twój przypadek jest nieuleczalny.